Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Version 1.3 released

Expand Messages
  • Tilman Hausherr
    I ve quietly released version 1.3, and haven t made the announcement in the other mailing list yet (will do this in a few days):
    Message 1 of 16 , Dec 20, 2008
    • 0 Attachment
      I've quietly released version 1.3, and haven't made the announcement in
      the other mailing list yet (will do this in a few days):
      http://home.snafu.de/tilman/XENU.ZIP

      The major improvements are the international charset, the google maps,
      the "ID=" anchor and the GraphViz export.

      Tilman
    • Tono
      Does this new version work with wildcard? ... From: Tilman Hausherr To: xenu-usergroup@yahoogroups.com Sent: Saturday, December 20, 2008 6:40 PM Subject:
      Message 2 of 16 , Dec 20, 2008
      • 0 Attachment
        Does this new version work with wildcard?
         
         
        ----- Original Message -----
        Sent: Saturday, December 20, 2008 6:40 PM
        Subject: [xenu-usergroup] Version 1.3 released

        I've quietly released version 1.3, and haven't made the announcement in
        the other mailing list yet (will do this in a few days):
        http://home. snafu.de/ tilman/XENU. ZIP

        The major improvements are the international charset, the google maps,
        the "ID=" anchor and the GraphViz export.

        Tilman

      • Tilman Hausherr
        ... No, the wildcard version is still separate, is at http://home.snafu.de/tilman/tmp/xenuwild.zip If you need the new features, tell me and I ll upload a
        Message 3 of 16 , Dec 20, 2008
        • 0 Attachment
          On Sat, 20 Dec 2008 20:00:57 +0100, Tono wrote:

          >Does this new version work with wildcard?

          No, the wildcard version is still separate, is at
          http://home.snafu.de/tilman/tmp/xenuwild.zip

          If you need the new features, tell me and I'll upload a current version
          there.

          Tilman

          >
          >
          > ----- Original Message -----
          > From: Tilman Hausherr
          > To: xenu-usergroup@yahoogroups.com
          > Sent: Saturday, December 20, 2008 6:40 PM
          > Subject: [xenu-usergroup] Version 1.3 released
          >
          >
          > I've quietly released version 1.3, and haven't made the announcement in
          > the other mailing list yet (will do this in a few days):
          > http://home.snafu.de/tilman/XENU.ZIP
          >
          > The major improvements are the international charset, the google maps,
          > the "ID=" anchor and the GraphViz export.
          >
          > Tilman
          >
          >
          >
        • Debbie Pomerance
          ... What is the wildcard version? Debbie -- Debbie Pomerance mailto Debbie.Pomerance@gmail.com Microsoft: You ve got questions. We ve got dancing paperclips.
          Message 4 of 16 , Dec 20, 2008
          • 0 Attachment
            On Sat, Dec 20, 2008 at 2:04 PM, Tilman Hausherr <tilman@...> wrote:

            On Sat, 20 Dec 2008 20:00:57 +0100, Tono wrote:

            >Does this new version work with wildcard?

            No, the wildcard version is still separate, is at
            http://home.snafu.de/tilman/tmp/xenuwild.zip




            What is the wildcard version?

            Debbie

            --
                           
            Debbie Pomerance
            mailto Debbie.Pomerance@...

            Microsoft: "You've got questions. We've got dancing paperclips."
            For Net security use Unix, Linux, any 'ix' OS.
          • Tilman Hausherr
            ... Its a version that allows * in URLs to include or exclude. This is for people who have unflexible CMS :-) Tilman
            Message 5 of 16 , Dec 20, 2008
            • 0 Attachment
              On Sat, 20 Dec 2008 14:11:06 -0500, Debbie Pomerance wrote:

              >What is the wildcard version?
              >
              >
              >Debbie

              Its a version that allows "*" in URLs to include or exclude. This is for
              people who have unflexible CMS :-)

              Tilman
            • Debbie Pomerance
              Thank you. ... -- Debbie Pomerance mailto Debbie.Pomerance@gmail.com Microsoft: You ve got questions. We ve got dancing paperclips. For Net security use
              Message 6 of 16 , Dec 20, 2008
              • 0 Attachment
                Thank you.

                On Sat, Dec 20, 2008 at 2:12 PM, Tilman Hausherr <tilman@...> wrote:

                On Sat, 20 Dec 2008 14:11:06 -0500, Debbie Pomerance wrote:

                >What is the wildcard version?
                >
                >
                >Debbie

                Its a version that allows "*" in URLs to include or exclude. This is for
                people who have unflexible CMS :-)

                Tilman



                --
                               
                Debbie Pomerance
                mailto Debbie.Pomerance@...

                Microsoft: "You've got questions. We've got dancing paperclips."
                For Net security use Unix, Linux, any 'ix' OS.
              • Israel Hanukoglu
                Dear Tilman, Does version 1.3 include wild character option? Israel
                Message 7 of 16 , Dec 22, 2008
                • 0 Attachment
                  Dear Tilman,

                  Does version 1.3 include wild character option?

                  Israel
                • Tilman Hausherr
                  ... No, the wildcard version is still separate, is at http://home.snafu.de/tilman/tmp/xenuwild.zip If you need the new features, tell me and I ll upload a
                  Message 8 of 16 , Dec 22, 2008
                  • 0 Attachment
                    On Mon, 22 Dec 2008 21:11:35 +0200, Israel Hanukoglu wrote:

                    >
                    >Does version 1.3 include wild character option?

                    No, the wildcard version is still separate, is at
                    http://home.snafu.de/tilman/tmp/xenuwild.zip

                    If you need the new features, tell me and I'll upload a current version
                    there.

                    Tilman
                  • Lars Ekdahl
                    ... Do love the possibility to create a sitemap. Have done it now for quite a while in your beta Howevern in the final release, when one use File -- Report it
                    Message 9 of 16 , Jan 7, 2009
                    • 0 Attachment
                      --- In xenu-usergroup@yahoogroups.com, Tilman Hausherr <tilman@...> wrote:
                      >
                      > I've quietly released version 1.3, and haven't made the announcement in
                      > the other mailing list yet (will do this in a few days):
                      > http://home.snafu.de/tilman/XENU.ZIP
                      >
                      > The major improvements are the international charset, the google maps,
                      > the "ID=" anchor and the GraphViz export.
                      >
                      > Tilman
                      Do love the possibility to create a sitemap. Have done it now for quite a while in your beta

                      Howevern in the final release, when one use File -->Report it first try´s to start making a
                      sistemap and it goes one for quite a time. If I press Abort in the dialog box I now get the
                      report but no sitemap. I do that OK by manually File --> Create Google sitemap file

                      Is this a bug? I am using Firefox/3.0.5.

                      With Internet Explorer 8 beta I do get a report ( after closong create a sitemap) but when I
                      mouse click i.e. Broken links, broken links, ordered by links, nothing happens
                    • Tilman Hausherr
                      ... The sitemap in the report (can take a long time) and the google sitemap are different things. ... Can t comment without having a look. Send me the report
                      Message 10 of 16 , Jan 7, 2009
                      • 0 Attachment
                        On Wed, 07 Jan 2009 18:50:52 -0000, Lars Ekdahl wrote:

                        >--- In xenu-usergroup@yahoogroups.com, Tilman Hausherr <tilman@...> wrote:
                        >>
                        >> I've quietly released version 1.3, and haven't made the announcement in
                        >> the other mailing list yet (will do this in a few days):
                        >> http://home.snafu.de/tilman/XENU.ZIP
                        >>
                        >> The major improvements are the international charset, the google maps,
                        >> the "ID=" anchor and the GraphViz export.
                        >>
                        >> Tilman
                        >Do love the possibility to create a sitemap. Have done it now for quite a while in your beta
                        >
                        >Howevern in the final release, when one use File -->Report it first try´s to start making a
                        >sistemap and it goes one for quite a time. If I press Abort in the dialog box I now get the
                        >report but no sitemap. I do that OK by manually File --> Create Google sitemap file

                        The sitemap in the report (can take a long time) and the google sitemap
                        are different things.

                        >
                        >Is this a bug? I am using Firefox/3.0.5.
                        >
                        > With Internet Explorer 8 beta I do get a report ( after closong create a sitemap) but when I
                        >mouse click i.e. Broken links, broken links, ordered by links, nothing happens

                        Can't comment without having a look. Send me the report to tilman at
                        snafu dot de, and a .XEN file as well.

                        Tilman

                        >
                        >
                        >------------------------------------
                        >
                        >Yahoo! Groups Links
                        >
                        >
                        >
                      • Thomas Fischer
                        Hello, in my link report I get for http://www.liv.ac.uk/ error code: 400 (no object data), linked from page(s): ... Can anybody tell what this means? The page
                        Message 11 of 16 , Jan 28, 2009
                        • 0 Attachment
                          Hello,

                          in my link report I get for
                          http://www.liv.ac.uk/
                          error code: 400 (no object data), linked from page(s): ...
                          Can anybody tell what this means? The page looks normal to me.

                          Best regards
                          Thomas

                          –––
                          Dr. Thomas Fischer
                          Metadata and Databases
                          Göttingen State and University Library
                          37070 Göttingen
                          Germany
                          Tel.: +49 551 393883
                          and +43 662 621498
                        • Tilman Hausherr
                          ... Talk to the sysadmin of that site. The site works fine when I change the Xenu user agent to the one of a browser. In other words - the site doesn t want to
                          Message 12 of 16 , Jan 28, 2009
                          • 0 Attachment
                            On Wed, 28 Jan 2009 17:19:48 +0100, Thomas Fischer wrote:

                            >Hello,
                            >
                            >in my link report I get for
                            >http://www.liv.ac.uk/
                            >error code: 400 (no object data), linked from page(s): ...
                            >Can anybody tell what this means? The page looks normal to me.

                            Talk to the sysadmin of that site. The site works fine when I change the
                            Xenu user agent to the one of a browser. In other words - the site
                            doesn't want to be scanned by Xenu.

                            Tilman

                            >
                            >Best regards
                            >Thomas
                            >
                            >–––
                            >Dr. Thomas Fischer
                            >Metadata and Databases
                            >Göttingen State and University Library
                            >37070 Göttingen
                            >Germany
                            >Tel.: +49 551 393883
                            >and +43 662 621498
                            >
                            >
                            >------------------------------------
                            >
                            >Yahoo! Groups Links
                            >
                            >
                            >
                          • Ron Jones
                            ... I flagged this one up last August - I have http://www.liv.ac.uk/Chemistry/links/index.html on my site and Xenu always gets an error back. Ron Jones Process
                            Message 13 of 16 , Jan 28, 2009
                            • 0 Attachment
                              Tilman Hausherr wrote:
                              > On Wed, 28 Jan 2009 17:19:48 +0100, Thomas Fischer wrote:
                              >
                              >> Hello,
                              >>
                              >> in my link report I get for
                              >> http://www.liv.ac.uk/
                              >> error code: 400 (no object data), linked from page(s): ...
                              >> Can anybody tell what this means? The page looks normal to me.
                              >
                              > Talk to the sysadmin of that site. The site works fine when I change
                              > the Xenu user agent to the one of a browser. In other words - the site
                              > doesn't want to be scanned by Xenu.
                              >
                              > Tilman

                              I flagged this one up last August - I have
                              http://www.liv.ac.uk/Chemistry/links/index.html on my site and Xenu always
                              gets an error back.


                              Ron Jones
                              Process Safety & Development Specialist
                              Don't repeat history, unreported chemical lab/plant near misses at
                              http://www.crhf.org.uk Only two things are certain: The universe and
                              human stupidity; and I'm not certain about the universe. ~ Albert
                              Einstein
                            • Thomas Fischer
                              Thank you, Tilman. So this amount pretty much to the same as error code: 403 (forbidden request) e.g. from http://arxiv.org/ Could you create a way to exclude
                              Message 14 of 16 , Jan 29, 2009
                              • 0 Attachment
                                Thank you, Tilman.

                                So this amount pretty much to the same as

                                error code: 403 (forbidden request)
                                e.g. from http://arxiv.org/

                                Could you create a way to exclude these from the error report, since they
                                are only distracting and cannot be corrected anyway?

                                Cheers
                                Thomas

                                ––––

                                >Hello,
                                >
                                >in my link report I get for
                                >http://www.liv.ac.uk/ <http://www.liv.ac.uk/>
                                >error code: 400 (no object data), linked from page(s): ...
                                >Can anybody tell what this means? The page looks normal to me.

                                Talk to the sysadmin of that site. The site works fine when I change the
                                Xenu user agent to the one of a browser. In other words - the site
                                doesn't want to be scanned by Xenu.

                                Tilman
                              • Tilman Hausherr
                                ... No - sometimes such errors are real errors. You ll never get a 100% result. There s always something. Alternatively, you could add such an URL to the
                                Message 15 of 16 , Jan 29, 2009
                                • 0 Attachment
                                  On Thu, 29 Jan 2009 09:04:24 +0100, Thomas Fischer wrote:

                                  >Thank you, Tilman.
                                  >
                                  >So this amount pretty much to the same as
                                  >
                                  >error code: 403 (forbidden request)
                                  >e.g. from http://arxiv.org/
                                  >
                                  >Could you create a way to exclude these from the error report, since they
                                  >are only distracting and cannot be corrected anyway?

                                  No - sometimes such errors are real errors. You'll never get a 100%
                                  result. There's always something.

                                  Alternatively, you could add such an URL to the exclusion list. I have
                                  done this for google groups.

                                  Tilman

                                  >
                                  >Cheers
                                  >Thomas
                                  >
                                  >––––
                                  >
                                  >>Hello,
                                  >>
                                  >>in my link report I get for
                                  >>http://www.liv.ac.uk/ <http://www.liv.ac.uk/>
                                  >>error code: 400 (no object data), linked from page(s): ...
                                  >>Can anybody tell what this means? The page looks normal to me.
                                  >
                                  >Talk to the sysadmin of that site. The site works fine when I change the
                                  >Xenu user agent to the one of a browser. In other words - the site
                                  >doesn't want to be scanned by Xenu.
                                  >
                                  >Tilman
                                  >
                                  >
                                  >------------------------------------
                                  >
                                  >Yahoo! Groups Links
                                  >
                                  >
                                  >
                                • Tilman Hausherr
                                  http://home.snafu.de/tilman/tmp/xenubeta.zip Install this version if you re in China, or use Windows 98, or check sites with over a million URLs (or think that
                                  Message 16 of 16 , Jan 29, 2009
                                  • 0 Attachment
                                    http://home.snafu.de/tilman/tmp/xenubeta.zip
                                    Install this version if you're in China, or use Windows 98, or check
                                    sites with over a million URLs (or think that Xenu uses too much memory
                                    space). Or install it anyway to make me a favour, to see if it runs
                                    fine.

                                    The China problem is a weird one - apparently, conversion to upper case
                                    doesn't work properly there, which resulted in a closing </SCRIPT>
                                    element not being found. Only two chinese users complained, and only the
                                    second one had the time to make tests with me to find out what was going
                                    on. And then stopped responding after I made the change :-(

                                    Tilman
                                  Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.