Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Re: 2810 and graphs

Expand Messages
  • Ken
    The site has only been back up a day or two. And, not all components were reporting all that time. So, it wasn t the best data. You can see the station at
    Message 1 of 3 , Jun 28, 2012
    • 0 Attachment
      The site has only been back up a day or two. And, not all components were reporting all that time. So, it wasn't the best data. You can see the station at KINPORTA5.

      --- In wuhu_software_group@yahoogroups.com, "wuhu_software" <wuhu_software@...> wrote:
      >
      >
      > It is hard to say... How many hours of weather data are you trying to graph?
      >
      >
      > --- In wuhu_software_group@yahoogroups.com, "Ken" <yahoo@> wrote:
      > >
      > > Well, after 2 other stations, I now have a working station. It is a WS-2810-2-IT. Don't you love the model number merry-go-round? Anyway, it only has a minor strangeness that I am actually in the process of getting email support for -- don't try that with Oregon Scientific.
      > >
      > > The wind gauge not only works but doesn't insist there is no wind as I watch the leaves flutter near the old 2317.
      > >
      > > Problem is with the software change and WUHU reading data from a file. Graphs cause problems. The processor (slow slug) peaks for a bit --not unexpected. Then it drops. The computer is frozen. I can look at the history file without this occurring. Have the feeling WUHU data collection/storage is causing problems when processed. Something changed, fer sure.
      > >
      >
    Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.