Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

MORE INFORMATION REGARDING REPORTING ISSUES

Expand Messages
  • Tony R
    Here is the information that is being logged. Note that my WMR88A was working and reporting fine to WUHU a few days ago. The only information coming is from
    Message 1 of 2 , Aug 22, 2011
    • 0 Attachment
      Here is the information that is being logged. Note that my WMR88A was working and reporting fine to WUHU a few days ago. The only information coming is from the WMR88A is:
      DIRECTION
      WIND SPEED
      WIND DIRECTION
      REL. PRESSURE
      ABS. PRESSURE
      RAIN TOTAL
      INDOOR TEMP
      INDOOR HUM.
      ALL OTHERS ARE REPORTING OFL

      USB cord is secured into computer; (battery low = running off of a Oregon Scientific STC800 Solar panel) I can see all information on the display unit (WMR88A)
      *****************************************
      Mon Aug 22 06:32:12 2011 > WUHU closing via remote request from the installer or other application.
      Mon Aug 22 07:16:32 2011 > WUHU Application Started (1,0,216,194)
      Mon Aug 22 07:16:33 2011 > WUHU monitoring started (WUHU216WMR100).
      Mon Aug 22 07:16:33 2011 > Weather Underground ID: KMIORTON5
      Mon Aug 22 07:16:33 2011 > WeatherBug ID: p09691
      Mon Aug 22 07:16:33 2011 > Opened USB connection successfully.
      Mon Aug 22 07:18:02 2011 > Wind sensor low battery indicator = 0x40.
      Mon Aug 22 07:21:35 2011 > Outdoor Temperature and Humidity Sensor - Did not receive update within 300 seconds.
      Mon Aug 22 07:24:13 2011 > Wind Sensor - Did not receive update within 300 seconds.
      Mon Aug 22 07:28:32 2011 > Wind sensor low battery indicator = 0x40.
      Mon Aug 22 07:31:35 2011 > Outdoor Temperature and Humidity Sensor - Did not receive update within 300 seconds.
      Mon Aug 22 07:33:33 2011 > Wind Sensor - Did not receive update within 300 seconds.
      Mon Aug 22 07:40:40 2011 > Wind sensor low battery indicator = 0x40.
      Mon Aug 22 07:41:36 2011 > Outdoor Temperature and Humidity Sensor - Did not receive update within 300 seconds.
      Mon Aug 22 07:51:35 2011 > Wind Sensor - Did not receive update within 300 seconds.
      Mon Aug 22 07:51:35 2011 > Outdoor Temperature and Humidity Sensor - Did not receive update within 300 seconds.
      Mon Aug 22 08:01:36 2011 > Wind Sensor - Did not receive update within 300 seconds.
      Mon Aug 22 08:01:36 2011 > Outdoor Temperature and Humidity Sensor - Did not receive update within 300 seconds.
      Mon Aug 22 08:07:44 2011 > Wind sensor low battery indicator = 0x40.
      Mon Aug 22 08:11:35 2011 > Outdoor Temperature and Humidity Sensor - Did not receive update within 300 seconds.
      Mon Aug 22 08:17:04 2011 > Wind sensor low battery indicator = 0x40.
      Mon Aug 22 08:21:37 2011 > Outdoor Temperature and Humidity Sensor - Did not receive update within 300 seconds.
      Mon Aug 22 08:27:20 2011 > Wind sensor low battery indicator = 0x40.
      Mon Aug 22 08:31:35 2011 > Outdoor Temperature and Humidity Sensor - Did not receive update within 300 seconds.
      Mon Aug 22 08:36:40 2011 > Wind sensor low battery indicator = 0x40.
      Mon Aug 22 08:41:36 2011 > Outdoor Temperature and Humidity Sensor - Did not receive update within 300 seconds.
      Mon Aug 22 08:46:56 2011 > Wind sensor low battery indicator = 0x40.
      Mon Aug 22 08:51:36 2011 > Outdoor Temperature and Humidity Sensor - Did not receive update within 300 seconds.
      Mon Aug 22 08:57:12 2011 > Wind sensor low battery indicator = 0x40.
      Mon Aug 22 09:01:37 2011 > Outdoor Temperature and Humidity Sensor - Did not receive update within 300 seconds.
      Mon Aug 22 09:03:53 2011 > Indoor Temperature and Humidity Sensor - Did not receive update within 300 seconds.
      Mon Aug 22 09:08:24 2011 > Wind sensor low battery indicator = 0x40.
      Mon Aug 22 09:11:37 2011 > Outdoor Temperature and Humidity Sensor - Did not receive update within 300 seconds.
      ******************************************
      On General Settings:
      type = wmr100/200-usb (have been using this setting since dec 2010)
      HeavyWeather Currdat.LST Output File = <blank>
      Weather Pro Compatible History = <blank>

      *****************************************
      Thanks
      Tony Randazzo
      Ortonville, Michigan 48462
    • wuhu_software
      The outdoor temperature sensor must report in and the log suggests the sensor is dead to the station. You need to re-sync it with your console somehow. This
      Message 2 of 2 , Aug 22, 2011
      • 0 Attachment
        The outdoor temperature sensor must report in and the log suggests the sensor is dead to the station. You need to re-sync it with your console somehow. This probably involves hitting the reset button on the remote sensor and performing a button press at the console to search for sensors. See the user manual for the console.


        --- In wuhu_software_group@yahoogroups.com, "Tony R" <tony@...> wrote:
        >
        > Here is the information that is being logged. Note that my WMR88A was working and reporting fine to WUHU a few days ago. The only information coming is from the WMR88A is:
        > DIRECTION
        > WIND SPEED
        > WIND DIRECTION
        > REL. PRESSURE
        > ABS. PRESSURE
        > RAIN TOTAL
        > INDOOR TEMP
        > INDOOR HUM.
        > ALL OTHERS ARE REPORTING OFL
        >
        > USB cord is secured into computer; (battery low = running off of a Oregon Scientific STC800 Solar panel) I can see all information on the display unit (WMR88A)
        > *****************************************
        > Mon Aug 22 06:32:12 2011 > WUHU closing via remote request from the installer or other application.
        > Mon Aug 22 07:16:32 2011 > WUHU Application Started (1,0,216,194)
        > Mon Aug 22 07:16:33 2011 > WUHU monitoring started (WUHU216WMR100).
        > Mon Aug 22 07:16:33 2011 > Weather Underground ID: KMIORTON5
        > Mon Aug 22 07:16:33 2011 > WeatherBug ID: p09691
        > Mon Aug 22 07:16:33 2011 > Opened USB connection successfully.
        > Mon Aug 22 07:18:02 2011 > Wind sensor low battery indicator = 0x40.
        > Mon Aug 22 07:21:35 2011 > Outdoor Temperature and Humidity Sensor - Did not receive update within 300 seconds.
        > Mon Aug 22 07:24:13 2011 > Wind Sensor - Did not receive update within 300 seconds.
        > Mon Aug 22 07:28:32 2011 > Wind sensor low battery indicator = 0x40.
        > Mon Aug 22 07:31:35 2011 > Outdoor Temperature and Humidity Sensor - Did not receive update within 300 seconds.
        > Mon Aug 22 07:33:33 2011 > Wind Sensor - Did not receive update within 300 seconds.
        > Mon Aug 22 07:40:40 2011 > Wind sensor low battery indicator = 0x40.
        > Mon Aug 22 07:41:36 2011 > Outdoor Temperature and Humidity Sensor - Did not receive update within 300 seconds.
        > Mon Aug 22 07:51:35 2011 > Wind Sensor - Did not receive update within 300 seconds.
        > Mon Aug 22 07:51:35 2011 > Outdoor Temperature and Humidity Sensor - Did not receive update within 300 seconds.
        > Mon Aug 22 08:01:36 2011 > Wind Sensor - Did not receive update within 300 seconds.
        > Mon Aug 22 08:01:36 2011 > Outdoor Temperature and Humidity Sensor - Did not receive update within 300 seconds.
        > Mon Aug 22 08:07:44 2011 > Wind sensor low battery indicator = 0x40.
        > Mon Aug 22 08:11:35 2011 > Outdoor Temperature and Humidity Sensor - Did not receive update within 300 seconds.
        > Mon Aug 22 08:17:04 2011 > Wind sensor low battery indicator = 0x40.
        > Mon Aug 22 08:21:37 2011 > Outdoor Temperature and Humidity Sensor - Did not receive update within 300 seconds.
        > Mon Aug 22 08:27:20 2011 > Wind sensor low battery indicator = 0x40.
        > Mon Aug 22 08:31:35 2011 > Outdoor Temperature and Humidity Sensor - Did not receive update within 300 seconds.
        > Mon Aug 22 08:36:40 2011 > Wind sensor low battery indicator = 0x40.
        > Mon Aug 22 08:41:36 2011 > Outdoor Temperature and Humidity Sensor - Did not receive update within 300 seconds.
        > Mon Aug 22 08:46:56 2011 > Wind sensor low battery indicator = 0x40.
        > Mon Aug 22 08:51:36 2011 > Outdoor Temperature and Humidity Sensor - Did not receive update within 300 seconds.
        > Mon Aug 22 08:57:12 2011 > Wind sensor low battery indicator = 0x40.
        > Mon Aug 22 09:01:37 2011 > Outdoor Temperature and Humidity Sensor - Did not receive update within 300 seconds.
        > Mon Aug 22 09:03:53 2011 > Indoor Temperature and Humidity Sensor - Did not receive update within 300 seconds.
        > Mon Aug 22 09:08:24 2011 > Wind sensor low battery indicator = 0x40.
        > Mon Aug 22 09:11:37 2011 > Outdoor Temperature and Humidity Sensor - Did not receive update within 300 seconds.
        > ******************************************
        > On General Settings:
        > type = wmr100/200-usb (have been using this setting since dec 2010)
        > HeavyWeather Currdat.LST Output File = <blank>
        > Weather Pro Compatible History = <blank>
        >
        > *****************************************
        > Thanks
        > Tony Randazzo
        > Ortonville, Michigan 48462
        >
      Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.