Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

what are these errors I keep getting?

Expand Messages
  • mushu999mushu
    Here is a sample of three VERY common errors I always get. Can someone tell me how to interpret them please? I am using the 1.2g version. The mailto link
    Message 1 of 7 , Apr 15, 2005
    • 0 Attachment
      Here is a sample of three VERY common errors I always get. Can someone
      tell me how to interpret them please? I am using the 1.2g version. The
      mailto link actually works just fine....?

      http://some.host.com/SubDir/DubSir/default.htm
      mailto:someaddr@...?subject=Inquiry re: Spanish
      \_____ error code: 404 (not found)

      Error 12003 while moving to remote ftp directory '/sub/dir/': 550
      /sub/dir: The system cannot find the file specified.

      Error 18 while searching in remote ftp directory '/new/Sub/Search/'

      The bad link list contains close to 100 of these every time I run it
      and have it do an orphan check. However, before you say "well, your
      login does not have access rights to those directories", the program
      then DOES go into those directories and gives valid lists of orphan
      files. My login has sufficient rights to the directories also.

      Help?!?
    • Tilman Hausherr
      ... This is a bug in WININET.DLL. Just don t bother. It makes trouble with some mailto s.
      Message 2 of 7 , Apr 15, 2005
      • 0 Attachment
        On Fri, 15 Apr 2005 17:18:20 -0000, mushu999mushu wrote:

        >
        >
        >Here is a sample of three VERY common errors I always get. Can someone
        >tell me how to interpret them please? I am using the 1.2g version. The
        >mailto link actually works just fine....?
        >
        >http://some.host.com/SubDir/DubSir/default.htm
        > mailto:someaddr@...?subject=Inquiry re: Spanish
        > \_____ error code: 404 (not found)

        This is a bug in WININET.DLL. Just don't bother. It makes trouble with
        some mailto's.
      • mushu999mushu
        Then is there a way in software that you might work around the bug in the DLL perhaps? What is the exsact bug...perhaps I can change my mailto links in some
        Message 3 of 7 , Apr 18, 2005
        • 0 Attachment
          Then is there a way in software that you might work around the bug in
          the DLL perhaps? What is the exsact bug...perhaps I can change my
          mailto links in some fashion in order to avoid triggering this error.
          Or else, why have checking the mailto: links an option at all if it
          isn't going to work properly?

          --- In xenu-usergroup@yahoogroups.com, Tilman Hausherr <tilman@s...>
          wrote:
          > On Fri, 15 Apr 2005 17:18:20 -0000, mushu999mushu wrote:
          >
          > >
          > >
          > >Here is a sample of three VERY common errors I always get. Can someone
          > >tell me how to interpret them please? I am using the 1.2g version. The
          > >mailto link actually works just fine....?
          > >
          > >http://some.host.com/SubDir/DubSir/default.htm
          > > mailto:someaddr@s...?subject=Inquiry re: Spanish
          > > \_____ error code: 404 (not found)
          >
          > This is a bug in WININET.DLL. Just don't bother. It makes trouble with
          > some mailto's.
        • Tilman Hausherr
          ... It s a bug in parsing an URL, so see what type it is... I believe it is related to spaces, ? or : . Tilman
          Message 4 of 7 , Apr 18, 2005
          • 0 Attachment
            On Mon, 18 Apr 2005 21:16:29 -0000, mushu999mushu wrote:

            >Then is there a way in software that you might work around the bug in
            >the DLL perhaps? What is the exsact bug...perhaps I can change my
            >mailto links in some fashion in order to avoid triggering this error.
            > Or else, why have checking the mailto: links an option at all if it
            >isn't going to work properly?

            It's a bug in parsing an URL, so see what type it is... I believe it is
            related to spaces, "?" or ":".

            Tilman

            >
            >--- In xenu-usergroup@yahoogroups.com, Tilman Hausherr <tilman@s...>
            >wrote:
            >> On Fri, 15 Apr 2005 17:18:20 -0000, mushu999mushu wrote:
            >>
            >> >
            >> >
            >> >Here is a sample of three VERY common errors I always get. Can someone
            >> >tell me how to interpret them please? I am using the 1.2g version. The
            >> >mailto link actually works just fine....?
            >> >
            >> >http://some.host.com/SubDir/DubSir/default.htm
            >> > mailto:someaddr@s...?subject=Inquiry re: Spanish
            >> > \_____ error code: 404 (not found)
            >>
            >> This is a bug in WININET.DLL. Just don't bother. It makes trouble with
            >> some mailto's.
            >
            >
            >
            >
            >
            >
            >
            >
            >
            >Yahoo! Groups Links
            >
            >
            >
            >
            >
            >
          • Clive Sabey [CS]
            Have a look at http://seclists.org/lists/fulldisclosure/2005/Apr/0344.html C ... [Non-text portions of this message have been removed]
            Message 5 of 7 , Apr 19, 2005
            • 0 Attachment
              Have a look at http://seclists.org/lists/fulldisclosure/2005/Apr/0344.html

              C

              Tilman Hausherr wrote:

              > On Mon, 18 Apr 2005 21:16:29 -0000, mushu999mushu wrote:
              >
              > >Then is there a way in software that you might work around the bug in
              > >the DLL perhaps? What is the exsact bug...perhaps I can change my
              > >mailto links in some fashion in order to avoid triggering this error.
              > > Or else, why have checking the mailto: links an option at all if it
              > >isn't going to work properly?
              >
              > It's a bug in parsing an URL, so see what type it is... I believe it is
              > related to spaces, "?" or ":".
              >
              > Tilman
              >
              > >
              > >--- In xenu-usergroup@yahoogroups.com, Tilman Hausherr <tilman@s...>
              > >wrote:
              > >> On Fri, 15 Apr 2005 17:18:20 -0000, mushu999mushu wrote:
              > >>
              > >> >
              > >> >
              > >> >Here is a sample of three VERY common errors I always get. Can someone
              > >> >tell me how to interpret them please? I am using the 1.2g version. The
              > >> >mailto link actually works just fine....?
              > >> >
              > >> >http://some.host.com/SubDir/DubSir/default.htm
              > >> > mailto:someaddr@s...?subject=Inquiry re: Spanish
              > >> > \_____ error code: 404 (not found)
              > >>
              > >> This is a bug in WININET.DLL. Just don't bother. It makes trouble with
              > >> some mailto's.
              > >
              > >
              > >
              > >
              > >
              > >
              > >
              > >
              > >
              > >Yahoo! Groups Links
              > >
              > >
              > >
              > >
              > >
              > >
              >
              >
              > ------------------------------------------------------------------------
              > *Yahoo! Groups Links*
              >
              > * To visit your group on the web, go to:
              > http://groups.yahoo.com/group/xenu-usergroup/
              >
              > * To unsubscribe from this group, send an email to:
              > xenu-usergroup-unsubscribe@yahoogroups.com
              > <mailto:xenu-usergroup-unsubscribe@yahoogroups.com?subject=Unsubscribe>
              >
              > * Your use of Yahoo! Groups is subject to the Yahoo! Terms of
              > Service <http://docs.yahoo.com/info/terms/>.
              >
              >


              [Non-text portions of this message have been removed]
            • mushu999mushu
              I read the article. What does that have to do with the mailto: link that keeps getting flagged as a bad link?? ...
              Message 6 of 7 , Apr 21, 2005
              • 0 Attachment
                I read the article. What does that have to do with the mailto: link
                that keeps getting flagged as a bad link??

                --- In xenu-usergroup@yahoogroups.com, "Clive Sabey [CS]" <stfcs@l...>
                wrote:
                >
                > Have a look at
                http://seclists.org/lists/fulldisclosure/2005/Apr/0344.html
                >
                > C
                >
                > Tilman Hausherr wrote:
                >
                > > On Mon, 18 Apr 2005 21:16:29 -0000, mushu999mushu wrote:
                > >
                > > >Then is there a way in software that you might work around the bug in
                > > >the DLL perhaps? What is the exsact bug...perhaps I can change my
                > > >mailto links in some fashion in order to avoid triggering this error.
                > > > Or else, why have checking the mailto: links an option at all if it
                > > >isn't going to work properly?
                > >
                > > It's a bug in parsing an URL, so see what type it is... I believe
                it is
                > > related to spaces, "?" or ":".
                > >
                > > Tilman
                > >
                > > >
                > > >--- In xenu-usergroup@yahoogroups.com, Tilman Hausherr <tilman@s...>
                > > >wrote:
                > > >> On Fri, 15 Apr 2005 17:18:20 -0000, mushu999mushu wrote:
                > > >>
                > > >> >
                > > >> >
                > > >> >Here is a sample of three VERY common errors I always get. Can
                someone
                > > >> >tell me how to interpret them please? I am using the 1.2g
                version. The
                > > >> >mailto link actually works just fine....?
                > > >> >
                > > >> >http://some.host.com/SubDir/DubSir/default.htm
                > > >> > mailto:someaddr@s...?subject=Inquiry re: Spanish
                > > >> > \_____ error code: 404 (not found)
                > > >>
                > > >> This is a bug in WININET.DLL. Just don't bother. It makes
                trouble with
                > > >> some mailto's.
                > > >
                > > >
                > > >
                > > >
                > > >
                > > >
                > > >
                > > >
                > > >
                > > >Yahoo! Groups Links
                > > >
                > > >
                > > >
                > > >
                > > >
                > > >
                > >
                > >
                > >
                ------------------------------------------------------------------------
                > > *Yahoo! Groups Links*
                > >
                > > * To visit your group on the web, go to:
                > > http://groups.yahoo.com/group/xenu-usergroup/
                > >
                > > * To unsubscribe from this group, send an email to:
                > > xenu-usergroup-unsubscribe@yahoogroups.com
                > >
                <mailto:xenu-usergroup-unsubscribe@yahoogroups.com?subject=Unsubscribe>
                > >
                > > * Your use of Yahoo! Groups is subject to the Yahoo! Terms of
                > > Service <http://docs.yahoo.com/info/terms/>.
                > >
                > >
                >
                >
                > [Non-text portions of this message have been removed]
              Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.