Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.
 

Re: Image Not Loading - Overlay

Expand Messages
  • Raja
    Hi Frank, the same image wont load on my overlay. Could this be an image loading issue, the image is rendered dynamically on mouseover over some cells in my
    Message 1 of 11 , Jul 31, 2008
      Hi Frank,

      the same image wont load on my overlay. Could this be an image loading
      issue, the image is rendered dynamically on mouseover over some cells
      in my Table. The image is not loaded when the window load occurs.

      thank you,
      Raja
    • Frank Dietrich
      Raja, hi, ... Did You try to split the URL as I did in my code? As You can see, I also dynamically write the code to the overlay when I move over it. Maybe You
      Message 2 of 11 , Jul 31, 2008
        Raja, hi,

        >the same image wont load on my overlay. Could this be an image loading
        >issue, the image is rendered dynamically on mouseover over some cells
        >in my Table. The image is not loaded when the window load occurs.

        Did You try to split the URL as I did in my code?

        As You can see, I also dynamically write the code to the overlay when
        I move over it. Maybe You can compare What You do to what I did in my
        sample.
      • Raja
        Hi, this is what I have tried : theOverlay.setBody(companyName +
        Message 3 of 11 , Jul 31, 2008
          Hi,

          this is what I have tried :

          theOverlay.setBody(companyName + "<img id='quoteChart'
          src='http://app.quotemedia.com/quotetools/getChart.go?webmasterId=91664&chtype=AreaChart&"

          +"symbol=YHOO&chmrg=3&chwid=160&chhig=130&chbg=ffffff&chln=104E8B&chgrd=CAE1FF&chxyc=000000&chton=off'
          border='1' hspace='3'><br>" + chartNav);
          theOverlay.setFooter(generateFooter(symbol));
          theOverlay.render(document.body);
          theOverlay.symbolCell.addClass('hoversymbol_active');
          theOverlay.align();
          theOverlay.show();

          Thank You,
          Raja

          --- In ydn-javascript@yahoogroups.com, "Frank Dietrich"
          <fdietrich@...> wrote:
          >
          >
          > Raja, hi,
          >
          > >the same image wont load on my overlay. Could this be an image loading
          > >issue, the image is rendered dynamically on mouseover over some cells
          > >in my Table. The image is not loaded when the window load occurs.
          >
          > Did You try to split the URL as I did in my code?
          >
          > As You can see, I also dynamically write the code to the overlay when
          > I move over it. Maybe You can compare What You do to what I did in my
          > sample.
          >
        • Frank Dietrich
          Raja, sorry. Had no time to look into this yet... Already 10pm here *********** REPLY SEPARATOR ***********
          Message 4 of 11 , Aug 1 12:43 PM
            Raja,

            sorry. Had no time to look into this yet... Already 10pm here

            *********** REPLY SEPARATOR ***********

            On 31.07.08 at 22:49 Raja wrote:

            >Hi,
            >
            >this is what I have tried :
            >
            >theOverlay.setBody(companyName + "<img id='quoteChart'
            >src='http://app.quotemedia.com/quotetools/getChart.go?webmasterId=91664&chtype=AreaChart&"
            >
            >+"symbol=YHOO&chmrg=3&chwid=160&chhig=130&chbg=ffffff&chln=104E8B&chgrd=CAE1FF&chxyc=000000&chton=off'
            >border='1' hspace='3'><br>" + chartNav);
            > theOverlay.setFooter(generateFooter(symbol));
            > theOverlay.render(document.body);
            > theOverlay.symbolCell.addClass('hoversymbol_active');
            > theOverlay.align();
            > theOverlay.show();
            >
            >Thank You,
            >Raja
            >
            >--- In ydn-javascript@yahoogroups.com, "Frank Dietrich"
            ><fdietrich@...> wrote:
            >>
            >>
            >> Raja, hi,
            >>
            >> >the same image wont load on my overlay. Could this be an image loading
            >> >issue, the image is rendered dynamically on mouseover over some cells
            >> >in my Table. The image is not loaded when the window load occurs.
            >>
            >> Did You try to split the URL as I did in my code?
            >>
            >> As You can see, I also dynamically write the code to the overlay when
            >> I move over it. Maybe You can compare What You do to what I did in my
            >> sample.
            >>
            >
            >
            >
            >------------------------------------
            >
            >Yahoo! Groups Links
            >
            >
            >
          • dietrich.frank
            Raja, ... src= http://app.quotemedia.com/quotetools/getChart.go?webmasterId=91664& chtype=AreaChart& ... late, but I ve tried. I have copied Your code
            Message 5 of 11 , Aug 1 2:53 PM
              Raja,

              > this is what I have tried :
              >
              > theOverlay.setBody(companyName + "<img id='quoteChart'
              > src='http://app.quotemedia.com/quotetools/getChart.go?webmasterId=91664&chtype=AreaChart&"...


              late, but I've tried. I have copied Your code exactely in my example and created dummy variables for the ones You use. I only commented the SetFooter() and the setclass() points out.

              Works wonderful. You don't need the render(document.body) everytime, only the first time it's needed.

              http://www.personalplanung.com/YUI/test_OverlayFollowsMouse.html 


              This is the code:

                  if (o.target.id.substr(0,3) == "Raj"){

                      if (o.target.id == currentTarget) {
                          // nothing
                      }
                      else {
                          // Test using code from Raja

                          // some dummy-vars, so that

                          // his code works
                          var companyName = "dd-tech.de";
                          var chartNav    = "-- Nav here --";

                          // check if the overlay is there; if not, create it
                          checkOverlay();

                          var theOverlay = toolTip;

                          theOverlay.setBody(companyName +
                               "<img id='quoteChart' src='http://app.quotemedia.com/quotetools/getChart.go?webmasterId=91664&chtype=AreaChart&"
                               +"symbol=YHOO&chmrg=3&chwid=160&chhig=130&chbg=ffffff&chln=104E8B&chgrd=CAE1FF&chxyc=000000&chton=off' border='1' hspace='3'><br>" + chartNav);

                           // theOverlay.setFooter(generateFooter(symbol));
                           theOverlay.render(document.body);
                           // theOverlay.symbolCell.addClass('hoversymbol_active');
                           theOverlay.align();
                           theOverlay.show();
                     }
                  }

               

              from my side this works great.  If You still can't get it to work, start reducing things or try to follow the script in firebug. Maybe it vanishes somewhere without producing an error.

              some of the YUI-methods use TRY...CATCH blocks that simply catch errors without complaining.

              HTH

              Frank
            • dietrich.frank
              Raja, FYI,I just tried the sample locally calling it via http://localhost... and I don t see the images either. as soon as I call it via file:// , via my
              Message 6 of 11 , Aug 1 4:01 PM
                Raja,

                FYI,I just tried the sample locally calling it via
                "http://localhost..." and I don't see the images either.
                as soon as I call it via "file://", via my local ip address
                (http://195.168...) or call it on my webserver, the images appear

                Maybe this is the issue in Your case.
              • Raja
                Thanks! Frank, I m working on it, I observed the same. Waiting on the other team to include a doctype, and retry the same. Cheers, Raja
                Message 7 of 11 , Aug 4 10:40 AM
                  Thanks! Frank,

                  I'm working on it, I observed the same. Waiting on the other team to
                  include a doctype, and retry the same.

                  Cheers,
                  Raja
                  --- In ydn-javascript@yahoogroups.com, "dietrich.frank"
                  <fdietrich@...> wrote:
                  >
                  >
                  >
                  > Raja,
                  >
                  > FYI,I just tried the sample locally calling it via
                  > "http://localhost..." and I don't see the images either.
                  > as soon as I call it via "file://", via my local ip address
                  > (http://195.168...) or call it on my webserver, the images appear
                  >
                  > Maybe this is the issue in Your case.
                  >
                Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.