Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

761Re: Empty href atribute not detected

Expand Messages
  • skadamo
    Dec 17, 2007
    • 0 Attachment
      Thanks for the quick turnover Tilman! We will give that a shot.

      BTW, thanks for such a useful product!

      --- In xenu-usergroup@yahoogroups.com, Tilman Hausherr <tilman@...>
      wrote:
      >
      > Here's the current beta:
      > http://home.snafu.de/tilman/tmp/xenubeta.zip
      >
      > (not really "beta", except for the update)
      >
      > Tilman
      >
      > On Thu, 13 Dec 2007 17:51:22 +0100, Tilman Hausherr wrote:
      >
      > >Sorry about that.
      > >
      > >I'll update the software later today or this weekend, and also
      send you
      > >the update. I've already tried a fix for myself, which displays an
      empty
      > >URL and an additional error text on the right.
      > >
      > >Tilman
      > >
      > >On Thu, 13 Dec 2007 15:51:47 -0000, skadamo wrote:
      > >
      > >>Hi all,
      > >>
      > >>There was a broken bread crumb link on my site that Xenu did not
      > >>catch. It was formatted as follows with no href value...
      > >>
      > >><a href=''>Hard Rock Tickets</a> (those are two single quotes)
      > >>
      > >>Has any one else had this issue where Xenu does not catch it?
      > >>
      > >>We have Xenu 1.2 Corporate edition.
      > >>
      > >>Thanks in advance!!!
      > >>
      > >>
      > >>
      > >>
      > >>Yahoo! Groups Links
      > >>
      > >>
      > >>
      > >
      > >
      > >
      > >Yahoo! Groups Links
      > >
      > >
      > >
      >
    • Show all 4 messages in this topic