Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Re: uploads to weather underground

Expand Messages
  • n1w.clark
    ... no troubles on log screen, shows uploads to weather underground along with the rest of my weather sites ??
    Message 1 of 5 , Mar 9, 2013
    • 0 Attachment
      --- In wuhu_software_group@yahoogroups.com, "wuhu_software" <wuhu_software@...> wrote:
      >
      no troubles on log screen, shows uploads to weather underground along with the rest of my weather sites ??


      >
      > Did you check the Log screen?
      >
      >
      > --- In wuhu_software_group@yahoogroups.com, "n1w.clark" <lynnside@> wrote:
      > >
      > > just stopped working on its own..do not see setup but all boxes checked when i look at the join underground tab
      > >
      > >
      > >
      > > In wuhu_software_group@yahoogroups.com, "wuhu_software" <wuhu_software@> wrote:
      > > >
      > > >
      > > > Did you check the log?
      > > >
      > > > In the Setup, click the Weather Underground tab. Is the the username and password specified? Is the Enable Uploads check box checked?
      > > >
      > > >
      > > > --- In wuhu_software_group@yahoogroups.com, "n1w.clark" <lynnside@> wrote:
      > > > >
      > > > > Mine have stopped shows 0/7500. all other cwop awekas and weather bug still work WHY? Help please
      > > > >
      > > > > Thanks
      > > > > Neil
      > > > >
      > > >
      > >
      >
    Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.