Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Re: WUG logon failure

Expand Messages
  • wuhu_software
    Well, glad to hear that you are up and running. Thanks for the update.
    Message 1 of 9 , Oct 4, 2010
    • 0 Attachment
      Well, glad to hear that you are up and running.

      Thanks for the update.

      --- In wuhu_software_group@yahoogroups.com, "Ken" <yahoo@...> wrote:
      >
      > Well, the reason you haven't is that you've smarter folks than me.
      >
      > I made a typo and kept reading past it. The correct ID is KINPORTA5 and the entry was KINSPORTA. It made a bad ID and its closeness kept me thinking it was good.
      >
      > Might be time for another visit to the optometrist.
      >
      > --- In wuhu_software_group@yahoogroups.com, "wuhu_software" <wuhu_software@> wrote:
      > >
      > >
      > > That is interesting as I have never seen this problem.
      > >
      > > Are you sure the case is correct (ie. PASSWORD is not the same as Password or password).
      > >
      > > You can open the WUHU Configuratio.INI file in the WUHU program folder. Search for the section [HeavyWeather] and see the Password= entry. Make sure there are no leading spaces or some other strange characters there.
      > >
      > > Let me know what you find, I am curious to know what the underlying problem is.
      > >
      > > Also, did you verify your password by re-logging in to the Weather Underground page? That is the same password you need to use.
      > >
      > >
      > > --- In wuhu_software_group@yahoogroups.com, "Ken" <yahoo@> wrote:
      > > >
      > > > I copied the url to the browser and it reports a bad password. I've contacted WUG to try to resolve the issue. Thanks for your help.
      > > >
      > > >
      > > > --- In wuhu_software_group@yahoogroups.com, "wuhu_software" <wuhu_software@> wrote:
      > > > >
      > > > >
      > > > > If you go to the log screen, un-check errors only, un-check all other weather servers except for Weather Underground, you will see what is being sent and the response from the server upon failure. Post those lines here in the log if they do not make sense.
      > > > >
      > > > > The ID and password are case sensitive. The password is the same one that you use to log in to the Weather Underground web page. Usually it is the case sensitivity that is the problem.
      > > > >
      > > > > Be sure that you have set up your station correctly on the WU station configuration page. You will need to have your latitude and longitude properly defined there.
      > > > >
      > > > > --- In wuhu_software_group@yahoogroups.com, "Ken" <yahoo@> wrote:
      > > > > >
      > > > > > I can't seem to attach to the WUG server. WUHU is reporting:
      > > > > >
      > > > > > Sun Oct 03 08:36:55 2010 > WUHU monitoring started (WUHU21623XXSP).
      > > > > > Sun Oct 03 08:36:55 2010 > Weather Underground ID: KINSPORTA5
      > > > > > Sun Oct 03 08:36:55 2010 > Opened serial port COM3 successfully.
      > > > > > Sun Oct 03 08:37:08 2010 > Time to next console communication: 34600 milliseconds.
      > > > > > Sun Oct 03 08:37:09 2010 > Alarm Weather Underground Upload Failure has been activated.
      > > > > >
      > > > > > In looking at WUG's HTTP GET I see it report either PW failure or ID and PW. Is there a way to ferret out what is actually being reported as the cause of the failure?
      > > > > >
      > > > >
      > > >
      > >
      >
    Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.