Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Re: [xenu-usergroup] strange output on report - Url write to browser is wrong+status bar is right

Expand Messages
  • Tilman Hausherr
    This is by design, Xenu will simulate an error 404 (see the error text in the xenu window) when you have /../ , i.e. that you link to something that is too
    Message 1 of 3 , May 17, 2010
    View Source
    • 0 Attachment
      This is by design, Xenu will simulate an error 404 (see the error text
      in the xenu window) when you have "/../", i.e. that you link to
      something that is "too high". Even if a browser would be able to get
      that url correctly.

      Tilman

      On Sun, 16 May 2010 16:42:30 -0700, Al Guevara wrote:

      >v 1.35 strangeness
      >http://tucson-webdesign.com/xenu.gif (118k)
      >
      >Hi Tilman
      >
      >For best quality viewing, make sure your browser is
      >- FULL screen
      >- AutoZoom is OFF
      > -so you see the .gif correctly.
      >
      >I thought you might want to see this Tilman. Please note the HAND cursor on the 2nd to top Url. Comparing the top Url, and the bottom status bar Url, see that the two Urls differ. The top Url has the ( /../ ) extra folder, (for lack of a correct name) and the bottom Url does not. Its like Xenu is not functioning correctly in the report mode. But is in the status bar.
      >
      >What is the /../ in the top (report) Url? Xenu is reporting a broke link where none exists?
      >
      >In attached the .xen file for you.
      >
      >
      >Al Guevara
      >Tucson, AZ
      >
      >
      >------------------------------------
      >
      >Yahoo! Groups Links
      >
      >
      >
    Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.