Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Re: Bizzarre problem

Expand Messages
  • Robert Laird
    Thanks! That did the trick! I wonder why it didn t happen earlier since the wind sensor has been broken for quite some time. -- Robert
    Message 1 of 8 , Jun 30, 2007
    • 0 Attachment
      Thanks! That did the trick! I wonder why it didn't happen earlier
      since the wind sensor has been broken for quite some time.

      -- Robert


      --- In wuhu_software_group@yahoogroups.com, "wuhu_software"
      <wuhu_software@...> wrote:
      >
      > Robert,
      >
      > The problem with WUHU reporting corrupt data is because the wind
      > sensor is not plugged in.
      >
      > To fix it up for now, goto the tweak screen, enable the 'Disable Wind
      > Sensor' then click the 'Save Changes' button.
      >
      > When you get the new wind sensor, go back and disable that checkbox.
      >
      >
      >
      > --- In wuhu_software_group@yahoogroups.com, "Robert Laird"
      > <laird@> wrote:
      > >
      > > COM1 errors:
      > >
      > > Sat Jun 30 16:22:06 2007 > WUHU monitoring started (WUHU21523XXSP).
      > > Sat Jun 30 16:22:06 2007 > Weather Underground ID: KTXFREEP2
      > > Sat Jun 30 16:22:06 2007 > Weather Underground URL:
      > > http://www.wunderground.com/weatherstation/WXDailyHistory.asp?
      > ID=KTXFREEP2
      > > Sat Jun 30 16:22:06 2007 > Opened serial port COM1 successfully.
      > > Sat Jun 30 16:22:40 2007 > Failed to retrieve weather data from
      > > console. Possible invalid/corrupt data detected.
      > > Sat Jun 30 16:23:15 2007 > An error occurred reading the wind speed
      > > and direction from the console.
      > >
      > >
      > > I should have mentioned that my wind sensor (direction and speed)
      > has
      > > frozen up on me and should be replaced (but I can't find a way to
      > just
      > > buy that part). And, short of buying a whole new system, there's
      > not
      > > much I can do about it... but, I'm happy with the data without the
      > > wind info...
      > >
      > > Does WUHU insist on having all the data before it will work?
      > >
      > > -- Robert
      > >
      >
    • Jaye Ellen
      Question: was the sensor broken but still connected? Disconnecting it might have made a difference. Jaye Ellen ... -- Jaye Ellen
      Message 2 of 8 , Jul 1, 2007
      • 0 Attachment
        Question:  was the sensor broken but still connected?  Disconnecting it might have made a difference.
         
        Jaye Ellen

         
        On 6/30/07, Robert Laird <laird@...> wrote:

        Thanks! That did the trick! I wonder why it didn't happen earlier
        since the wind sensor has been broken for quite some time.

        -- Robert

        --- In wuhu_software_group@yahoogroups.com, "wuhu_software"


        <wuhu_software@...> wrote:
        >
        > Robert,
        >
        > The problem with WUHU reporting corrupt data is because the wind
        > sensor is not plugged in.
        >
        > To fix it up for now, goto the tweak screen, enable the 'Disable Wind
        > Sensor' then click the 'Save Changes' button.
        >
        > When you get the new wind sensor, go back and disable that checkbox.
        >
        >
        >
        > --- In wuhu_software_group@yahoogroups.com, "Robert Laird"
        > <laird@> wrote:
        > >
        > > COM1 errors:
        > >
        > > Sat Jun 30 16:22:06 2007 > WUHU monitoring started (WUHU21523XXSP).
        > > Sat Jun 30 16:22:06 2007 > Weather Underground ID: KTXFREEP2
        > > Sat Jun 30 16:22:06 2007 > Weather Underground URL:
        > > http://www.wunderground.com/weatherstation/WXDailyHistory.asp?
        > ID=KTXFREEP2
        > > Sat Jun 30 16:22:06 2007 > Opened serial port COM1 successfully.
        > > Sat Jun 30 16:22:40 2007 > Failed to retrieve weather data from
        > > console. Possible invalid/corrupt data detected.
        > > Sat Jun 30 16:23:15 2007 > An error occurred reading the wind speed
        > > and direction from the console.
        > >
        > >
        > > I should have mentioned that my wind sensor (direction and speed)
        > has
        > > frozen up on me and should be replaced (but I can't find a way to
        > just
        > > buy that part). And, short of buying a whole new system, there's
        > not
        > > much I can do about it... but, I'm happy with the data without the
        > > wind info...
        > >
        > > Does WUHU insist on having all the data before it will work?
        > >
        > > -- Robert
        > >
        >




        --
        Jaye Ellen
      Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.