Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.
Advanced Search
Author
Subject
Message
Special notice only

Advanced Search
  • Do like I did turn off error reporting for them I got tired of pages of errors. Its been an on going thing for a while now. Rick KOHWAPAK1 --- In wuhu_software_group@^$1, "alrjr2001" wrote: > > I'll ask again but the lack of response tell me I must be the only one getting errors from HamWeather uploads? > > Arnold In The Smokies > DW1121 >
    Rick Feb 6, 2012
  • Heath WUHU_Software Fixed it, Thanks for your response it was something Messed up between USB and the Com ports that my computer was showing as being used. Again Thanks for your response Happy New Year Rick KOHWAPAK1 --- In wuhu_software_group@^$1, "marcelcanine" wrote: > > need more info. "The USB is seeing the COM port? Are you using a USB data logger? Did you run WL and set it...
    Rick Dec 31, 2011
  • I know that Heath and I have become on line friends since I got into this stuff in Jan 2006 but I just have to say once a again I had a minor issue with Setting up my New Davis and with in a few Min of setting up an Online Meeting he HAD IT FIXED. This guy is FIRST CLASS and his software is to, NO OTHER PLACE I know of has ANYONE as dedicated to MAKING IT WORK than Heath and WUHU...
    Rick Dec 30, 2011
  • Fetching Sponsored Content...
  • Everything does what its suppose right up to starting WUHU I can not figure this out it can not find the right COM port but the USB is showing the Vantage Vue, So I know the Computer is seeing the Console..HELP!! Rick KOHWAPAK1
    Rick Dec 29, 2011
  • PLEASE CHECK YOUR Email...LOL Rick
    Rick Dec 29, 2011
  • Monte You need to replace the outside Sensor I just had one go bad doing the same thing eating batteries in shorter and shorter periods of time. It started a few days after a storm with some severe lightning Dunno if it got hit or what but I too am wireless, the outside sensor isn't that expensive. I have had mine for many years. It suddenly just DIED left me no choice but to...
    Rick Nov 3, 2011
  • I shut my alert in log, off for Ham weather because they have CONSTANT errors KOHWAPAK1 Rick --- In wuhu_software_group@^$1, "alrjr2001" wrote: > > OK I guess I must be the only one with these errors since nobody responds to my query, does the following help anyone help me figure this out? > > Sat Oct 29 06:37:03 2011 > Ham Weather Live Upload: Final Fatal Eror (No more retries...
    Rick Oct 29, 2011
  • Felt it here..! Oh yeah! Rick KOHWAPAK1 --- In wuhu_software_group@^$1, "wuhu_software" wrote: > > > Did anyone feel the Earthquake today at about 1:50pm today? > > I was on a 5th floor in a building near Detroit and felt it quite a bit. I thought I was having stroke or something at first. About 30 mins later the news article was posted on news.yahoo.com. >
    Rick Aug 23, 2011
  • DITTO!!! 114 Heat index Here 99.5 Degrees!! Rick KOHWAPAK1 --- In wuhu_software_group@^$1, John Liss wrote: > > omg. > *pant* > > On 7/21/2011 1:48 PM, wuhu_software wrote: > > I thought it was pretty hot today so I checked the apparent high temperature and it peaked at 121.4F at 1PM today. The temperature itself was 97.2F...
    Rick Jul 21, 2011
  • Not a problem John you know that..! Rick --- In wuhu_software_group@^$1, John Celenza wrote: > > Sorry about that, I caused another problem in trying to finalize the new > software. > > Should be getting better any second now. Let me know if things are still > strange in 30 mins (if that's convenient of course!) > > -John > > On Tue, Jun 7, 2011 at 4:33 PM, Rick wrote...
    Rick Jun 7, 2011