Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Re: CWOP still hit or miss

Expand Messages
  • Larry
    Still on the beta version you gave me a while back and the ports numbers are as they should be, 14580 for all 5 servers. I hesitate to go back to the latest
    Message 1 of 9 , Mar 25, 2007
    • 0 Attachment
      Still on the beta version you gave me a while back and the ports
      numbers are as they should be, 14580 for all 5 servers. I hesitate to
      go back to the latest because it seems to be too much of a coincidence
      that I would start dropping the WU uploads as soon as I install the
      latest and stop dropping them as soon as I go back.


      --- In wuhu_software_group@yahoogroups.com, "wuhu_software"
      <wuhu_software@...> wrote:
      >
      > Larry,
      >
      > Couple of questions.
      >
      > Did you go back the latest refresh? It the log does not show multiple
      > attempts to open a connection to rotate.aprs.net so I am wondering.
      >
      > Steve brought up a possibility. Maybe you do not have the correct
      > port number entered with each server name.
      >
      > Previously, you listed your servers as follows:
      >
      > rotate.aprs.net
      > first.aprs.net
      > second.aprs.net
      > third.aprs.net
      > fifth.aprs.net
      >
      > I am wondering, are you missing the port # as well?
      >
      > For instance, these should be entered on the WUHU screen:
      >
      > rotate.aprs.net:14580
      > first.aprs.net:14580
      > second.aprs.net:14580
      > third.aprs.net:14580
      > fifth.aprs.net:14580
      >
      > Without the port number, it will default to port 21 I think.
      >
      > We are supposed to use port 14580 for uploading weather data.
      >
      > Is this what you have entered?
      >
      > If you need to make changes, hit Stop, enter the changes, then hit
      > Start.
      >
      > Thanks.
      >
      >
      > --- In wuhu_software_group@yahoogroups.com, "Larry" <larry_77084@>
      > wrote:
      > >
      > > Here is the cut and pasted errors still running 100% WU and AWEKAS
      > > here is a cut from a failed up load:
      > >
      > > Sat Mar 24 17:27:46 2007 > Attempting to contact: rotate.aprs.net
      > > Sat Mar 24 17:28:03 2007 > Attempt to open socket at rotate.aprs.net
      > > has failed:
      > > Sat Mar 24 17:28:03 2007 > Attempting to contact: first.aprs.net
      > > Sat Mar 24 17:28:21 2007 > Attempt to open socket at first.aprs.net
      > > has failed:
      > > Sat Mar 24 17:28:21 2007 > Attempting to contact: second.aprs.net
      > > Sat Mar 24 17:28:38 2007 > Attempt to open socket at second.aprs.net
      > > has failed:
      > > Sat Mar 24 17:28:38 2007 > Attempting to contact: third.aprs.net
      > > Sat Mar 24 17:28:55 2007 > Attempt to open socket at third.aprs.net
      > > has failed:
      > > Sat Mar 24 17:28:55 2007 > Attempting to contact: fifth.aprs.net
      > > Sat Mar 24 17:29:12 2007 > Attempt to open socket at fifth.aprs.net
      > > has failed:
      > > Sat Mar 24 17:29:12 2007 > CWOP Upload has Failed.
      > >
      > > Here is one from a successfull upload:
      > >
      > > Sat Mar 24 17:32:46 2007 > Attempting to contact: rotate.aprs.net
      > > Sat Mar 24 17:32:46 2007 > Open of socket connection to
      > > rotate.aprs.net was successful.
      > > Sat Mar 24 17:32:46 2007 > CWOP Initial Response: # javAPRSSrvr
      > > 3.12b10\r\n
      > > Sat Mar 24 17:32:46 2007 > Sending login to CWOP: user CW7511 pass -
      > 1
      > > vers WUHU21536XXSP\n
      > > Sat Mar 24 17:32:46 2007 > Response to login from server: # logresp
      > > CW7511 unverified, server CORE-2\r\n
      > > Sat Mar 24 17:32:46 2007 > Sending weather report:
      > >
      > CW7511>APRS,TCPXX*:@242232z2952.16N/09537.54W_178/008g024t080r000p000P
      > 000h62b10193eWUHU21536XXSP.\n
      > > Sat Mar 24 17:32:47 2007 > Upload to CWOP is complete.
      > >
      > >
      > >
      > > --- In wuhu_software_group@yahoogroups.com, "Larry" <larry_77084@>
      > > wrote:
      > > >
      > > > OK, I will do that later. As of right now with the older
      > software I
      > > > am at 236/236 on WU and Awekas and 58/236 on CWOP.
      > > >
      > > > --- In wuhu_software_group@yahoogroups.com, "wuhu_software"
      > > > <wuhu_software@> wrote:
      > > > >
      > > > > Larry,
      > > > >
      > > > > Please go back to the lates software.
      > > > >
      > > > > Under the log screen, check "Show Uploads".
      > > > >
      > > > > Let it run until CWOP fails.
      > > > >
      > > > > Copy the section of the log that pertains to the CWOP upload
      > attempts
      > > > > and post them in to a message here.
      > > > >
      > > > > Thanks.
      > > > >
      > > > >
      > > > > --- In wuhu_software_group@yahoogroups.com, "Larry"
      > <larry_77084@>
      > > > > wrote:
      > > > > >
      > > > > > OK, I loaded the beta software for direct support that was
      > given
      > > to me
      > > > > > a few weeks back and now I am 100% on WU and AWEKS and
      > dropping
      > > CWOP,
      > > > > > just like it was prior to loading the latest beta software.
      > > > > >
      > > > > > --- In wuhu_software_group@yahoogroups.com, "Larry"
      > <larry_77084@>
      > > > > > wrote:
      > > > > > >
      > > > > > > I installed the latest software last night and I'm still
      > > getting the
      > > > > > > CWOP misses and now I am getting WU misses as well. I
      > allowed
      > > WUHU
      > > > > in
      > > > > > > ZoneAlarm I think I am going to reinstall the version I had
      > > before
      > > > > the
      > > > > > > one I loaded yesterday and see if WU comes back
      > > > > > >
      > > > > >
      > > > >
      > > >
      > >
      >
    Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.