Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.
 

Re: Need help getting Vantage Vue to work with WUHU

Expand Messages
  • wuhu_software
    Thanks for the update, glad it is working now.
    Message 1 of 4 , Jan 25, 2011
      Thanks for the update, glad it is working now.


      --- In wuhu_software_group@yahoogroups.com, "denver_lee2001" <denver_lee2001@...> wrote:
      >
      >
      >
      > --- In wuhu_software_group@yahoogroups.com, "wuhu_software" <wuhu_software@> wrote:
      > >
      > >
      > > Denver,
      > >
      > > I am not sure which earlier instructions you are referring to?
      > >
      > > Since this is a Davis station, only one station can communicate with the console at a time. This means you cannot be running Weatherlink and WUHU at the same time to talk to the station.
      > >
      > > Assuming that you have the USB version of the Davis Logger, you must execute a program that is installed as part of the Weatherlink software. Once you install the Weatherlink software this will create a program under Start/Weatherlink called CP210X USB to serial converter. After you run that program, it will create a virtual serial port on the machine, usually COM5 or COM7. Look under the device manager for the new port it creates. This is the port you must tell WUHU to use to communicate with the console. Again, Weatherlink must not be running if you run WUHU.
      > >
      > > If that does not help, let me know. I am sure it is something simple.
      > >
      > >
      > > --- In wuhu_software_group@yahoogroups.com, "denver_lee2001" <denver_lee2001@> wrote:
      > > >
      > > > I have tried what was explained in an earlier topic(Vantage Vue) on how to get things going but, still will not connect. In device properties, the I only found the 2 comports and the USB's. It has the one listed of which the vantage usb datalogger is connected but, don't show what port??
      > > >
      > > > I appreciate any help with this issue!
      > > > Denver
      > > >
      > >
      > Thanks man! I had just figured it out and was getting ready to post a disregard:). I had overlooked where it displayed the com port in device manager . It was on com 4. Had I went thru all of them I would have found it thru elimination process,lol, but was afraid it was something else because of not seeing which com port to use. Thanks for the quick response and all you do for us.
      > Sincerely,
      > Denver
      > KVAJONES1
      >
    Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.