Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.
 

Re: Invalid password

Expand Messages
  • ronw72
    John, The problem seems to have been resolved, I haven t had any more alarms in over an hour. Thanks, Ron
    Message 1 of 12 , Jun 7, 2011
      John,

      The problem seems to have been resolved, I haven't had any more alarms in over an hour.

      Thanks,

      Ron

      --- In wuhu_software_group@yahoogroups.com, John Celenza <john.celenza@...> wrote:
      >
      > Hi Ron,
      >
      > If you can, try changing your password on our site... You can set the
      > password to the same value it was before.
      >
      > Goto: http://www.wunderground.com/member/membersettings.html?page=prefs
      > then select the email and password tab.
      >
      > After you change the password (again, ok if you use the same password as
      > before), wait and hour and see if it starts to work.
      >
      > Write me directly (john@...) if you have problems after an
      > hour,
      >
      > -John
      >
      > On Tue, Jun 7, 2011 at 4:39 PM, ronw72 <1rondee@...> wrote:
      >
      > >
      > >
      > > John,
      > >
      > > Weather Underground ID: KFLTAMPA42
      > >
      > > Ron
      > >
      > >
      > > --- In wuhu_software_group@yahoogroups.com, John Celenza <john.celenza@>
      > > wrote:
      > > >
      > > > Hi Ron,
      > > >
      > > > What is your station ID?
      > > >
      > > > -John
      > > >
      > > > On Tue, Jun 7, 2011 at 3:20 PM, ronw72 <1rondee@> wrote:
      > > >
      > > > >
      > > > >
      > > > > Tue Jun 07 16:57:48 2011 > Weather Underground Live Upload:
      > > Informational
      > > > > Only Response: INVALIDPASSWORDID|Password and/or id are incorrect\n
      > > > >
      > > > > I have been getting these since 4:00 PM ESDT
      > > > >
      > > > > Thanks,
      > > > >
      > > > > Ron
      > > > >
      > > > >
      > > > >
      > > >
      > > >
      > > >
      > > > --
      > > > ========================
      > > > John Celenza
      > > > Developer
      > > > Phone (415) 543-5022 x105
      > > > FAX (415) 543-5044
      > > > john@
      > > > ========================
      > > >
      > >
      > >
      > >
      >
      >
      >
      > --
      > ========================
      > John Celenza
      > Developer
      > Phone (415) 543-5022 x105
      > FAX (415) 543-5044
      > john@...
      > ========================
      >
    • William D
      I am having this issue and when I go to the site and try to change my password it tells me that I have entered the wrong current password.
      Message 2 of 12 , Jun 14, 2011
        I am having this issue and when I go to the site and try to change my password it tells me that I have entered the wrong current password.

        --- In wuhu_software_group@yahoogroups.com, "ronw72" <1rondee@...> wrote:
        >
        > John,
        >
        > The problem seems to have been resolved, I haven't had any more alarms in over an hour.
        >
        > Thanks,
        >
        > Ron
        >
        > --- In wuhu_software_group@yahoogroups.com, John Celenza <john.celenza@> wrote:
        > >
        > > Hi Ron,
        > >
        > > If you can, try changing your password on our site... You can set the
        > > password to the same value it was before.
        > >
        > > Goto: http://www.wunderground.com/member/membersettings.html?page=prefs
        > > then select the email and password tab.
        > >
        > > After you change the password (again, ok if you use the same password as
        > > before), wait and hour and see if it starts to work.
        > >
        > > Write me directly (john@) if you have problems after an
        > > hour,
        > >
        > > -John
        > >
        > > On Tue, Jun 7, 2011 at 4:39 PM, ronw72 <1rondee@> wrote:
        > >
        > > >
        > > >
        > > > John,
        > > >
        > > > Weather Underground ID: KFLTAMPA42
        > > >
        > > > Ron
        > > >
        > > >
        > > > --- In wuhu_software_group@yahoogroups.com, John Celenza <john.celenza@>
        > > > wrote:
        > > > >
        > > > > Hi Ron,
        > > > >
        > > > > What is your station ID?
        > > > >
        > > > > -John
        > > > >
        > > > > On Tue, Jun 7, 2011 at 3:20 PM, ronw72 <1rondee@> wrote:
        > > > >
        > > > > >
        > > > > >
        > > > > > Tue Jun 07 16:57:48 2011 > Weather Underground Live Upload:
        > > > Informational
        > > > > > Only Response: INVALIDPASSWORDID|Password and/or id are incorrect\n
        > > > > >
        > > > > > I have been getting these since 4:00 PM ESDT
        > > > > >
        > > > > > Thanks,
        > > > > >
        > > > > > Ron
        > > > > >
        > > > > >
        > > > > >
        > > > >
        > > > >
        > > > >
        > > > > --
        > > > > ========================
        > > > > John Celenza
        > > > > Developer
        > > > > Phone (415) 543-5022 x105
        > > > > FAX (415) 543-5044
        > > > > john@
        > > > > ========================
        > > > >
        > > >
        > > >
        > > >
        > >
        > >
        > >
        > > --
        > > ========================
        > > John Celenza
        > > Developer
        > > Phone (415) 543-5022 x105
        > > FAX (415) 543-5044
        > > john@
        > > ========================
        > >
        >
      • John Celenza
        Hi William, What is your station ID? I can look into the issue. Actually, let s chat through my work email: john@wunderground.com -John ... --
        Message 3 of 12 , Jun 14, 2011
          Hi William,

          What is your station ID? I can look into the issue.

          Actually, let's chat through my work email: john@...

          -John

          On Tue, Jun 14, 2011 at 1:37 PM, William D <wdepriest@...> wrote:
           

          I am having this issue and when I go to the site and try to change my password it tells me that I have entered the wrong current password.



          --- In wuhu_software_group@yahoogroups.com, "ronw72" <1rondee@...> wrote:
          >
          > John,
          >
          > The problem seems to have been resolved, I haven't had any more alarms in over an hour.
          >
          > Thanks,
          >
          > Ron
          >
          > --- In wuhu_software_group@yahoogroups.com, John Celenza <john.celenza@> wrote:
          > >
          > > Hi Ron,
          > >
          > > If you can, try changing your password on our site... You can set the
          > > password to the same value it was before.
          > >
          > > Goto: http://www.wunderground.com/member/membersettings.html?page=prefs
          > > then select the email and password tab.
          > >
          > > After you change the password (again, ok if you use the same password as
          > > before), wait and hour and see if it starts to work.
          > >
          > > Write me directly (john@) if you have problems after an
          > > hour,
          > >
          > > -John
          > >
          > > On Tue, Jun 7, 2011 at 4:39 PM, ronw72 <1rondee@> wrote:
          > >
          > > >
          > > >
          > > > John,
          > > >
          > > > Weather Underground ID: KFLTAMPA42
          > > >
          > > > Ron
          > > >
          > > >
          > > > --- In wuhu_software_group@yahoogroups.com, John Celenza <john.celenza@>
          > > > wrote:
          > > > >
          > > > > Hi Ron,
          > > > >
          > > > > What is your station ID?
          > > > >
          > > > > -John
          > > > >
          > > > > On Tue, Jun 7, 2011 at 3:20 PM, ronw72 <1rondee@> wrote:
          > > > >
          > > > > >
          > > > > >
          > > > > > Tue Jun 07 16:57:48 2011 > Weather Underground Live Upload:
          > > > Informational
          > > > > > Only Response: INVALIDPASSWORDID|Password and/or id are incorrect\n
          > > > > >
          > > > > > I have been getting these since 4:00 PM ESDT
          > > > > >
          > > > > > Thanks,
          > > > > >
          > > > > > Ron
          > > > > >
          > > > > >
          > > > > >
          > > > >
          > > > >
          > > > >
          > > > > --
          > > > > ========================
          > > > > John Celenza
          > > > > Developer
          > > > > Phone (415) 543-5022 x105
          > > > > FAX (415) 543-5044
          > > > > john@
          > > > > ========================
          > > > >
          > > >
          > > >
          > > >
          > >
          > >
          > >
          > > --
          > > ========================
          > > John Celenza
          > > Developer
          > > Phone (415) 543-5022 x105
          > > FAX (415) 543-5044
          > > john@
          > > ========================
          > >
          >




          --
          ========================
          John Celenza
          Developer
          Phone (415) 543-5022 x105
          FAX   (415) 543-5044
          john@...
          ========================

        • William D
          KMDMILLE8 Thanks!
          Message 4 of 12 , Jun 14, 2011
            KMDMILLE8

            Thanks!

            --- In wuhu_software_group@yahoogroups.com, John Celenza <john.celenza@...> wrote:
            >
            > Hi William,
            >
            > What is your station ID? I can look into the issue.
            >
            > Actually, let's chat through my work email: john@...
            >
            > -John
            >
            > On Tue, Jun 14, 2011 at 1:37 PM, William D <wdepriest@...> wrote:
            >
            > >
            > >
            > > I am having this issue and when I go to the site and try to change my
            > > password it tells me that I have entered the wrong current password.
            > >
            > >
            > > --- In wuhu_software_group@yahoogroups.com, "ronw72" <1rondee@> wrote:
            > > >
            > > > John,
            > > >
            > > > The problem seems to have been resolved, I haven't had any more alarms in
            > > over an hour.
            > > >
            > > > Thanks,
            > > >
            > > > Ron
            > > >
            > > > --- In wuhu_software_group@yahoogroups.com, John Celenza <john.celenza@>
            > > wrote:
            > > > >
            > > > > Hi Ron,
            > > > >
            > > > > If you can, try changing your password on our site... You can set the
            > > > > password to the same value it was before.
            > > > >
            > > > > Goto:
            > > http://www.wunderground.com/member/membersettings.html?page=prefs
            > > > > then select the email and password tab.
            > > > >
            > > > > After you change the password (again, ok if you use the same password
            > > as
            > > > > before), wait and hour and see if it starts to work.
            > > > >
            > > > > Write me directly (john@) if you have problems after an
            > > > > hour,
            > > > >
            > > > > -John
            > > > >
            > > > > On Tue, Jun 7, 2011 at 4:39 PM, ronw72 <1rondee@> wrote:
            > > > >
            > > > > >
            > > > > >
            > > > > > John,
            > > > > >
            > > > > > Weather Underground ID: KFLTAMPA42
            > > > > >
            > > > > > Ron
            > > > > >
            > > > > >
            > > > > > --- In wuhu_software_group@yahoogroups.com, John Celenza
            > > <john.celenza@>
            > > > > > wrote:
            > > > > > >
            > > > > > > Hi Ron,
            > > > > > >
            > > > > > > What is your station ID?
            > > > > > >
            > > > > > > -John
            > > > > > >
            > > > > > > On Tue, Jun 7, 2011 at 3:20 PM, ronw72 <1rondee@> wrote:
            > > > > > >
            > > > > > > >
            > > > > > > >
            > > > > > > > Tue Jun 07 16:57:48 2011 > Weather Underground Live Upload:
            > > > > > Informational
            > > > > > > > Only Response: INVALIDPASSWORDID|Password and/or id are
            > > incorrect\n
            > > > > > > >
            > > > > > > > I have been getting these since 4:00 PM ESDT
            > > > > > > >
            > > > > > > > Thanks,
            > > > > > > >
            > > > > > > > Ron
            > > > > > > >
            > > > > > > >
            > > > > > > >
            > > > > > >
            > > > > > >
            > > > > > >
            > > > > > > --
            > > > > > > ========================
            > > > > > > John Celenza
            > > > > > > Developer
            > > > > > > Phone (415) 543-5022 x105
            > > > > > > FAX (415) 543-5044
            > > > > > > john@
            > > > > > > ========================
            > > > > > >
            > > > > >
            > > > > >
            > > > > >
            > > > >
            > > > >
            > > > >
            > > > > --
            > > > > ========================
            > > > > John Celenza
            > > > > Developer
            > > > > Phone (415) 543-5022 x105
            > > > > FAX (415) 543-5044
            > > > > john@
            > > > > ========================
            > > > >
            > > >
            > >
            > >
            > >
            >
            >
            >
            > --
            > ========================
            > John Celenza
            > Developer
            > Phone (415) 543-5022 x105
            > FAX (415) 543-5044
            > john@...
            > ========================
            >
          • William D
            I got it fixed. I requested a password reset and that did the trick. Thanks!
            Message 5 of 12 , Jun 14, 2011
              I got it fixed. I requested a password reset and that did the trick.

              Thanks!

              --- In wuhu_software_group@yahoogroups.com, "William D" <wdepriest@...> wrote:
              >
              > KMDMILLE8
              >
              > Thanks!
              >
              > --- In wuhu_software_group@yahoogroups.com, John Celenza <john.celenza@> wrote:
              > >
              > > Hi William,
              > >
              > > What is your station ID? I can look into the issue.
              > >
              > > Actually, let's chat through my work email: john@
              > >
              > > -John
              > >
              > > On Tue, Jun 14, 2011 at 1:37 PM, William D <wdepriest@> wrote:
              > >
              > > >
              > > >
              > > > I am having this issue and when I go to the site and try to change my
              > > > password it tells me that I have entered the wrong current password.
              > > >
              > > >
              > > > --- In wuhu_software_group@yahoogroups.com, "ronw72" <1rondee@> wrote:
              > > > >
              > > > > John,
              > > > >
              > > > > The problem seems to have been resolved, I haven't had any more alarms in
              > > > over an hour.
              > > > >
              > > > > Thanks,
              > > > >
              > > > > Ron
              > > > >
              > > > > --- In wuhu_software_group@yahoogroups.com, John Celenza <john.celenza@>
              > > > wrote:
              > > > > >
              > > > > > Hi Ron,
              > > > > >
              > > > > > If you can, try changing your password on our site... You can set the
              > > > > > password to the same value it was before.
              > > > > >
              > > > > > Goto:
              > > > http://www.wunderground.com/member/membersettings.html?page=prefs
              > > > > > then select the email and password tab.
              > > > > >
              > > > > > After you change the password (again, ok if you use the same password
              > > > as
              > > > > > before), wait and hour and see if it starts to work.
              > > > > >
              > > > > > Write me directly (john@) if you have problems after an
              > > > > > hour,
              > > > > >
              > > > > > -John
              > > > > >
              > > > > > On Tue, Jun 7, 2011 at 4:39 PM, ronw72 <1rondee@> wrote:
              > > > > >
              > > > > > >
              > > > > > >
              > > > > > > John,
              > > > > > >
              > > > > > > Weather Underground ID: KFLTAMPA42
              > > > > > >
              > > > > > > Ron
              > > > > > >
              > > > > > >
              > > > > > > --- In wuhu_software_group@yahoogroups.com, John Celenza
              > > > <john.celenza@>
              > > > > > > wrote:
              > > > > > > >
              > > > > > > > Hi Ron,
              > > > > > > >
              > > > > > > > What is your station ID?
              > > > > > > >
              > > > > > > > -John
              > > > > > > >
              > > > > > > > On Tue, Jun 7, 2011 at 3:20 PM, ronw72 <1rondee@> wrote:
              > > > > > > >
              > > > > > > > >
              > > > > > > > >
              > > > > > > > > Tue Jun 07 16:57:48 2011 > Weather Underground Live Upload:
              > > > > > > Informational
              > > > > > > > > Only Response: INVALIDPASSWORDID|Password and/or id are
              > > > incorrect\n
              > > > > > > > >
              > > > > > > > > I have been getting these since 4:00 PM ESDT
              > > > > > > > >
              > > > > > > > > Thanks,
              > > > > > > > >
              > > > > > > > > Ron
              > > > > > > > >
              > > > > > > > >
              > > > > > > > >
              > > > > > > >
              > > > > > > >
              > > > > > > >
              > > > > > > > --
              > > > > > > > ========================
              > > > > > > > John Celenza
              > > > > > > > Developer
              > > > > > > > Phone (415) 543-5022 x105
              > > > > > > > FAX (415) 543-5044
              > > > > > > > john@
              > > > > > > > ========================
              > > > > > > >
              > > > > > >
              > > > > > >
              > > > > > >
              > > > > >
              > > > > >
              > > > > >
              > > > > > --
              > > > > > ========================
              > > > > > John Celenza
              > > > > > Developer
              > > > > > Phone (415) 543-5022 x105
              > > > > > FAX (415) 543-5044
              > > > > > john@
              > > > > > ========================
              > > > > >
              > > > >
              > > >
              > > >
              > > >
              > >
              > >
              > >
              > > --
              > > ========================
              > > John Celenza
              > > Developer
              > > Phone (415) 543-5022 x105
              > > FAX (415) 543-5044
              > > john@
              > > ========================
              > >
              >
            Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.