Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

5718RE: Placefinder zero results on all requests?

Expand Messages
  • euskode
    Nov 6, 2013
    • 0 Attachment

      I can confirm that we have seen this issue as well, where the coordinates for a reverse geo call were originally sent as "lat+lon+". We now have replaced that format with "lat lon" and that seems to work. 


      How can this be changed under us without notifying the community?



      ---In ysearchboss@yahoogroups.com, <stephen718@...> wrote:

      I had to change the + to a comma (a space had it generating authentication errors), but it seems to work now.  Yahoo please update your documentation.



      ---In ysearchboss@yahoogroups.com, <rdb@...> wrote:

      We used to send location like this <lat>+<long>

      We changed the + to a space and it worked.


      --
      Richard de Boer
      Strategy | Oberon Interactive  

      T: +31 6 209 888 72

        


      On Fri, Nov 1, 2013 at 5:44 PM, <stephen718@...> wrote:
       

      Can you detail what/how you changed?  I'm sending the requests how the docs seems to say to send them. 



      ---In ysearchboss@yahoogroups.com, <ysearchboss@yahoogroups.com> wrote:

      it works now

      we changed the way we send location and it works again


      thanks!


      --
      Richard de Boer
      Strategy | Oberon Interactive  


        


      On Fri, Nov 1, 2013 at 4:38 PM, Rahul Hampole <rhampole@...> wrote:
       

      Hello
      I ran the same request myself and here is the response. Am I missing something? 

      Thanks,
      BOSS Team


      1. <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
      2. <bossresponse responsecode="200">
      3. <placefinder start="0" count="1" request="gflags=R&amp;location=51.03363%20-114.04383">
      4. <results>
      5. <result>
      6. <quality>87</quality>
      7. <latitude>51.03363</latitude>
      8. <longitude>-114.04383</longitude>
      9. <offsetlat>51.03363</offsetlat>
      10. <offsetlon>-114.04383</offsetlon>
      11. <radius>400</radius>
      12. <name>51.03363 -114.04383</name>
      13. <line1>805 22 Ave SE</line1>
      14. <line2>Calgary, AB T2G 1N4</line2>
      15. <line3/>
      16. <line4>Canada</line4>
      17. <house>805</house>
      18. <street>22 Ave SE</street>
      19. <xstreet/>
      20. <unittype/>
      21. <unit/>
      22. <postal>T2G 1N4</postal>
      23. <neighborhood>Ramsay</neighborhood>
      24. <city>Calgary</city>
      25. <county>Alberta</county>
      26. <state>Alberta</state>
      27. <country>Canada</country>
      28. <countrycode>CA</countrycode>
      29. <statecode>AB</statecode>
      30. <countycode>AB</countycode>
      31. <uzip>T2G 1N4</uzip>
      32. <hash>8B91026F0F01877B</hash>
      33. <woeid>24327314</woeid>
      34. <woetype>11</woetype>
      35. </result>
      36. </results>
      37. </placefinder>
      38. </bossresponse>


      From: "stephen718@..." <stephen718@...>

      Reply-To: "ysearchboss@yahoogroups.com" <ysearchboss@yahoogroups.com>
      Date: Friday, November 1, 2013 7:12 AM
      To: "ysearchboss@yahoogroups.com" <ysearchboss@yahoogroups.com>
      Subject: [ysearchboss] Placefinder zero results on all requests?

      http://yboss.yahooapis.com/geo/placefinder?location=51.03363+-114.04383&gflags=R


    • Show all 13 messages in this topic