Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

RE: [xenu-usergroup] Not Checking All Links

Expand Messages
  • Frank Visser
    Hi mike, That s because your server gives back a 200 (=ok) message, and Xenu picks this up: GET /alumni/connect/wolfe.asp HTTP/1.1 Host: www.usi.edu
    Message 1 of 10 , Oct 5, 2005
    • 0 Attachment
      Hi mike,



      That's because your server gives back a 200 (=ok) message, and Xenu picks
      this up:



      GET /alumni/connect/wolfe.asp HTTP/1.1

      Host: www.usi.edu

      User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.7.5)
      Gecko/20041107 Firefox/1.0

      Accept:
      text/xml,application/xml,application/xhtml+xml,text/html;q=0.9,text/plain;q=
      0.8,image/png,*/*;q=0.5

      Accept-Language: en-us,en;q=0.5

      Accept-Encoding: gzip,deflate

      Accept-Charset: ISO-8859-1,utf-8;q=0.7,*;q=0.7

      Keep-Alive: 300

      Connection: keep-alive

      Cookie: ASPSESSIONIDQCCTTTAT=FFECGHACMPNAHNMNLHLHGHKO

      Cache-Control: max-age=0



      HTTP/1.x 200 OK

      Date: Wed, 05 Oct 2005 21:03:59 GMT

      Server: Microsoft-IIS/6.0

      X-Powered-By: ASP.NET

      Content-Length: 10174

      Content-Type: text/html

      Cache-Control: private



      It should return a 404 message, so it's a server configuration issue.



      frank



      ========================================

      Frank Visser, Waterpoortweg 279, 1051 pv, Amsterdam

      Author of: Ken Wilber: Thought as Passion SUNY 2003

      Read all about Ken Wilber : http:// <http://www.integralworld.net>
      www.integralworld.net

      ========================================

      _____

      From: xenu-usergroup@yahoogroups.com [mailto:xenu-usergroup@yahoogroups.com]
      On Behalf Of Michael Hunsaker
      Sent: woensdag 5 oktober 2005 18:30
      To: xenu-usergroup@yahoogroups.com
      Subject: Re: [xenu-usergroup] Not Checking All Links



      Thanks for your response. Below is a path navigation
      to a file that does not exist but Xenu is not picking
      it up:

      #1 - http://www.usi.edu
      #2 - http://www.usi.edu/alumni/index.asp
      #3 - http://www.usi.edu/alumni/connect/index.asp
      #4 - http://www.usi.edu/alumni/connect/wolfe.asp

      #4 is the broken link.

      Here is another example:

      #1 - http://www.usi.edu
      #2 - http://www.usi.edu/science/index.asp
      #3 - http://www.usi.edu/science/about.asp
      #4 - http://www.usi.edu/science/Dean/page2.asp
      #5 -
      http://www.usi.edu/science/Dean/dean/CollegeSeminarSeries.asp

      #5 is the broken link.

      Those are just a couple of examples that I could
      quickly come up with.

      Thanks again,

      Mike


      --- Tilman Hausherr <tilman@...> wrote:

      > On Wed, 5 Oct 2005 06:04:40 -0700 (PDT), Michael
      > Hunsaker wrote:
      >
      > >Sure, some of the broken links are not "real"
      > broken
      > >links but a good chunk of them are truly broken
      > links.
      > > Why isn't Xenu picking these up?
      >
      > Tell me a link that isn't spidered, but it linked
      > from a page that is.
      >
      >






      _____

      YAHOO! GROUPS LINKS



      * Visit your group "xenu-usergroup
      <http://groups.yahoo.com/group/xenu-usergroup> " on the web.

      * To unsubscribe from this group, send an email to:
      xenu-usergroup-unsubscribe@yahoogroups.com
      <mailto:xenu-usergroup-unsubscribe@yahoogroups.com?subject=Unsubscribe>

      * Your use of Yahoo! Groups is subject to the Yahoo!
      <http://docs.yahoo.com/info/terms/> Terms of Service.



      _____



      [Non-text portions of this message have been removed]
    • Tilman Hausherr
      ... I see it returns ok. Although the title is 404 error . This is a configuation problem. Here is what I get when telneting to your server on port 80 with a
      Message 2 of 10 , Oct 5, 2005
      • 0 Attachment
        On Wed, 5 Oct 2005 09:30:29 -0700 (PDT), Michael Hunsaker wrote:

        >#4 - http://www.usi.edu/alumni/connect/wolfe.asp

        I see it returns ok. Although the title is "404 error". This is a
        configuation problem.

        Here is what I get when telneting to your server on port 80 with a bogus
        URL:


        HTTP/1.1 200 OK
        Date: Wed, 05 Oct 2005 21:24:38 GMT
        Server: Microsoft-IIS/6.0
        X-Powered-By: ASP.NET
        Content-Length: 10144
        Content-Type: text/html
        Set-Cookie: ASPSESSIONIDQCCTTTAT=KOGCGHACGDDIKDCIGNPNODMP; path=/
        Cache-control: private


        <html>
        <head>
        <title>404 Error</title>
        ....
      • Michael Hunsaker
        Thanks for taking a look at this for me! I appreciate it! Mike
        Message 3 of 10 , Oct 5, 2005
        • 0 Attachment
          Thanks for taking a look at this for me! I appreciate
          it!

          Mike

          --- Tilman Hausherr <tilman@...> wrote:

          > On Wed, 5 Oct 2005 09:30:29 -0700 (PDT), Michael
          > Hunsaker wrote:
          >
          > >#4 - http://www.usi.edu/alumni/connect/wolfe.asp
          >
          > I see it returns ok. Although the title is "404
          > error". This is a
          > configuation problem.
          >
          > Here is what I get when telneting to your server on
          > port 80 with a bogus
          > URL:
          >
          >
          > HTTP/1.1 200 OK
          > Date: Wed, 05 Oct 2005 21:24:38 GMT
          > Server: Microsoft-IIS/6.0
          > X-Powered-By: ASP.NET
          > Content-Length: 10144
          > Content-Type: text/html
          > Set-Cookie:
          > ASPSESSIONIDQCCTTTAT=KOGCGHACGDDIKDCIGNPNODMP;
          > path=/
          > Cache-control: private
          >
          >
          > <html>
          > <head>
          > <title>404 Error</title>
          > ....
          >
          >
          >
          >
          >
        • Tilman Hausherr
          ... See also Nr. 32 on http://home.snafu.de/tilman/xenulink.html, it explains what one IIS admin did to solve what seems to be the same problem. Tilman
          Message 4 of 10 , Oct 6, 2005
          • 0 Attachment
            On Wed, 5 Oct 2005 15:31:40 -0700 (PDT), Michael Hunsaker wrote:

            >Thanks for taking a look at this for me! I appreciate
            >it!

            See also Nr. 32 on http://home.snafu.de/tilman/xenulink.html, it
            explains what one IIS admin did to solve what seems to be the same
            problem.

            Tilman

            >
            >Mike
            >
            >--- Tilman Hausherr <tilman@...> wrote:
            >
            >> On Wed, 5 Oct 2005 09:30:29 -0700 (PDT), Michael
            >> Hunsaker wrote:
            >>
            >> >#4 - http://www.usi.edu/alumni/connect/wolfe.asp
            >>
            >> I see it returns ok. Although the title is "404
            >> error". This is a
            >> configuation problem.
            >>
            >> Here is what I get when telneting to your server on
            >> port 80 with a bogus
            >> URL:
            >>
            >>
            >> HTTP/1.1 200 OK
            >> Date: Wed, 05 Oct 2005 21:24:38 GMT
            >> Server: Microsoft-IIS/6.0
            >> X-Powered-By: ASP.NET
            >> Content-Length: 10144
            >> Content-Type: text/html
            >> Set-Cookie:
            >> ASPSESSIONIDQCCTTTAT=KOGCGHACGDDIKDCIGNPNODMP;
            >> path=/
            >> Cache-control: private
            >>
            >>
            >> <html>
            >> <head>
            >> <title>404 Error</title>
            >> ....
            >>
            >>
            >>
            >>
            >>
            >
            >
            >
            >
            >
            >
            >
            >Yahoo! Groups Links
            >
            >
            >
            >
            >
            >
            >
            >
          • Michael Hunsaker
            Frank, Thanks for your response! Do you happen to know why these pages are sending out an HTTP 200 status code instead of a HTTP 404? Is there something I
            Message 5 of 10 , Oct 6, 2005
            • 0 Attachment
              Frank,

              Thanks for your response! Do you happen to know why
              these pages are sending out an HTTP 200 status code
              instead of a HTTP 404? Is there something I can do
              within IIS to fix this?

              Thanks again,

              Mike

              --- Frank Visser <f.visser3@...> wrote:

              > Hi mike,
              >
              >
              >
              > That's because your server gives back a 200 (=ok)
              > message, and Xenu picks
              > this up:
              >
              >
              >
              > GET /alumni/connect/wolfe.asp HTTP/1.1
              >
              > Host: www.usi.edu
              >
              > User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1;
              > en-US; rv:1.7.5)
              > Gecko/20041107 Firefox/1.0
              >
              > Accept:
              >
              text/xml,application/xml,application/xhtml+xml,text/html;q=0.9,text/plain;q=
              > 0.8,image/png,*/*;q=0.5
              >
              > Accept-Language: en-us,en;q=0.5
              >
              > Accept-Encoding: gzip,deflate
              >
              > Accept-Charset: ISO-8859-1,utf-8;q=0.7,*;q=0.7
              >
              > Keep-Alive: 300
              >
              > Connection: keep-alive
              >
              > Cookie:
              > ASPSESSIONIDQCCTTTAT=FFECGHACMPNAHNMNLHLHGHKO
              >
              > Cache-Control: max-age=0
              >
              >
              >
              > HTTP/1.x 200 OK
              >
              > Date: Wed, 05 Oct 2005 21:03:59 GMT
              >
              > Server: Microsoft-IIS/6.0
              >
              > X-Powered-By: ASP.NET
              >
              > Content-Length: 10174
              >
              > Content-Type: text/html
              >
              > Cache-Control: private
              >
              >
              >
              > It should return a 404 message, so it's a server
              > configuration issue.
              >
              >
              >
              > frank
              >
              >
              >
              > ========================================
              >
              > Frank Visser, Waterpoortweg 279, 1051 pv, Amsterdam
              >
              > Author of: Ken Wilber: Thought as Passion SUNY 2003
              >
              > Read all about Ken Wilber : http://
              > <http://www.integralworld.net>
              > www.integralworld.net
              >
              > ========================================
              >
              > _____
              >
              > From: xenu-usergroup@yahoogroups.com
              > [mailto:xenu-usergroup@yahoogroups.com]
              > On Behalf Of Michael Hunsaker
              > Sent: woensdag 5 oktober 2005 18:30
              > To: xenu-usergroup@yahoogroups.com
              > Subject: Re: [xenu-usergroup] Not Checking All Links
              >
              >
              >
              > Thanks for your response. Below is a path
              > navigation
              > to a file that does not exist but Xenu is not
              > picking
              > it up:
              >
              > #1 - http://www.usi.edu
              > #2 - http://www.usi.edu/alumni/index.asp
              > #3 - http://www.usi.edu/alumni/connect/index.asp
              > #4 - http://www.usi.edu/alumni/connect/wolfe.asp
              >
              > #4 is the broken link.
              >
              > Here is another example:
              >
              > #1 - http://www.usi.edu
              > #2 - http://www.usi.edu/science/index.asp
              > #3 - http://www.usi.edu/science/about.asp
              > #4 - http://www.usi.edu/science/Dean/page2.asp
              > #5 -
              >
              http://www.usi.edu/science/Dean/dean/CollegeSeminarSeries.asp
              >
              > #5 is the broken link.
              >
              > Those are just a couple of examples that I could
              > quickly come up with.
              >
              > Thanks again,
              >
              > Mike
              >
              >
              > --- Tilman Hausherr <tilman@...> wrote:
              >
              > > On Wed, 5 Oct 2005 06:04:40 -0700 (PDT), Michael
              > > Hunsaker wrote:
              > >
              > > >Sure, some of the broken links are not "real"
              > > broken
              > > >links but a good chunk of them are truly broken
              > > links.
              > > > Why isn't Xenu picking these up?
              > >
              > > Tell me a link that isn't spidered, but it linked
              > > from a page that is.
              > >
              > >
              >
              >
              >
              >
              >
              >
              > _____
              >
              > YAHOO! GROUPS LINKS
              >
              >
              >
              > * Visit your group "xenu-usergroup
              > <http://groups.yahoo.com/group/xenu-usergroup> " on
              > the web.
              >
              > * To unsubscribe from this group, send an email to:
              > xenu-usergroup-unsubscribe@yahoogroups.com
              >
              <mailto:xenu-usergroup-unsubscribe@yahoogroups.com?subject=Unsubscribe>
              >
              >
              > * Your use of Yahoo! Groups is subject to the
              > Yahoo!
              > <http://docs.yahoo.com/info/terms/> Terms of
              > Service.
              >
              >
              >
              > _____
              >
              >
              >
              > [Non-text portions of this message have been
              > removed]
              >
              >
            • frank visser
              mike, ... sent me an email each time a user hit the 404 error page this error page gives back a 200 instead of a 404, you should report this to your server
              Message 6 of 10 , Oct 7, 2005
              • 0 Attachment
                mike,

                as you said, the issue started when you added the error page:

                > I implemented a customized 404 error page that
                sent me an email each time a user hit the 404 error
                page

                this error page gives back a 200 instead of a 404, you should report
                this to your server administrator.

                can you see if this page perhaps redirects to a 404?
                http://www.usi.edu/alumni/connect/wolfe.asp

                i don't know enough about servers, but it seems a simple fix to me.

                frank



                --- In xenu-usergroup@yahoogroups.com, Michael Hunsaker
                <to_the_hurricave@y...> wrote:
                >
                > Frank,
                >
                > Thanks for your response! Do you happen to know why
                > these pages are sending out an HTTP 200 status code
                > instead of a HTTP 404? Is there something I can do
                > within IIS to fix this?
                >
                > Thanks again,
                >
                > Mike
                >
                > --- Frank Visser <f.visser3@c...> wrote:
                >
                > > Hi mike,
                > >
                > >
                > >
                > > That's because your server gives back a 200 (=ok)
                > > message, and Xenu picks
                > > this up:
                > >
                > >
                > >
                > > GET /alumni/connect/wolfe.asp HTTP/1.1
                > >
                > > Host: www.usi.edu
                > >
                > > User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1;
                > > en-US; rv:1.7.5)
                > > Gecko/20041107 Firefox/1.0
                > >
                > > Accept:
                > >
                >
                text/xml,application/xml,application/xhtml+xml,text/html;q=0.9,text/pl
                ain;q=
                > > 0.8,image/png,*/*;q=0.5
                > >
                > > Accept-Language: en-us,en;q=0.5
                > >
                > > Accept-Encoding: gzip,deflate
                > >
                > > Accept-Charset: ISO-8859-1,utf-8;q=0.7,*;q=0.7
                > >
                > > Keep-Alive: 300
                > >
                > > Connection: keep-alive
                > >
                > > Cookie:
                > > ASPSESSIONIDQCCTTTAT=FFECGHACMPNAHNMNLHLHGHKO
                > >
                > > Cache-Control: max-age=0
                > >
                > >
                > >
                > > HTTP/1.x 200 OK
                > >
                > > Date: Wed, 05 Oct 2005 21:03:59 GMT
                > >
                > > Server: Microsoft-IIS/6.0
                > >
                > > X-Powered-By: ASP.NET
                > >
                > > Content-Length: 10174
                > >
                > > Content-Type: text/html
                > >
                > > Cache-Control: private
                > >
                > >
                > >
                > > It should return a 404 message, so it's a server
                > > configuration issue.
                > >
                > >
                > >
                > > frank
                > >
                > >
                > >
                > > ========================================
                > >
                > > Frank Visser, Waterpoortweg 279, 1051 pv, Amsterdam
                > >
                > > Author of: Ken Wilber: Thought as Passion SUNY 2003
                > >
                > > Read all about Ken Wilber : http://
                > > <http://www.integralworld.net>
                > > www.integralworld.net
                > >
                > > ========================================
                > >
                > > _____
                > >
                > > From: xenu-usergroup@yahoogroups.com
                > > [mailto:xenu-usergroup@yahoogroups.com]
                > > On Behalf Of Michael Hunsaker
                > > Sent: woensdag 5 oktober 2005 18:30
                > > To: xenu-usergroup@yahoogroups.com
                > > Subject: Re: [xenu-usergroup] Not Checking All Links
                > >
                > >
                > >
                > > Thanks for your response. Below is a path
                > > navigation
                > > to a file that does not exist but Xenu is not
                > > picking
                > > it up:
                > >
                > > #1 - http://www.usi.edu
                > > #2 - http://www.usi.edu/alumni/index.asp
                > > #3 - http://www.usi.edu/alumni/connect/index.asp
                > > #4 - http://www.usi.edu/alumni/connect/wolfe.asp
                > >
                > > #4 is the broken link.
                > >
                > > Here is another example:
                > >
                > > #1 - http://www.usi.edu
                > > #2 - http://www.usi.edu/science/index.asp
                > > #3 - http://www.usi.edu/science/about.asp
                > > #4 - http://www.usi.edu/science/Dean/page2.asp
                > > #5 -
                > >
                > http://www.usi.edu/science/Dean/dean/CollegeSeminarSeries.asp
                > >
                > > #5 is the broken link.
                > >
                > > Those are just a couple of examples that I could
                > > quickly come up with.
                > >
                > > Thanks again,
                > >
                > > Mike
                > >
                > >
                > > --- Tilman Hausherr <tilman@s...> wrote:
                > >
                > > > On Wed, 5 Oct 2005 06:04:40 -0700 (PDT), Michael
                > > > Hunsaker wrote:
                > > >
                > > > >Sure, some of the broken links are not "real"
                > > > broken
                > > > >links but a good chunk of them are truly broken
                > > > links.
                > > > > Why isn't Xenu picking these up?
                > > >
                > > > Tell me a link that isn't spidered, but it linked
                > > > from a page that is.
                > > >
                > > >
                > >
                > >
                > >
                > >
                > >
                > >
                > > _____
                > >
                > > YAHOO! GROUPS LINKS
                > >
                > >
                > >
                > > * Visit your group "xenu-usergroup
                > > <http://groups.yahoo.com/group/xenu-usergroup> " on
                > > the web.
                > >
                > > * To unsubscribe from this group, send an email to:
                > > xenu-usergroup-unsubscribe@yahoogroups.com
                > >
                > <mailto:xenu-usergroup-unsubscribe@yahoogroups.com?
                subject=Unsubscribe>
                > >
                > >
                > > * Your use of Yahoo! Groups is subject to the
                > > Yahoo!
                > > <http://docs.yahoo.com/info/terms/> Terms of
                > > Service.
                > >
                > >
                > >
                > > _____
                > >
                > >
                > >
                > > [Non-text portions of this message have been
                > > removed]
                > >
                > >
                >
              • Michael Hunsaker
                I figured it out. Thanks Frank! I appreciate your feedback and help. Mike ... text/xml,application/xml,application/xhtml+xml,text/html;q=0.9,text/pl ...
                Message 7 of 10 , Oct 7, 2005
                • 0 Attachment
                  I figured it out. Thanks Frank! I appreciate your
                  feedback and help.

                  Mike

                  --- frank visser <f.visser3@...> wrote:

                  > mike,
                  >
                  > as you said, the issue started when you added the
                  > error page:
                  >
                  > > I implemented a customized 404 error page that
                  > sent me an email each time a user hit the 404 error
                  > page
                  >
                  > this error page gives back a 200 instead of a 404,
                  > you should report
                  > this to your server administrator.
                  >
                  > can you see if this page perhaps redirects to a 404?
                  > http://www.usi.edu/alumni/connect/wolfe.asp
                  >
                  > i don't know enough about servers, but it seems a
                  > simple fix to me.
                  >
                  > frank
                  >
                  >
                  >
                  > --- In xenu-usergroup@yahoogroups.com, Michael
                  > Hunsaker
                  > <to_the_hurricave@y...> wrote:
                  > >
                  > > Frank,
                  > >
                  > > Thanks for your response! Do you happen to know
                  > why
                  > > these pages are sending out an HTTP 200 status
                  > code
                  > > instead of a HTTP 404? Is there something I can
                  > do
                  > > within IIS to fix this?
                  > >
                  > > Thanks again,
                  > >
                  > > Mike
                  > >
                  > > --- Frank Visser <f.visser3@c...> wrote:
                  > >
                  > > > Hi mike,
                  > > >
                  > > >
                  > > >
                  > > > That's because your server gives back a 200
                  > (=ok)
                  > > > message, and Xenu picks
                  > > > this up:
                  > > >
                  > > >
                  > > >
                  > > > GET /alumni/connect/wolfe.asp HTTP/1.1
                  > > >
                  > > > Host: www.usi.edu
                  > > >
                  > > > User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT
                  > 5.1;
                  > > > en-US; rv:1.7.5)
                  > > > Gecko/20041107 Firefox/1.0
                  > > >
                  > > > Accept:
                  > > >
                  > >
                  >
                  text/xml,application/xml,application/xhtml+xml,text/html;q=0.9,text/pl
                  > ain;q=
                  > > > 0.8,image/png,*/*;q=0.5
                  > > >
                  > > > Accept-Language: en-us,en;q=0.5
                  > > >
                  > > > Accept-Encoding: gzip,deflate
                  > > >
                  > > > Accept-Charset: ISO-8859-1,utf-8;q=0.7,*;q=0.7
                  > > >
                  > > > Keep-Alive: 300
                  > > >
                  > > > Connection: keep-alive
                  > > >
                  > > > Cookie:
                  > > > ASPSESSIONIDQCCTTTAT=FFECGHACMPNAHNMNLHLHGHKO
                  > > >
                  > > > Cache-Control: max-age=0
                  > > >
                  > > >
                  > > >
                  > > > HTTP/1.x 200 OK
                  > > >
                  > > > Date: Wed, 05 Oct 2005 21:03:59 GMT
                  > > >
                  > > > Server: Microsoft-IIS/6.0
                  > > >
                  > > > X-Powered-By: ASP.NET
                  > > >
                  > > > Content-Length: 10174
                  > > >
                  > > > Content-Type: text/html
                  > > >
                  > > > Cache-Control: private
                  > > >
                  > > >
                  > > >
                  > > > It should return a 404 message, so it's a server
                  > > > configuration issue.
                  > > >
                  > > >
                  > > >
                  > > > frank
                  > > >
                  > > >
                  > > >
                  > > > ========================================
                  > > >
                  > > > Frank Visser, Waterpoortweg 279, 1051 pv,
                  > Amsterdam
                  > > >
                  > > > Author of: Ken Wilber: Thought as Passion SUNY
                  > 2003
                  > > >
                  > > > Read all about Ken Wilber : http://
                  > > > <http://www.integralworld.net>
                  > > > www.integralworld.net
                  > > >
                  > > > ========================================
                  > > >
                  > > > _____
                  > > >
                  > > > From: xenu-usergroup@yahoogroups.com
                  > > > [mailto:xenu-usergroup@yahoogroups.com]
                  > > > On Behalf Of Michael Hunsaker
                  > > > Sent: woensdag 5 oktober 2005 18:30
                  > > > To: xenu-usergroup@yahoogroups.com
                  > > > Subject: Re: [xenu-usergroup] Not Checking All
                  > Links
                  > > >
                  > > >
                  > > >
                  > > > Thanks for your response. Below is a path
                  > > > navigation
                  > > > to a file that does not exist but Xenu is not
                  > > > picking
                  > > > it up:
                  > > >
                  > > > #1 - http://www.usi.edu
                  > > > #2 - http://www.usi.edu/alumni/index.asp
                  > > > #3 - http://www.usi.edu/alumni/connect/index.asp
                  > > > #4 - http://www.usi.edu/alumni/connect/wolfe.asp
                  > > >
                  > > > #4 is the broken link.
                  > > >
                  > > > Here is another example:
                  > > >
                  > > > #1 - http://www.usi.edu
                  > > > #2 - http://www.usi.edu/science/index.asp
                  > > > #3 - http://www.usi.edu/science/about.asp
                  > > > #4 - http://www.usi.edu/science/Dean/page2.asp
                  > > > #5 -
                  > > >
                  > >
                  >
                  http://www.usi.edu/science/Dean/dean/CollegeSeminarSeries.asp
                  > > >
                  > > > #5 is the broken link.
                  > > >
                  > > > Those are just a couple of examples that I could
                  > > > quickly come up with.
                  > > >
                  > > > Thanks again,
                  > > >
                  > > > Mike
                  > > >
                  > > >
                  > > > --- Tilman Hausherr <tilman@s...> wrote:
                  > > >
                  > > > > On Wed, 5 Oct 2005 06:04:40 -0700 (PDT),
                  > Michael
                  > > > > Hunsaker wrote:
                  > > > >
                  > > > > >Sure, some of the broken links are not "real"
                  > > > > broken
                  > > > > >links but a good chunk of them are truly
                  > broken
                  > > > > links.
                  > > > > > Why isn't Xenu picking these up?
                  > > > >
                  > > > > Tell me a link that isn't spidered, but it
                  > linked
                  > > > > from a page that is.
                  > > > >
                  > > > >
                  > > >
                  > > >
                  > > >
                  > > >
                  > > >
                  > > >
                  > > > _____
                  > > >
                  > > > YAHOO! GROUPS LINKS
                  > > >
                  > > >
                  > > >
                  > > > * Visit your group "xenu-usergroup
                  > > > <http://groups.yahoo.com/group/xenu-usergroup> "
                  > on
                  > > > the web.
                  > > >
                  > > > * To unsubscribe from this group, send an email
                  > to:
                  > > > xenu-usergroup-unsubscribe@yahoogroups.com
                  > > >
                  > >
                  > <mailto:xenu-usergroup-unsubscribe@yahoogroups.com?
                  > subject=Unsubscribe>
                  > > >
                  > > >
                  > > > * Your use of Yahoo! Groups is subject to the
                  > > > Yahoo!
                  > > > <http://docs.yahoo.com/info/terms/> Terms of
                  > > > Service.
                  > > >
                  > > >
                  > > >
                  > > > _____
                  > > >
                  > > >
                  > > >
                  > > > [Non-text portions of this message have been
                  > > > removed]
                  > > >
                  > > >
                  > >
                  >
                  >
                  >
                  >
                  >
                Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.