Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Uploader, Flash 10, YUI 2.6.0, very very slow upload after two-thirds

Expand Messages
  • Tom
    Hi all. I hope you can help me again this time: Today I upgraded to YUI 2.6.0 since my Flash version has been upgraded to version 10 and I would like to
    Message 1 of 4 , Oct 21, 2008
    • 0 Attachment
      Hi all.

      I hope you can help me again this time:

      Today I upgraded to YUI 2.6.0 since my Flash version has been upgraded
      to version 10 and I would like to continue to use the uploader.

      So I changed my code and got it working, but...
      the upload is very slow.
      Below I have posted what the logger says. In this example I uploaded a
      jpg of 786kb. and from the log you can see that the first two thirds
      of the upload process go smoothly. afterwards things go slow.
      i am working on a local WAMP enviroment. the upload of the file took
      over 3 minutes.
      It is the same when I use the simple uploader example running on my
      WAMP. And it is the same when I use it on a remote LAMP server.
      If I use the simple uploader example online from the YUI website I
      even get a
      "IO error for file0. Likely causes are problems with Internet
      connection or server misconfiguration."

      But wherever I try you can clearly see this breakdown in speed after
      two thirds of the upload process.

      So, any help appreciated.

      My system: Win XP, FF3 and IE7, Flash 10,0,12,36, YUI 2.6.0

      I never had this problem when using Flash 9 and YUI 2.5.2. I uploaded
      files of 30MB. no problem at all. took a couple of seconds on my
      localhost.

      Please help!



      Here is the log:
      INFO 207215ms (+1) 22:13:48:
      {"UploadError":"","UploadFile":"wash1-016.jpg"}

      INFO 207214ms (+1) 22:13:48:
      Got data back for file0:

      INFO 207213ms (+39334) 22:13:48:
      Upload complete for file0

      INFO 167879ms (+38647) 22:13:09:
      Progress for file0: 804667 / 804667

      INFO 129232ms (+32966) 22:12:30:
      Progress for file0: 786432 / 804667

      INFO 96266ms (+26243) 22:11:57:
      Progress for file0: 753664 / 804667

      INFO 70023ms (+19399) 22:11:31:
      Progress for file0: 720896 / 804667

      INFO 50624ms (+12844) 22:11:11:
      Progress for file0: 688128 / 804667

      INFO 37780ms (+6155) 22:10:59:
      Progress for file0: 655360 / 804667

      INFO 31625ms (+4545) 22:10:52:
      Progress for file0: 622592 / 804667

      INFO 27080ms (+3191) 22:10:48:
      Progress for file0: 589824 / 804667

      INFO 23889ms (+1956) 22:10:45:
      Progress for file0: 557056 / 804667

      INFO 21933ms (+1704) 22:10:43:
      Progress for file0: 524288 / 804667

      INFO 20229ms (+649) 22:10:41:
      Progress for file0: 491520 / 804667

      INFO 19580ms (+203) 22:10:40:
      Progress for file0: 458752 / 804667

      INFO 19377ms (+16) 22:10:40:
      Progress for file0: 425984 / 804667

      INFO 19361ms (+16) 22:10:40:
      Progress for file0: 393216 / 804667

      INFO 19345ms (+3) 22:10:40:
      Progress for file0: 65536 / 804667

      INFO 19342ms (+1988) 22:10:40:
      Started upload for file0
    • Tom
      Everything is back to normal now. :-) I don t know why but now the uploader works fine again. Maybe it is because I reinstalled Flash Player 10 and shut down
      Message 2 of 4 , Oct 23, 2008
      • 0 Attachment
        Everything is back to normal now. :-)

        I don't know why but now the uploader works fine again.
        Maybe it is because I reinstalled Flash Player 10 and shut down my
        computer.
        I have no idea.

        Thanks anyway





        --- In ydn-javascript@yahoogroups.com, "Tom" <tomnyc2004@...> wrote:
        >
        > Hi all.
        >
        > I hope you can help me again this time:
        >
        > Today I upgraded to YUI 2.6.0 since my Flash version has been upgraded
        > to version 10 and I would like to continue to use the uploader.
        >
        > So I changed my code and got it working, but...
        > the upload is very slow.
        > Below I have posted what the logger says. In this example I uploaded a
        > jpg of 786kb. and from the log you can see that the first two thirds
        > of the upload process go smoothly. afterwards things go slow.
        > i am working on a local WAMP enviroment. the upload of the file took
        > over 3 minutes.
        > It is the same when I use the simple uploader example running on my
        > WAMP. And it is the same when I use it on a remote LAMP server.
        > If I use the simple uploader example online from the YUI website I
        > even get a
        > "IO error for file0. Likely causes are problems with Internet
        > connection or server misconfiguration."
        >
        > But wherever I try you can clearly see this breakdown in speed after
        > two thirds of the upload process.
        >
        > So, any help appreciated.
        >
        > My system: Win XP, FF3 and IE7, Flash 10,0,12,36, YUI 2.6.0
        >
        > I never had this problem when using Flash 9 and YUI 2.5.2. I uploaded
        > files of 30MB. no problem at all. took a couple of seconds on my
        > localhost.
        >
        > Please help!
        >
        >
        >
        > Here is the log:
        > INFO 207215ms (+1) 22:13:48:
        > {"UploadError":"","UploadFile":"wash1-016.jpg"}
        >
        > INFO 207214ms (+1) 22:13:48:
        > Got data back for file0:
        >
        > INFO 207213ms (+39334) 22:13:48:
        > Upload complete for file0
        >
        > INFO 167879ms (+38647) 22:13:09:
        > Progress for file0: 804667 / 804667
        >
        > INFO 129232ms (+32966) 22:12:30:
        > Progress for file0: 786432 / 804667
        >
        > INFO 96266ms (+26243) 22:11:57:
        > Progress for file0: 753664 / 804667
        >
        > INFO 70023ms (+19399) 22:11:31:
        > Progress for file0: 720896 / 804667
        >
        > INFO 50624ms (+12844) 22:11:11:
        > Progress for file0: 688128 / 804667
        >
        > INFO 37780ms (+6155) 22:10:59:
        > Progress for file0: 655360 / 804667
        >
        > INFO 31625ms (+4545) 22:10:52:
        > Progress for file0: 622592 / 804667
        >
        > INFO 27080ms (+3191) 22:10:48:
        > Progress for file0: 589824 / 804667
        >
        > INFO 23889ms (+1956) 22:10:45:
        > Progress for file0: 557056 / 804667
        >
        > INFO 21933ms (+1704) 22:10:43:
        > Progress for file0: 524288 / 804667
        >
        > INFO 20229ms (+649) 22:10:41:
        > Progress for file0: 491520 / 804667
        >
        > INFO 19580ms (+203) 22:10:40:
        > Progress for file0: 458752 / 804667
        >
        > INFO 19377ms (+16) 22:10:40:
        > Progress for file0: 425984 / 804667
        >
        > INFO 19361ms (+16) 22:10:40:
        > Progress for file0: 393216 / 804667
        >
        > INFO 19345ms (+3) 22:10:40:
        > Progress for file0: 65536 / 804667
        >
        > INFO 19342ms (+1988) 22:10:40:
        > Started upload for file0
        >
      • Tom
        I am sorry. I have to revive this thread. The described problem still occurs. I hope anybody can help me with that!
        Message 3 of 4 , Nov 26, 2008
        • 0 Attachment
          I am sorry.
          I have to revive this thread.

          The described problem still occurs.

          I hope anybody can help me with that!


          --- In ydn-javascript@yahoogroups.com, "Tom" <tomnyc2004@...> wrote:
          >
          > Everything is back to normal now. :-)
          >
          > I don't know why but now the uploader works fine again.
          > Maybe it is because I reinstalled Flash Player 10 and shut down my
          > computer.
          > I have no idea.
          >
          > Thanks anyway
          >
          >
          >
          >
          >
          > --- In ydn-javascript@yahoogroups.com, "Tom" <tomnyc2004@> wrote:
          > >
          > > Hi all.
          > >
          > > I hope you can help me again this time:
          > >
          > > Today I upgraded to YUI 2.6.0 since my Flash version has been upgraded
          > > to version 10 and I would like to continue to use the uploader.
          > >
          > > So I changed my code and got it working, but...
          > > the upload is very slow.
          > > Below I have posted what the logger says. In this example I uploaded a
          > > jpg of 786kb. and from the log you can see that the first two thirds
          > > of the upload process go smoothly. afterwards things go slow.
          > > i am working on a local WAMP enviroment. the upload of the file took
          > > over 3 minutes.
          > > It is the same when I use the simple uploader example running on my
          > > WAMP. And it is the same when I use it on a remote LAMP server.
          > > If I use the simple uploader example online from the YUI website I
          > > even get a
          > > "IO error for file0. Likely causes are problems with Internet
          > > connection or server misconfiguration."
          > >
          > > But wherever I try you can clearly see this breakdown in speed after
          > > two thirds of the upload process.
          > >
          > > So, any help appreciated.
          > >
          > > My system: Win XP, FF3 and IE7, Flash 10,0,12,36, YUI 2.6.0
          > >
          > > I never had this problem when using Flash 9 and YUI 2.5.2. I uploaded
          > > files of 30MB. no problem at all. took a couple of seconds on my
          > > localhost.
          > >
          > > Please help!
          > >
          > >
          > >
          > > Here is the log:
          > > INFO 207215ms (+1) 22:13:48:
          > > {"UploadError":"","UploadFile":"wash1-016.jpg"}
          > >
          > > INFO 207214ms (+1) 22:13:48:
          > > Got data back for file0:
          > >
          > > INFO 207213ms (+39334) 22:13:48:
          > > Upload complete for file0
          > >
          > > INFO 167879ms (+38647) 22:13:09:
          > > Progress for file0: 804667 / 804667
          > >
          > > INFO 129232ms (+32966) 22:12:30:
          > > Progress for file0: 786432 / 804667
          > >
          > > INFO 96266ms (+26243) 22:11:57:
          > > Progress for file0: 753664 / 804667
          > >
          > > INFO 70023ms (+19399) 22:11:31:
          > > Progress for file0: 720896 / 804667
          > >
          > > INFO 50624ms (+12844) 22:11:11:
          > > Progress for file0: 688128 / 804667
          > >
          > > INFO 37780ms (+6155) 22:10:59:
          > > Progress for file0: 655360 / 804667
          > >
          > > INFO 31625ms (+4545) 22:10:52:
          > > Progress for file0: 622592 / 804667
          > >
          > > INFO 27080ms (+3191) 22:10:48:
          > > Progress for file0: 589824 / 804667
          > >
          > > INFO 23889ms (+1956) 22:10:45:
          > > Progress for file0: 557056 / 804667
          > >
          > > INFO 21933ms (+1704) 22:10:43:
          > > Progress for file0: 524288 / 804667
          > >
          > > INFO 20229ms (+649) 22:10:41:
          > > Progress for file0: 491520 / 804667
          > >
          > > INFO 19580ms (+203) 22:10:40:
          > > Progress for file0: 458752 / 804667
          > >
          > > INFO 19377ms (+16) 22:10:40:
          > > Progress for file0: 425984 / 804667
          > >
          > > INFO 19361ms (+16) 22:10:40:
          > > Progress for file0: 393216 / 804667
          > >
          > > INFO 19345ms (+3) 22:10:40:
          > > Progress for file0: 65536 / 804667
          > >
          > > INFO 19342ms (+1988) 22:10:40:
          > > Started upload for file0
          > >
          >
        • Allen Rabinovich
          Hi Tom, Judging by your description, the issue is on the side of the server rather than the Flash client. I would recommend checking the server settings to see
          Message 4 of 4 , Dec 8, 2008
          • 0 Attachment
            Hi Tom,

            Judging by your description, the issue is on the side of the server rather than the Flash
            client. I would recommend checking the server settings to see if there are any restrictions.

            Another thing you can try is using one of our test upload scripts (look at the source of the
            examples on YDN site to extract them). They are very simple -- basically grabbing the
            received file and destroying it, but you should be able to see if the problem still persists.

            - Allen

            --- In ydn-javascript@yahoogroups.com, "Tom" <tomnyc2004@...> wrote:
            >
            > I am sorry.
            > I have to revive this thread.
            >
            > The described problem still occurs.
            >
            > I hope anybody can help me with that!
            >
            >
            > --- In ydn-javascript@yahoogroups.com, "Tom" <tomnyc2004@> wrote:
            > >
            > > Everything is back to normal now. :-)
            > >
            > > I don't know why but now the uploader works fine again.
            > > Maybe it is because I reinstalled Flash Player 10 and shut down my
            > > computer.
            > > I have no idea.
            > >
            > > Thanks anyway
            > >
            > >
            > >
            > >
            > >
            > > --- In ydn-javascript@yahoogroups.com, "Tom" <tomnyc2004@> wrote:
            > > >
            > > > Hi all.
            > > >
            > > > I hope you can help me again this time:
            > > >
            > > > Today I upgraded to YUI 2.6.0 since my Flash version has been upgraded
            > > > to version 10 and I would like to continue to use the uploader.
            > > >
            > > > So I changed my code and got it working, but...
            > > > the upload is very slow.
            > > > Below I have posted what the logger says. In this example I uploaded a
            > > > jpg of 786kb. and from the log you can see that the first two thirds
            > > > of the upload process go smoothly. afterwards things go slow.
            > > > i am working on a local WAMP enviroment. the upload of the file took
            > > > over 3 minutes.
            > > > It is the same when I use the simple uploader example running on my
            > > > WAMP. And it is the same when I use it on a remote LAMP server.
            > > > If I use the simple uploader example online from the YUI website I
            > > > even get a
            > > > "IO error for file0. Likely causes are problems with Internet
            > > > connection or server misconfiguration."
            > > >
            > > > But wherever I try you can clearly see this breakdown in speed after
            > > > two thirds of the upload process.
            > > >
            > > > So, any help appreciated.
            > > >
            > > > My system: Win XP, FF3 and IE7, Flash 10,0,12,36, YUI 2.6.0
            > > >
            > > > I never had this problem when using Flash 9 and YUI 2.5.2. I uploaded
            > > > files of 30MB. no problem at all. took a couple of seconds on my
            > > > localhost.
            > > >
            > > > Please help!
            > > >
            > > >
            > > >
            > > > Here is the log:
            > > > INFO 207215ms (+1) 22:13:48:
            > > > {"UploadError":"","UploadFile":"wash1-016.jpg"}
            > > >
            > > > INFO 207214ms (+1) 22:13:48:
            > > > Got data back for file0:
            > > >
            > > > INFO 207213ms (+39334) 22:13:48:
            > > > Upload complete for file0
            > > >
            > > > INFO 167879ms (+38647) 22:13:09:
            > > > Progress for file0: 804667 / 804667
            > > >
            > > > INFO 129232ms (+32966) 22:12:30:
            > > > Progress for file0: 786432 / 804667
            > > >
            > > > INFO 96266ms (+26243) 22:11:57:
            > > > Progress for file0: 753664 / 804667
            > > >
            > > > INFO 70023ms (+19399) 22:11:31:
            > > > Progress for file0: 720896 / 804667
            > > >
            > > > INFO 50624ms (+12844) 22:11:11:
            > > > Progress for file0: 688128 / 804667
            > > >
            > > > INFO 37780ms (+6155) 22:10:59:
            > > > Progress for file0: 655360 / 804667
            > > >
            > > > INFO 31625ms (+4545) 22:10:52:
            > > > Progress for file0: 622592 / 804667
            > > >
            > > > INFO 27080ms (+3191) 22:10:48:
            > > > Progress for file0: 589824 / 804667
            > > >
            > > > INFO 23889ms (+1956) 22:10:45:
            > > > Progress for file0: 557056 / 804667
            > > >
            > > > INFO 21933ms (+1704) 22:10:43:
            > > > Progress for file0: 524288 / 804667
            > > >
            > > > INFO 20229ms (+649) 22:10:41:
            > > > Progress for file0: 491520 / 804667
            > > >
            > > > INFO 19580ms (+203) 22:10:40:
            > > > Progress for file0: 458752 / 804667
            > > >
            > > > INFO 19377ms (+16) 22:10:40:
            > > > Progress for file0: 425984 / 804667
            > > >
            > > > INFO 19361ms (+16) 22:10:40:
            > > > Progress for file0: 393216 / 804667
            > > >
            > > > INFO 19345ms (+3) 22:10:40:
            > > > Progress for file0: 65536 / 804667
            > > >
            > > > INFO 19342ms (+1988) 22:10:40:
            > > > Started upload for file0
            > > >
            > >
            >
          Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.