Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

1543Re: [xenu-usergroup] Loads of False Error

Expand Messages
  • Tilman Hausherr
    Jan 3, 2012
    • 0 Attachment
      Were these all the same host? (I.e. the part between http:// and the
      third / )

      Btw you also need to press CTRL-R to retry after making the changes I
      mentioned.

      Tilman

      Am 31.12.2011 22:23, schrieb Bruce Hartford:
      > Thanks, I tried your suggestion but no joy. I'm still getting a huge
      > number of false "error code: 12007 (no such host)" errors. When I click
      > on the URL of the supposedly unavailable site it pops right up.
      >
      > Bruce
      >
      >
      >
      > On 12/31/2011 2:17 AM, Tilman Hausherr wrote:
      >> Try less threads. Also uncheck "fail all URLs of same failed host" in
      >> the advanced options dialog.
      >>
      >> Tilman
      >>
      >> On Fri, 16 Dec 2011 13:25:14 -0800, Bruce Hartford wrote:
      >>
      >>> Using the Xenu 1.3.8 I'm getting a ton of false reports of broken links
      >>> to external websites. They have error code 404 (not found), 12007 (no
      >>> such host), 12029 (no connection). Yet when I click on the supposedly
      >>> bad link in the HTML Broken Link Report, the page loads with no problem
      >>> or delay. Over the past few weeks, I estimate that 95% of the supposedly
      >>> broken links Xenu reports have actually been valid URLs.
      >>>
      >>> Any thoughts?
      >>>
      >>> Bruce
      >>>
      >>>
      >>>
      >>> ------------------------------------
      >>>
      >>> Yahoo! Groups Links
      >>>
      >>>
      >>>
    • Show all 30 messages in this topic