Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.
 

Re: system not online

Expand Messages
  • wuhu_software
    Did your station finally start uploading again?
    Message 1 of 10 , Oct 2, 2011
      Did your station finally start uploading again?


      --- In wuhu_software_group@yahoogroups.com, "jeff_yancer" <jeff_yancer@...> wrote:
      >
      > All batteries have been replaced. The console seems to be working fine. The big problem is that the info isn't uploading to WU.
      >
      > --- In wuhu_software_group@yahoogroups.com, "alrjr2001" <alrjr2001@> wrote:
      > >
      > > Is the console running on AC (wal plug) or batteries? If batteries replace them & reset the console, if on AC do a reset on the console either way.
      > >
      > > Arnold In The Smokies
      > > DW1121
      > >
      > > --- In wuhu_software_group@yahoogroups.com, Don Lafferty <don@> wrote:
      > > >
      > > > My understanding of WU is if you stop sending data and then restart a while
      > > > later it can take quite a while sometimes for it to show up.
      > > >
      > > > If you look at the WUHU log are there any errors? Do you have the Only
      > > > Errors checkbox checked or no?
      > > >
      > > > Do you upload to anyone besides WU? If so are they working ok? If not then
      > > > maybe you might want to think about joining a few others as a way to double
      > > > check that you're uploading.
      > > >
      > > > Don
      > > >
      > > >
      > > > On Tue, Sep 27, 2011 at 6:28 PM, jeff_yancer <jeff_yancer@> wrote:
      > > >
      > > > > **
      > > > >
      > > > >
      > > > >
      > > > >
      > > > > Hi Don. This is Jeff, Jaye Ellen's friend. After a lot of trial and error
      > > > > to fix some issues today, my console is now reading the correct temp and
      > > > > other data, but it doesn't seem to be uploading to Weather Underground. I've
      > > > > rebooted the computer a number of times and I have a connection to the
      > > > > internet, but my station isn't appearing on WU site. I'm assuming it's not
      > > > > uploading. I looked at the log and see nothing that explains the problem. My
      > > > > station last appeared online late this afternoon, but said it wasn't
      > > > > reporting and hadn't updated in 3-4 hours. Shortly after that my station
      > > > > didn't even show up on the site. And it still isn't. Not sure why, or what
      > > > > to do.
      > > > > Jeff
      > > > >
      > > > >
      > > > > --- In wuhu_software_group@yahoogroups.com, Don Lafferty <don@> wrote:
      > > > > >
      > > > > > Jaye, your friend has a wx station on Weather Underground. He uses WUHU
      > > > > to
      > > > > > upload weather data to WU.
      > > > > >
      > > > > > What we really need to know is what are the symptoms? Is WUHU not
      > > > > uploading
      > > > > > or is WU not receiving? Perhaps you can help pinpoint where the problem
      > > > > > actually is.
      > > > > >
      > > > > > Is there anything in his log that suggests where the problem lies?
      > > > > >
      > > > > > Don
      > > > > >
      > > > > > On Tue, Sep 27, 2011 at 3:16 PM, Jaye Ellen Burke <jaye.ellen@>wrote:
      > > > >
      > > > > >
      > > > > > > **
      > > > > > >
      > > > > > >
      > > > > > > My friend has a wx stn on WUHU (KTNMADIS4) in Madison TN; he's having
      > > > > > > problems with his station and has been offline well over 3 hours. Could
      > > > > > > anyone look into it and give him some help? His name is Jeff and I
      > > > > helped
      > > > > > > him set the station up. His temperatures seem usually high, but not
      > > > > today.
      > > > > > > I'm curious, he's curious, no luck getting him back on line.
      > > > > > >
      > > > > > > Jaye Ellen KTNGALLA2
      > > > > > >
      > > > > > >
      > > > > > >
      > > > > >
      > > > > >
      > > > > >
      > > > > > --
      > > > > > The day Microsoft starts making vacuum cleaners is the day they start
      > > > > making
      > > > > > something that doesn't suck.
      > > > > >
      > > > >
      > > > >
      > > > >
      > > >
      > > >
      > > >
      > > > --
      > > > The day Microsoft starts making vacuum cleaners is the day they start making
      > > > something that doesn't suck.
      > > >
      > >
      >
    • Jaye Ellen Burke
      yup --- it turns out that a simple thing like the computer s clock being significantly off track. I understand that once clocks sync d all was well.
      Message 2 of 10 , Oct 2, 2011
        yup --- it turns out that a simple thing like the computer's clock being significantly off track.  I understand that once clocks sync'd all was well.

        On Sun, Oct 2, 2011 at 12:34 PM, wuhu_software <wuhu_software@...> wrote:
         


        Did your station finally start uploading again?



        --- In wuhu_software_group@yahoogroups.com, "jeff_yancer" <jeff_yancer@...> wrote:
        >
        > All batteries have been replaced. The console seems to be working fine. The big problem is that the info isn't uploading to WU.
        >
        > --- In wuhu_software_group@yahoogroups.com, "alrjr2001" <alrjr2001@> wrote:
        > >
        > > Is the console running on AC (wal plug) or batteries? If batteries replace them & reset the console, if on AC do a reset on the console either way.
        > >
        > > Arnold In The Smokies
        > > DW1121
        > >
        > > --- In wuhu_software_group@yahoogroups.com, Don Lafferty <don@> wrote:
        > > >
        > > > My understanding of WU is if you stop sending data and then restart a while
        > > > later it can take quite a while sometimes for it to show up.
        > > >
        > > > If you look at the WUHU log are there any errors? Do you have the Only
        > > > Errors checkbox checked or no?
        > > >
        > > > Do you upload to anyone besides WU? If so are they working ok? If not then
        > > > maybe you might want to think about joining a few others as a way to double
        > > > check that you're uploading.
        > > >
        > > > Don
        > > >
        > > >
        > > > On Tue, Sep 27, 2011 at 6:28 PM, jeff_yancer <jeff_yancer@> wrote:
        > > >
        > > > > **
        > > > >
        > > > >
        > > > >
        > > > >
        > > > > Hi Don. This is Jeff, Jaye Ellen's friend. After a lot of trial and error
        > > > > to fix some issues today, my console is now reading the correct temp and
        > > > > other data, but it doesn't seem to be uploading to Weather Underground. I've
        > > > > rebooted the computer a number of times and I have a connection to the
        > > > > internet, but my station isn't appearing on WU site. I'm assuming it's not
        > > > > uploading. I looked at the log and see nothing that explains the problem. My
        > > > > station last appeared online late this afternoon, but said it wasn't
        > > > > reporting and hadn't updated in 3-4 hours. Shortly after that my station
        > > > > didn't even show up on the site. And it still isn't. Not sure why, or what
        > > > > to do.
        > > > > Jeff
        > > > >
        > > > >
        > > > > --- In wuhu_software_group@yahoogroups.com, Don Lafferty <don@> wrote:
        > > > > >
        > > > > > Jaye, your friend has a wx station on Weather Underground. He uses WUHU
        > > > > to
        > > > > > upload weather data to WU.
        > > > > >
        > > > > > What we really need to know is what are the symptoms? Is WUHU not
        > > > > uploading
        > > > > > or is WU not receiving? Perhaps you can help pinpoint where the problem
        > > > > > actually is.
        > > > > >
        > > > > > Is there anything in his log that suggests where the problem lies?
        > > > > >
        > > > > > Don
        > > > > >
        > > > > > On Tue, Sep 27, 2011 at 3:16 PM, Jaye Ellen Burke <jaye.ellen@>wrote:
        > > > >
        > > > > >
        > > > > > > **
        > > > > > >
        > > > > > >
        > > > > > > My friend has a wx stn on WUHU (KTNMADIS4) in Madison TN; he's having
        > > > > > > problems with his station and has been offline well over 3 hours. Could
        > > > > > > anyone look into it and give him some help? His name is Jeff and I
        > > > > helped
        > > > > > > him set the station up. His temperatures seem usually high, but not
        > > > > today.
        > > > > > > I'm curious, he's curious, no luck getting him back on line.
        > > > > > >
        > > > > > > Jaye Ellen KTNGALLA2
        > > > > > >
        > > > > > >
        > > > > > >
        > > > > >
        > > > > >
        > > > > >
        > > > > > --
        > > > > > The day Microsoft starts making vacuum cleaners is the day they start
        > > > > making
        > > > > > something that doesn't suck.
        > > > > >
        > > > >
        > > > >
        > > > >
        > > >
        > > >
        > > >
        > > > --
        > > > The day Microsoft starts making vacuum cleaners is the day they start making
        > > > something that doesn't suck.
        > > >
        > >
        >


      Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.