Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Re: Invalid password

Expand Messages
  • Rick
    Not a problem John you know that..! Rick
    Message 1 of 12 , Jun 7, 2011
    • 0 Attachment
      Not a problem John you know that..!

      Rick
      --- In wuhu_software_group@yahoogroups.com, John Celenza <john.celenza@...> wrote:
      >
      > Sorry about that, I caused another problem in trying to finalize the new
      > software.
      >
      > Should be getting better any second now. Let me know if things are still
      > strange in 30 mins (if that's convenient of course!)
      >
      > -John
      >
      > On Tue, Jun 7, 2011 at 4:33 PM, Rick <cfr301@...> wrote:
      >
      > >
      > >
      > > John Still not working here either still the same ratio
      > > Rick
      > > KOHWAPAK1
      > >
      > >
      > > --- In wuhu_software_group@yahoogroups.com, John Celenza <john.celenza@>
      > > wrote:
      > > >
      > > > Hi Ron,
      > > >
      > > > What is your station ID?
      > > >
      > > > -John
      > > >
      > > > On Tue, Jun 7, 2011 at 3:20 PM, ronw72 <1rondee@> wrote:
      > > >
      > > > >
      > > > >
      > > > > Tue Jun 07 16:57:48 2011 > Weather Underground Live Upload:
      > > Informational
      > > > > Only Response: INVALIDPASSWORDID|Password and/or id are incorrect\n
      > > > >
      > > > > I have been getting these since 4:00 PM ESDT
      > > > >
      > > > > Thanks,
      > > > >
      > > > > Ron
      > > > >
      > > > >
      > > > >
      > > >
      > > >
      > > >
      > > > --
      > > > ========================
      > > > John Celenza
      > > > Developer
      > > > Phone (415) 543-5022 x105
      > > > FAX (415) 543-5044
      > > > john@
      > > > ========================
      > > >
      > >
      > >
      > >
      >
      >
      >
      > --
      > ========================
      > John Celenza
      > Developer
      > Phone (415) 543-5022 x105
      > FAX (415) 543-5044
      > john@...
      > ========================
      >
    • ronw72
      John, Weather Underground ID: KFLTAMPA42 Ron
      Message 2 of 12 , Jun 7, 2011
      • 0 Attachment
        John,

        Weather Underground ID: KFLTAMPA42

        Ron


        --- In wuhu_software_group@yahoogroups.com, John Celenza <john.celenza@...> wrote:
        >
        > Hi Ron,
        >
        > What is your station ID?
        >
        > -John
        >
        > On Tue, Jun 7, 2011 at 3:20 PM, ronw72 <1rondee@...> wrote:
        >
        > >
        > >
        > > Tue Jun 07 16:57:48 2011 > Weather Underground Live Upload: Informational
        > > Only Response: INVALIDPASSWORDID|Password and/or id are incorrect\n
        > >
        > > I have been getting these since 4:00 PM ESDT
        > >
        > > Thanks,
        > >
        > > Ron
        > >
        > >
        > >
        >
        >
        >
        > --
        > ========================
        > John Celenza
        > Developer
        > Phone (415) 543-5022 x105
        > FAX (415) 543-5044
        > john@...
        > ========================
        >
      • John Celenza
        Hi Ron, If you can, try changing your password on our site... You can set the password to the same value it was before. Goto:
        Message 3 of 12 , Jun 7, 2011
        • 0 Attachment
          Hi Ron,

          If you can, try changing your password on our site... You can set the password to the same value it was before.

          then select the email and password tab.

          After you change the password (again, ok if you use the same password as before), wait and hour and see if it starts to work.

          Write me directly (john@...) if you have problems after an hour,

          -John

          On Tue, Jun 7, 2011 at 4:39 PM, ronw72 <1rondee@...> wrote:
           

          John,

          Weather Underground ID: KFLTAMPA42

          Ron



          --- In wuhu_software_group@yahoogroups.com, John Celenza <john.celenza@...> wrote:
          >
          > Hi Ron,
          >
          > What is your station ID?
          >
          > -John
          >
          > On Tue, Jun 7, 2011 at 3:20 PM, ronw72 <1rondee@...> wrote:
          >
          > >
          > >
          > > Tue Jun 07 16:57:48 2011 > Weather Underground Live Upload: Informational
          > > Only Response: INVALIDPASSWORDID|Password and/or id are incorrect\n
          > >
          > > I have been getting these since 4:00 PM ESDT
          > >
          > > Thanks,
          > >
          > > Ron
          > >
          > >
          > >
          >
          >
          >
          > --
          > ========================
          > John Celenza
          > Developer
          > Phone (415) 543-5022 x105
          > FAX (415) 543-5044
          > john@...
          > ========================
          >




          --
          ========================
          John Celenza
          Developer
          Phone (415) 543-5022 x105
          FAX   (415) 543-5044
          john@...
          ========================

        • ronw72
          John, The problem seems to have been resolved, I haven t had any more alarms in over an hour. Thanks, Ron
          Message 4 of 12 , Jun 7, 2011
          • 0 Attachment
            John,

            The problem seems to have been resolved, I haven't had any more alarms in over an hour.

            Thanks,

            Ron

            --- In wuhu_software_group@yahoogroups.com, John Celenza <john.celenza@...> wrote:
            >
            > Hi Ron,
            >
            > If you can, try changing your password on our site... You can set the
            > password to the same value it was before.
            >
            > Goto: http://www.wunderground.com/member/membersettings.html?page=prefs
            > then select the email and password tab.
            >
            > After you change the password (again, ok if you use the same password as
            > before), wait and hour and see if it starts to work.
            >
            > Write me directly (john@...) if you have problems after an
            > hour,
            >
            > -John
            >
            > On Tue, Jun 7, 2011 at 4:39 PM, ronw72 <1rondee@...> wrote:
            >
            > >
            > >
            > > John,
            > >
            > > Weather Underground ID: KFLTAMPA42
            > >
            > > Ron
            > >
            > >
            > > --- In wuhu_software_group@yahoogroups.com, John Celenza <john.celenza@>
            > > wrote:
            > > >
            > > > Hi Ron,
            > > >
            > > > What is your station ID?
            > > >
            > > > -John
            > > >
            > > > On Tue, Jun 7, 2011 at 3:20 PM, ronw72 <1rondee@> wrote:
            > > >
            > > > >
            > > > >
            > > > > Tue Jun 07 16:57:48 2011 > Weather Underground Live Upload:
            > > Informational
            > > > > Only Response: INVALIDPASSWORDID|Password and/or id are incorrect\n
            > > > >
            > > > > I have been getting these since 4:00 PM ESDT
            > > > >
            > > > > Thanks,
            > > > >
            > > > > Ron
            > > > >
            > > > >
            > > > >
            > > >
            > > >
            > > >
            > > > --
            > > > ========================
            > > > John Celenza
            > > > Developer
            > > > Phone (415) 543-5022 x105
            > > > FAX (415) 543-5044
            > > > john@
            > > > ========================
            > > >
            > >
            > >
            > >
            >
            >
            >
            > --
            > ========================
            > John Celenza
            > Developer
            > Phone (415) 543-5022 x105
            > FAX (415) 543-5044
            > john@...
            > ========================
            >
          • William D
            I am having this issue and when I go to the site and try to change my password it tells me that I have entered the wrong current password.
            Message 5 of 12 , Jun 14, 2011
            • 0 Attachment
              I am having this issue and when I go to the site and try to change my password it tells me that I have entered the wrong current password.

              --- In wuhu_software_group@yahoogroups.com, "ronw72" <1rondee@...> wrote:
              >
              > John,
              >
              > The problem seems to have been resolved, I haven't had any more alarms in over an hour.
              >
              > Thanks,
              >
              > Ron
              >
              > --- In wuhu_software_group@yahoogroups.com, John Celenza <john.celenza@> wrote:
              > >
              > > Hi Ron,
              > >
              > > If you can, try changing your password on our site... You can set the
              > > password to the same value it was before.
              > >
              > > Goto: http://www.wunderground.com/member/membersettings.html?page=prefs
              > > then select the email and password tab.
              > >
              > > After you change the password (again, ok if you use the same password as
              > > before), wait and hour and see if it starts to work.
              > >
              > > Write me directly (john@) if you have problems after an
              > > hour,
              > >
              > > -John
              > >
              > > On Tue, Jun 7, 2011 at 4:39 PM, ronw72 <1rondee@> wrote:
              > >
              > > >
              > > >
              > > > John,
              > > >
              > > > Weather Underground ID: KFLTAMPA42
              > > >
              > > > Ron
              > > >
              > > >
              > > > --- In wuhu_software_group@yahoogroups.com, John Celenza <john.celenza@>
              > > > wrote:
              > > > >
              > > > > Hi Ron,
              > > > >
              > > > > What is your station ID?
              > > > >
              > > > > -John
              > > > >
              > > > > On Tue, Jun 7, 2011 at 3:20 PM, ronw72 <1rondee@> wrote:
              > > > >
              > > > > >
              > > > > >
              > > > > > Tue Jun 07 16:57:48 2011 > Weather Underground Live Upload:
              > > > Informational
              > > > > > Only Response: INVALIDPASSWORDID|Password and/or id are incorrect\n
              > > > > >
              > > > > > I have been getting these since 4:00 PM ESDT
              > > > > >
              > > > > > Thanks,
              > > > > >
              > > > > > Ron
              > > > > >
              > > > > >
              > > > > >
              > > > >
              > > > >
              > > > >
              > > > > --
              > > > > ========================
              > > > > John Celenza
              > > > > Developer
              > > > > Phone (415) 543-5022 x105
              > > > > FAX (415) 543-5044
              > > > > john@
              > > > > ========================
              > > > >
              > > >
              > > >
              > > >
              > >
              > >
              > >
              > > --
              > > ========================
              > > John Celenza
              > > Developer
              > > Phone (415) 543-5022 x105
              > > FAX (415) 543-5044
              > > john@
              > > ========================
              > >
              >
            • John Celenza
              Hi William, What is your station ID? I can look into the issue. Actually, let s chat through my work email: john@wunderground.com -John ... --
              Message 6 of 12 , Jun 14, 2011
              • 0 Attachment
                Hi William,

                What is your station ID? I can look into the issue.

                Actually, let's chat through my work email: john@...

                -John

                On Tue, Jun 14, 2011 at 1:37 PM, William D <wdepriest@...> wrote:
                 

                I am having this issue and when I go to the site and try to change my password it tells me that I have entered the wrong current password.



                --- In wuhu_software_group@yahoogroups.com, "ronw72" <1rondee@...> wrote:
                >
                > John,
                >
                > The problem seems to have been resolved, I haven't had any more alarms in over an hour.
                >
                > Thanks,
                >
                > Ron
                >
                > --- In wuhu_software_group@yahoogroups.com, John Celenza <john.celenza@> wrote:
                > >
                > > Hi Ron,
                > >
                > > If you can, try changing your password on our site... You can set the
                > > password to the same value it was before.
                > >
                > > Goto: http://www.wunderground.com/member/membersettings.html?page=prefs
                > > then select the email and password tab.
                > >
                > > After you change the password (again, ok if you use the same password as
                > > before), wait and hour and see if it starts to work.
                > >
                > > Write me directly (john@) if you have problems after an
                > > hour,
                > >
                > > -John
                > >
                > > On Tue, Jun 7, 2011 at 4:39 PM, ronw72 <1rondee@> wrote:
                > >
                > > >
                > > >
                > > > John,
                > > >
                > > > Weather Underground ID: KFLTAMPA42
                > > >
                > > > Ron
                > > >
                > > >
                > > > --- In wuhu_software_group@yahoogroups.com, John Celenza <john.celenza@>
                > > > wrote:
                > > > >
                > > > > Hi Ron,
                > > > >
                > > > > What is your station ID?
                > > > >
                > > > > -John
                > > > >
                > > > > On Tue, Jun 7, 2011 at 3:20 PM, ronw72 <1rondee@> wrote:
                > > > >
                > > > > >
                > > > > >
                > > > > > Tue Jun 07 16:57:48 2011 > Weather Underground Live Upload:
                > > > Informational
                > > > > > Only Response: INVALIDPASSWORDID|Password and/or id are incorrect\n
                > > > > >
                > > > > > I have been getting these since 4:00 PM ESDT
                > > > > >
                > > > > > Thanks,
                > > > > >
                > > > > > Ron
                > > > > >
                > > > > >
                > > > > >
                > > > >
                > > > >
                > > > >
                > > > > --
                > > > > ========================
                > > > > John Celenza
                > > > > Developer
                > > > > Phone (415) 543-5022 x105
                > > > > FAX (415) 543-5044
                > > > > john@
                > > > > ========================
                > > > >
                > > >
                > > >
                > > >
                > >
                > >
                > >
                > > --
                > > ========================
                > > John Celenza
                > > Developer
                > > Phone (415) 543-5022 x105
                > > FAX (415) 543-5044
                > > john@
                > > ========================
                > >
                >




                --
                ========================
                John Celenza
                Developer
                Phone (415) 543-5022 x105
                FAX   (415) 543-5044
                john@...
                ========================

              • William D
                KMDMILLE8 Thanks!
                Message 7 of 12 , Jun 14, 2011
                • 0 Attachment
                  KMDMILLE8

                  Thanks!

                  --- In wuhu_software_group@yahoogroups.com, John Celenza <john.celenza@...> wrote:
                  >
                  > Hi William,
                  >
                  > What is your station ID? I can look into the issue.
                  >
                  > Actually, let's chat through my work email: john@...
                  >
                  > -John
                  >
                  > On Tue, Jun 14, 2011 at 1:37 PM, William D <wdepriest@...> wrote:
                  >
                  > >
                  > >
                  > > I am having this issue and when I go to the site and try to change my
                  > > password it tells me that I have entered the wrong current password.
                  > >
                  > >
                  > > --- In wuhu_software_group@yahoogroups.com, "ronw72" <1rondee@> wrote:
                  > > >
                  > > > John,
                  > > >
                  > > > The problem seems to have been resolved, I haven't had any more alarms in
                  > > over an hour.
                  > > >
                  > > > Thanks,
                  > > >
                  > > > Ron
                  > > >
                  > > > --- In wuhu_software_group@yahoogroups.com, John Celenza <john.celenza@>
                  > > wrote:
                  > > > >
                  > > > > Hi Ron,
                  > > > >
                  > > > > If you can, try changing your password on our site... You can set the
                  > > > > password to the same value it was before.
                  > > > >
                  > > > > Goto:
                  > > http://www.wunderground.com/member/membersettings.html?page=prefs
                  > > > > then select the email and password tab.
                  > > > >
                  > > > > After you change the password (again, ok if you use the same password
                  > > as
                  > > > > before), wait and hour and see if it starts to work.
                  > > > >
                  > > > > Write me directly (john@) if you have problems after an
                  > > > > hour,
                  > > > >
                  > > > > -John
                  > > > >
                  > > > > On Tue, Jun 7, 2011 at 4:39 PM, ronw72 <1rondee@> wrote:
                  > > > >
                  > > > > >
                  > > > > >
                  > > > > > John,
                  > > > > >
                  > > > > > Weather Underground ID: KFLTAMPA42
                  > > > > >
                  > > > > > Ron
                  > > > > >
                  > > > > >
                  > > > > > --- In wuhu_software_group@yahoogroups.com, John Celenza
                  > > <john.celenza@>
                  > > > > > wrote:
                  > > > > > >
                  > > > > > > Hi Ron,
                  > > > > > >
                  > > > > > > What is your station ID?
                  > > > > > >
                  > > > > > > -John
                  > > > > > >
                  > > > > > > On Tue, Jun 7, 2011 at 3:20 PM, ronw72 <1rondee@> wrote:
                  > > > > > >
                  > > > > > > >
                  > > > > > > >
                  > > > > > > > Tue Jun 07 16:57:48 2011 > Weather Underground Live Upload:
                  > > > > > Informational
                  > > > > > > > Only Response: INVALIDPASSWORDID|Password and/or id are
                  > > incorrect\n
                  > > > > > > >
                  > > > > > > > I have been getting these since 4:00 PM ESDT
                  > > > > > > >
                  > > > > > > > Thanks,
                  > > > > > > >
                  > > > > > > > Ron
                  > > > > > > >
                  > > > > > > >
                  > > > > > > >
                  > > > > > >
                  > > > > > >
                  > > > > > >
                  > > > > > > --
                  > > > > > > ========================
                  > > > > > > John Celenza
                  > > > > > > Developer
                  > > > > > > Phone (415) 543-5022 x105
                  > > > > > > FAX (415) 543-5044
                  > > > > > > john@
                  > > > > > > ========================
                  > > > > > >
                  > > > > >
                  > > > > >
                  > > > > >
                  > > > >
                  > > > >
                  > > > >
                  > > > > --
                  > > > > ========================
                  > > > > John Celenza
                  > > > > Developer
                  > > > > Phone (415) 543-5022 x105
                  > > > > FAX (415) 543-5044
                  > > > > john@
                  > > > > ========================
                  > > > >
                  > > >
                  > >
                  > >
                  > >
                  >
                  >
                  >
                  > --
                  > ========================
                  > John Celenza
                  > Developer
                  > Phone (415) 543-5022 x105
                  > FAX (415) 543-5044
                  > john@...
                  > ========================
                  >
                • William D
                  I got it fixed. I requested a password reset and that did the trick. Thanks!
                  Message 8 of 12 , Jun 14, 2011
                  • 0 Attachment
                    I got it fixed. I requested a password reset and that did the trick.

                    Thanks!

                    --- In wuhu_software_group@yahoogroups.com, "William D" <wdepriest@...> wrote:
                    >
                    > KMDMILLE8
                    >
                    > Thanks!
                    >
                    > --- In wuhu_software_group@yahoogroups.com, John Celenza <john.celenza@> wrote:
                    > >
                    > > Hi William,
                    > >
                    > > What is your station ID? I can look into the issue.
                    > >
                    > > Actually, let's chat through my work email: john@
                    > >
                    > > -John
                    > >
                    > > On Tue, Jun 14, 2011 at 1:37 PM, William D <wdepriest@> wrote:
                    > >
                    > > >
                    > > >
                    > > > I am having this issue and when I go to the site and try to change my
                    > > > password it tells me that I have entered the wrong current password.
                    > > >
                    > > >
                    > > > --- In wuhu_software_group@yahoogroups.com, "ronw72" <1rondee@> wrote:
                    > > > >
                    > > > > John,
                    > > > >
                    > > > > The problem seems to have been resolved, I haven't had any more alarms in
                    > > > over an hour.
                    > > > >
                    > > > > Thanks,
                    > > > >
                    > > > > Ron
                    > > > >
                    > > > > --- In wuhu_software_group@yahoogroups.com, John Celenza <john.celenza@>
                    > > > wrote:
                    > > > > >
                    > > > > > Hi Ron,
                    > > > > >
                    > > > > > If you can, try changing your password on our site... You can set the
                    > > > > > password to the same value it was before.
                    > > > > >
                    > > > > > Goto:
                    > > > http://www.wunderground.com/member/membersettings.html?page=prefs
                    > > > > > then select the email and password tab.
                    > > > > >
                    > > > > > After you change the password (again, ok if you use the same password
                    > > > as
                    > > > > > before), wait and hour and see if it starts to work.
                    > > > > >
                    > > > > > Write me directly (john@) if you have problems after an
                    > > > > > hour,
                    > > > > >
                    > > > > > -John
                    > > > > >
                    > > > > > On Tue, Jun 7, 2011 at 4:39 PM, ronw72 <1rondee@> wrote:
                    > > > > >
                    > > > > > >
                    > > > > > >
                    > > > > > > John,
                    > > > > > >
                    > > > > > > Weather Underground ID: KFLTAMPA42
                    > > > > > >
                    > > > > > > Ron
                    > > > > > >
                    > > > > > >
                    > > > > > > --- In wuhu_software_group@yahoogroups.com, John Celenza
                    > > > <john.celenza@>
                    > > > > > > wrote:
                    > > > > > > >
                    > > > > > > > Hi Ron,
                    > > > > > > >
                    > > > > > > > What is your station ID?
                    > > > > > > >
                    > > > > > > > -John
                    > > > > > > >
                    > > > > > > > On Tue, Jun 7, 2011 at 3:20 PM, ronw72 <1rondee@> wrote:
                    > > > > > > >
                    > > > > > > > >
                    > > > > > > > >
                    > > > > > > > > Tue Jun 07 16:57:48 2011 > Weather Underground Live Upload:
                    > > > > > > Informational
                    > > > > > > > > Only Response: INVALIDPASSWORDID|Password and/or id are
                    > > > incorrect\n
                    > > > > > > > >
                    > > > > > > > > I have been getting these since 4:00 PM ESDT
                    > > > > > > > >
                    > > > > > > > > Thanks,
                    > > > > > > > >
                    > > > > > > > > Ron
                    > > > > > > > >
                    > > > > > > > >
                    > > > > > > > >
                    > > > > > > >
                    > > > > > > >
                    > > > > > > >
                    > > > > > > > --
                    > > > > > > > ========================
                    > > > > > > > John Celenza
                    > > > > > > > Developer
                    > > > > > > > Phone (415) 543-5022 x105
                    > > > > > > > FAX (415) 543-5044
                    > > > > > > > john@
                    > > > > > > > ========================
                    > > > > > > >
                    > > > > > >
                    > > > > > >
                    > > > > > >
                    > > > > >
                    > > > > >
                    > > > > >
                    > > > > > --
                    > > > > > ========================
                    > > > > > John Celenza
                    > > > > > Developer
                    > > > > > Phone (415) 543-5022 x105
                    > > > > > FAX (415) 543-5044
                    > > > > > john@
                    > > > > > ========================
                    > > > > >
                    > > > >
                    > > >
                    > > >
                    > > >
                    > >
                    > >
                    > >
                    > > --
                    > > ========================
                    > > John Celenza
                    > > Developer
                    > > Phone (415) 543-5022 x105
                    > > FAX (415) 543-5044
                    > > john@
                    > > ========================
                    > >
                    >
                  Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.