Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Re: Routine stopping in mid-execution...sometimes

Expand Messages
  • Lonnie Ezell
    Oops! I should have included a link to the site so that everyone can get a better idea what s going on. So, here it is: http://jimmymichel.com/ Thanks!
    Message 1 of 2 , Oct 27, 2006
    • 0 Attachment
      Oops! I should have included a link to the site so that everyone can
      get a better idea what's going on. So, here it is: http://jimmymichel.com/

      Thanks!

      --- In ydn-javascript@yahoogroups.com, "Lonnie Ezell" <lonnieje@...>
      wrote:
      >
      > Hey all,
      >
      > I've got a script that is fired when a form is submitted using the
      > onsubmit function. It then creates a link for a cgi script to read in
      > the page and insert the results into the page. While this is going on,
      > it sets up an animation that slides down over the space where the new
      > page will be displayed. This worked fine on the production server
      > until we had our domain name transferred over and pointing to the new
      > site. Now, most of the time the animation stops in the middle and
      > reloads the main page, never allowing the script to send the
      > XMLHttpRequest and actually load the proper page. It doesn't seem to
      > work in IE 6 at all now, and will only occasionally work in Firefox.
      >
      > Any ideas?
      >
    Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.