Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Re: Errors

Expand Messages
  • Juha Jäntti
    ... http://www.awekas.at/extern/eingabe_pruefung.php?val=Larryww1;6e8831bb6bbe172cb611eea7cd78314b;28.02.07;20:40;24.5;74;1004.06;0.00;7.1;248;;;;en ...
    Message 1 of 9 , Mar 1 1:48 AM
    • 0 Attachment
      --- In wuhu_software_group@yahoogroups.com, "Larry" <larry_houtx@...>
      wrote:
      > Wed Feb 28 14:40:58 2007 > CWOP Upload has Failed.
      > Wed Feb 28 14:40:58 2007 > Sending to AWEKAS:
      >
      http://www.awekas.at/extern/eingabe_pruefung.php?val=Larryww1;6e8831bb6bbe172cb611eea7cd78314b;28.02.07;20:40;24.5;74;1004.06;0.00;7.1;248;;;;en
      > Wed Feb 28 14:40:59 2007 > AWEKAS Upload has Failed.
      >
      >
      > Then I get a few more of thesegroups then a series of successes.

      Looking at the log, I can see that it looks like an error from the
      ISP. If you can, you should contact your ISP so they can check the
      connection for problems.

      Best Regards,
      Juha.
    • Larry
      I am using ZoneAlarm, and have 3 PCs running off a KVM, when I go to another PC than the one running WUHU the PC running WUHU goes to sleep shutting down the
      Message 2 of 9 , Mar 7 8:07 AM
      • 0 Attachment
        I am using ZoneAlarm, and have 3 PCs running off a KVM, when I go to
        another PC than the one running WUHU the PC running WUHU goes to sleep
        shutting down the ports, I put WUHU in a "pass-lock" state and I'm
        batting 1000.

        --- In wuhu_software_group@yahoogroups.com, "Larry" <larry_houtx@...>
        wrote:
        >
        > Her is the pasted remarks from the log file
        >
        > Wed Feb 28 14:37:17 2007 > Sending to WU:
        >
        http://weatherstation.wunderground.com/weatherstation/updateweatherstation.php?ID=KTXHOUST138&PASSWORD=hookeded&dateutc=2007-02-28+20%3A37%3A17&winddir=248&windspeedmph=4&windgustmph=11&tempf=76.1&rainin=0.00&dailyrainin=0.00&baromin=29.65&dewptf=67.2&humidity=74&windchillf=75.2&weather=&clouds=&softwaretype=WUHU214HW&action=updateraw
        > Wed Feb 28 14:39:32 2007 > Weather Underground Upload has Failed.
        > Wed Feb 28 14:39:32 2007 > Attempting to contact: rotate.aprs.net
        > Wed Feb 28 14:39:49 2007 > Attempt to open socket at rotate.aprs.net
        > has failed:
        > Wed Feb 28 14:39:49 2007 > Attempting to contact: second.aprs.net
        > Wed Feb 28 14:40:07 2007 > Attempt to open socket at second.aprs.net
        > has failed:
        > Wed Feb 28 14:40:07 2007 > Attempting to contact: first.aprs.net
        > Wed Feb 28 14:40:24 2007 > Attempt to open socket at first.aprs.net
        > has failed:
        > Wed Feb 28 14:40:24 2007 > Attempting to contact: third.aprs.net
        > Wed Feb 28 14:40:41 2007 > Attempt to open socket at third.aprs.net
        > has failed:
        > Wed Feb 28 14:40:41 2007 > Attempting to contact: fifth.aprs.net
        > Wed Feb 28 14:40:58 2007 > Attempt to open socket at fifth.aprs.net
        > has failed:
        > Wed Feb 28 14:40:58 2007 > CWOP Upload has Failed.
        > Wed Feb 28 14:40:58 2007 > Sending to AWEKAS:
        >
        http://www.awekas.at/extern/eingabe_pruefung.php?val=Larryww1;6e8831bb6bbe172cb611eea7cd78314b;28.02.07;20:40;24.5;74;1004.06;0.00;7.1;248;;;;en
        > Wed Feb 28 14:40:59 2007 > AWEKAS Upload has Failed.
        >
        >
        > Then I get a few more of thesegroups then a series of successes.
        >
        >
        > --- In wuhu_software_group@yahoogroups.com, Juha Jäntti <jjantti2@>
        > wrote:
        > >
        > > --- In wuhu_software_group@yahoogroups.com, "Larry" <larry_houtx@>
        > > wrote:
        > > > I think it is more my side as all three systems have the same number
        > > > of uploads 33/84 since last night. However I don't know what would
        > > > be causing it since I have no problems with anything else. It is
        > > > mostly an annoyance looking at the flashing red triangle in the
        > > > tray but if there is something wrong then I would like to fix it,
        > > > slowing the uploads to every 10 min hasn't help it either.
        > >
        > > That indeed sounds like an issue with your Internet Service Provider.
        > > You can check this by enabling "Show uploads" in the WUHU Log screen
        > > and look at what the servers are answering back to you when WUHU sends
        > > weather data to them.
        > >
        > > If you get anything on the three systems that say anything like "There
        > > was no response" or anything relating the server on the other side
        > > didn't respond or gave an error.
        > >
        > > Set the upload interval back to it's original setting of 300 seconds
        > > (5 minutes) so you don't have to wait so long to see the results.
        > >
        > > Best Regards,
        > > Juha.
        > >
        >
      Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.