Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Re: [xenu-usergroup] Version 1.3 released

Expand Messages
  • Debbie Pomerance
    ... What is the wildcard version? Debbie -- Debbie Pomerance mailto Debbie.Pomerance@gmail.com Microsoft: You ve got questions. We ve got dancing paperclips.
    Message 1 of 16 , Dec 20, 2008
    • 0 Attachment
      On Sat, Dec 20, 2008 at 2:04 PM, Tilman Hausherr <tilman@...> wrote:

      On Sat, 20 Dec 2008 20:00:57 +0100, Tono wrote:

      >Does this new version work with wildcard?

      No, the wildcard version is still separate, is at
      http://home.snafu.de/tilman/tmp/xenuwild.zip




      What is the wildcard version?

      Debbie

      --
                     
      Debbie Pomerance
      mailto Debbie.Pomerance@...

      Microsoft: "You've got questions. We've got dancing paperclips."
      For Net security use Unix, Linux, any 'ix' OS.
    • Tilman Hausherr
      ... Its a version that allows * in URLs to include or exclude. This is for people who have unflexible CMS :-) Tilman
      Message 2 of 16 , Dec 20, 2008
      • 0 Attachment
        On Sat, 20 Dec 2008 14:11:06 -0500, Debbie Pomerance wrote:

        >What is the wildcard version?
        >
        >
        >Debbie

        Its a version that allows "*" in URLs to include or exclude. This is for
        people who have unflexible CMS :-)

        Tilman
      • Debbie Pomerance
        Thank you. ... -- Debbie Pomerance mailto Debbie.Pomerance@gmail.com Microsoft: You ve got questions. We ve got dancing paperclips. For Net security use
        Message 3 of 16 , Dec 20, 2008
        • 0 Attachment
          Thank you.

          On Sat, Dec 20, 2008 at 2:12 PM, Tilman Hausherr <tilman@...> wrote:

          On Sat, 20 Dec 2008 14:11:06 -0500, Debbie Pomerance wrote:

          >What is the wildcard version?
          >
          >
          >Debbie

          Its a version that allows "*" in URLs to include or exclude. This is for
          people who have unflexible CMS :-)

          Tilman



          --
                         
          Debbie Pomerance
          mailto Debbie.Pomerance@...

          Microsoft: "You've got questions. We've got dancing paperclips."
          For Net security use Unix, Linux, any 'ix' OS.
        • Israel Hanukoglu
          Dear Tilman, Does version 1.3 include wild character option? Israel
          Message 4 of 16 , Dec 22, 2008
          • 0 Attachment
            Dear Tilman,

            Does version 1.3 include wild character option?

            Israel
          • Tilman Hausherr
            ... No, the wildcard version is still separate, is at http://home.snafu.de/tilman/tmp/xenuwild.zip If you need the new features, tell me and I ll upload a
            Message 5 of 16 , Dec 22, 2008
            • 0 Attachment
              On Mon, 22 Dec 2008 21:11:35 +0200, Israel Hanukoglu wrote:

              >
              >Does version 1.3 include wild character option?

              No, the wildcard version is still separate, is at
              http://home.snafu.de/tilman/tmp/xenuwild.zip

              If you need the new features, tell me and I'll upload a current version
              there.

              Tilman
            • Lars Ekdahl
              ... Do love the possibility to create a sitemap. Have done it now for quite a while in your beta Howevern in the final release, when one use File -- Report it
              Message 6 of 16 , Jan 7, 2009
              • 0 Attachment
                --- In xenu-usergroup@yahoogroups.com, Tilman Hausherr <tilman@...> wrote:
                >
                > I've quietly released version 1.3, and haven't made the announcement in
                > the other mailing list yet (will do this in a few days):
                > http://home.snafu.de/tilman/XENU.ZIP
                >
                > The major improvements are the international charset, the google maps,
                > the "ID=" anchor and the GraphViz export.
                >
                > Tilman
                Do love the possibility to create a sitemap. Have done it now for quite a while in your beta

                Howevern in the final release, when one use File -->Report it first try´s to start making a
                sistemap and it goes one for quite a time. If I press Abort in the dialog box I now get the
                report but no sitemap. I do that OK by manually File --> Create Google sitemap file

                Is this a bug? I am using Firefox/3.0.5.

                With Internet Explorer 8 beta I do get a report ( after closong create a sitemap) but when I
                mouse click i.e. Broken links, broken links, ordered by links, nothing happens
              • Tilman Hausherr
                ... The sitemap in the report (can take a long time) and the google sitemap are different things. ... Can t comment without having a look. Send me the report
                Message 7 of 16 , Jan 7, 2009
                • 0 Attachment
                  On Wed, 07 Jan 2009 18:50:52 -0000, Lars Ekdahl wrote:

                  >--- In xenu-usergroup@yahoogroups.com, Tilman Hausherr <tilman@...> wrote:
                  >>
                  >> I've quietly released version 1.3, and haven't made the announcement in
                  >> the other mailing list yet (will do this in a few days):
                  >> http://home.snafu.de/tilman/XENU.ZIP
                  >>
                  >> The major improvements are the international charset, the google maps,
                  >> the "ID=" anchor and the GraphViz export.
                  >>
                  >> Tilman
                  >Do love the possibility to create a sitemap. Have done it now for quite a while in your beta
                  >
                  >Howevern in the final release, when one use File -->Report it first try´s to start making a
                  >sistemap and it goes one for quite a time. If I press Abort in the dialog box I now get the
                  >report but no sitemap. I do that OK by manually File --> Create Google sitemap file

                  The sitemap in the report (can take a long time) and the google sitemap
                  are different things.

                  >
                  >Is this a bug? I am using Firefox/3.0.5.
                  >
                  > With Internet Explorer 8 beta I do get a report ( after closong create a sitemap) but when I
                  >mouse click i.e. Broken links, broken links, ordered by links, nothing happens

                  Can't comment without having a look. Send me the report to tilman at
                  snafu dot de, and a .XEN file as well.

                  Tilman

                  >
                  >
                  >------------------------------------
                  >
                  >Yahoo! Groups Links
                  >
                  >
                  >
                • Thomas Fischer
                  Hello, in my link report I get for http://www.liv.ac.uk/ error code: 400 (no object data), linked from page(s): ... Can anybody tell what this means? The page
                  Message 8 of 16 , Jan 28, 2009
                  • 0 Attachment
                    Hello,

                    in my link report I get for
                    http://www.liv.ac.uk/
                    error code: 400 (no object data), linked from page(s): ...
                    Can anybody tell what this means? The page looks normal to me.

                    Best regards
                    Thomas

                    –––
                    Dr. Thomas Fischer
                    Metadata and Databases
                    Göttingen State and University Library
                    37070 Göttingen
                    Germany
                    Tel.: +49 551 393883
                    and +43 662 621498
                  • Tilman Hausherr
                    ... Talk to the sysadmin of that site. The site works fine when I change the Xenu user agent to the one of a browser. In other words - the site doesn t want to
                    Message 9 of 16 , Jan 28, 2009
                    • 0 Attachment
                      On Wed, 28 Jan 2009 17:19:48 +0100, Thomas Fischer wrote:

                      >Hello,
                      >
                      >in my link report I get for
                      >http://www.liv.ac.uk/
                      >error code: 400 (no object data), linked from page(s): ...
                      >Can anybody tell what this means? The page looks normal to me.

                      Talk to the sysadmin of that site. The site works fine when I change the
                      Xenu user agent to the one of a browser. In other words - the site
                      doesn't want to be scanned by Xenu.

                      Tilman

                      >
                      >Best regards
                      >Thomas
                      >
                      >–––
                      >Dr. Thomas Fischer
                      >Metadata and Databases
                      >Göttingen State and University Library
                      >37070 Göttingen
                      >Germany
                      >Tel.: +49 551 393883
                      >and +43 662 621498
                      >
                      >
                      >------------------------------------
                      >
                      >Yahoo! Groups Links
                      >
                      >
                      >
                    • Ron Jones
                      ... I flagged this one up last August - I have http://www.liv.ac.uk/Chemistry/links/index.html on my site and Xenu always gets an error back. Ron Jones Process
                      Message 10 of 16 , Jan 28, 2009
                      • 0 Attachment
                        Tilman Hausherr wrote:
                        > On Wed, 28 Jan 2009 17:19:48 +0100, Thomas Fischer wrote:
                        >
                        >> Hello,
                        >>
                        >> in my link report I get for
                        >> http://www.liv.ac.uk/
                        >> error code: 400 (no object data), linked from page(s): ...
                        >> Can anybody tell what this means? The page looks normal to me.
                        >
                        > Talk to the sysadmin of that site. The site works fine when I change
                        > the Xenu user agent to the one of a browser. In other words - the site
                        > doesn't want to be scanned by Xenu.
                        >
                        > Tilman

                        I flagged this one up last August - I have
                        http://www.liv.ac.uk/Chemistry/links/index.html on my site and Xenu always
                        gets an error back.


                        Ron Jones
                        Process Safety & Development Specialist
                        Don't repeat history, unreported chemical lab/plant near misses at
                        http://www.crhf.org.uk Only two things are certain: The universe and
                        human stupidity; and I'm not certain about the universe. ~ Albert
                        Einstein
                      • Thomas Fischer
                        Thank you, Tilman. So this amount pretty much to the same as error code: 403 (forbidden request) e.g. from http://arxiv.org/ Could you create a way to exclude
                        Message 11 of 16 , Jan 29, 2009
                        • 0 Attachment
                          Thank you, Tilman.

                          So this amount pretty much to the same as

                          error code: 403 (forbidden request)
                          e.g. from http://arxiv.org/

                          Could you create a way to exclude these from the error report, since they
                          are only distracting and cannot be corrected anyway?

                          Cheers
                          Thomas

                          ––––

                          >Hello,
                          >
                          >in my link report I get for
                          >http://www.liv.ac.uk/ <http://www.liv.ac.uk/>
                          >error code: 400 (no object data), linked from page(s): ...
                          >Can anybody tell what this means? The page looks normal to me.

                          Talk to the sysadmin of that site. The site works fine when I change the
                          Xenu user agent to the one of a browser. In other words - the site
                          doesn't want to be scanned by Xenu.

                          Tilman
                        • Tilman Hausherr
                          ... No - sometimes such errors are real errors. You ll never get a 100% result. There s always something. Alternatively, you could add such an URL to the
                          Message 12 of 16 , Jan 29, 2009
                          • 0 Attachment
                            On Thu, 29 Jan 2009 09:04:24 +0100, Thomas Fischer wrote:

                            >Thank you, Tilman.
                            >
                            >So this amount pretty much to the same as
                            >
                            >error code: 403 (forbidden request)
                            >e.g. from http://arxiv.org/
                            >
                            >Could you create a way to exclude these from the error report, since they
                            >are only distracting and cannot be corrected anyway?

                            No - sometimes such errors are real errors. You'll never get a 100%
                            result. There's always something.

                            Alternatively, you could add such an URL to the exclusion list. I have
                            done this for google groups.

                            Tilman

                            >
                            >Cheers
                            >Thomas
                            >
                            >––––
                            >
                            >>Hello,
                            >>
                            >>in my link report I get for
                            >>http://www.liv.ac.uk/ <http://www.liv.ac.uk/>
                            >>error code: 400 (no object data), linked from page(s): ...
                            >>Can anybody tell what this means? The page looks normal to me.
                            >
                            >Talk to the sysadmin of that site. The site works fine when I change the
                            >Xenu user agent to the one of a browser. In other words - the site
                            >doesn't want to be scanned by Xenu.
                            >
                            >Tilman
                            >
                            >
                            >------------------------------------
                            >
                            >Yahoo! Groups Links
                            >
                            >
                            >
                          • Tilman Hausherr
                            http://home.snafu.de/tilman/tmp/xenubeta.zip Install this version if you re in China, or use Windows 98, or check sites with over a million URLs (or think that
                            Message 13 of 16 , Jan 29, 2009
                            • 0 Attachment
                              http://home.snafu.de/tilman/tmp/xenubeta.zip
                              Install this version if you're in China, or use Windows 98, or check
                              sites with over a million URLs (or think that Xenu uses too much memory
                              space). Or install it anyway to make me a favour, to see if it runs
                              fine.

                              The China problem is a weird one - apparently, conversion to upper case
                              doesn't work properly there, which resulted in a closing </SCRIPT>
                              element not being found. Only two chinese users complained, and only the
                              second one had the time to make tests with me to find out what was going
                              on. And then stopped responding after I made the change :-(

                              Tilman
                            Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.