Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Re: Errors in API

Expand Messages
  • acronym_media
    By the way, if I request the report again, it usually comes in fine. ... week.
    Message 1 of 4 , Jun 19, 2006
    • 0 Attachment
      By the way, if I request the report again, it usually comes in fine.
      --- In yws-searchmarketing@yahoogroups.com, "acronym_media"
      <acronym_media@...> wrote:
      >
      > I've been getting those too.
      > --- In yws-searchmarketing@yahoogroups.com, "Terry Cox" <terry@>
      > wrote:
      > >
      > > Greetings, I am getting a high number of failed reports this
      week.
      > >
      > > <ActionsResponse accountId="XXXXXXXX" xmlns="urn:/ows/aws/1.2">
      > > <GetReportResponse success="false" reason="Internal
      > > Error"></GetReportResponse>
      > > </ActionsResponse>"
      > >
      > > This is on the old system, not the new beta.
      > >
      >
    • Terry Cox
      Usually. I now have it set to try three times in a row, and on occasion it bombs all three, albeit rarely. Now I m more worried about my monthly quota! :-(
      Message 2 of 4 , Jun 19, 2006
      • 0 Attachment
        Usually. I now have it set to try three times in a row, and on
        occasion it bombs all three, albeit rarely. Now I'm more worried
        about my monthly quota! :-(


        --- In yws-searchmarketing@yahoogroups.com, "acronym_media"
        <acronym_media@...> wrote:
        >
        > By the way, if I request the report again, it usually comes in fine.
        > --- In yws-searchmarketing@yahoogroups.com, "acronym_media"
        > <acronym_media@> wrote:
        > >
        > > I've been getting those too.
        > > --- In yws-searchmarketing@yahoogroups.com, "Terry Cox" <terry@>
        > > wrote:
        > > >
        > > > Greetings, I am getting a high number of failed reports this
        > week.
        > > >
        > > > <ActionsResponse accountId="XXXXXXXX" xmlns="urn:/ows/aws/1.2">
        > > > <GetReportResponse success="false" reason="Internal
        > > > Error"></GetReportResponse>
        > > > </ActionsResponse>"
        > > >
        > > > This is on the old system, not the new beta.
        > > >
        > >
        >
      Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.