Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.
 

Re: On going problems

Expand Messages
  • ronw72
    Arnold, I checked the computer time and the console time and they are in sync. Thanks, Ron
    Message 1 of 13 , Aug 16, 2010
      Arnold,

      I checked the computer time and the console time and they are in sync.

      Thanks,

      Ron

      --- In wuhu_software_group@yahoogroups.com, "alrjr2001" <alrjr2001@...> wrote:
      >
      > Better bet is the clock (console/computer) arent in sync. Check them both & re-set.
      >
      > Arnold In The Smokies
      > DW1121
      >
      > --- In wuhu_software_group@yahoogroups.com, "ronw72" <1rondee@> wrote:
      > >
      > > wuhu,
      > >
      > > Since the problem seems to always start out with these errors (Communications error or invalid/corrupt data
      > > retrieved from console) could that be because of a faulty usb adapter?
      > >
      > > I will check for new drivers for my usb adapter.
      > >
      > > Thanks,
      > >
      > > Ron
      > >
      > >
      > > --- In wuhu_software_group@yahoogroups.com, "wuhu_software" <wuhu_software@> wrote:
      > > >
      > > >
      > > > Because the log reported that the COM port could not be closed and re-opened, I would lean toward the USB to serial adapter as being the root problem.
      > > >
      > > > Check the manufacturers website for an updated USB to serial adapter driver for your operating system. Frquently the driver you receive on the CD that comes with the adapter is not the latest.
      > > >
      > > > If that does not work, I would recommend installing a real serial port or purchasing a known good type like IOGear (for XP).
      > > >
      > > >
      > > > --- In wuhu_software_group@yahoogroups.com, "ronw72" <1rondee@> wrote:
      > > > >
      > > > > Kevin,
      > > > >
      > > > > It's a Weather Channel 2310 connected via serial to USB adapter.
      > > > >
      > > > > Thanks,
      > > > >
      > > > > Ron
      > > > >
      > > > > --- In wuhu_software_group@yahoogroups.com, "kevbert002_5" <kev_eric@> wrote:
      > > > > >
      > > > > >
      > > > > > What's the weather station make and model ? How are you connected to the PC (via serial port adapter) ? It may be the adapter that's faulty.
      > > > > > Kevin.
      > > > > >
      > > > > > --- In wuhu_software_group@yahoogroups.com, "KNHBRIST1" <steve_03222@> wrote:
      > > > > > >
      > > > > > > Ron, guess we will have to see what others say. I get those off and on when in wireless mode only.
      > > > > > > Steve
      > > > > > >
      > > > > > > --- In wuhu_software_group@yahoogroups.com, "ronw72" <1rondee@> wrote:
      > > > > > > >
      > > > > > > >
      > > > > > > >
      > > > > > > > --- In wuhu_software_group@yahoogroups.com, "KNHBRIST1" <steve_03222@> wrote:
      > > > > > > > >
      > > > > > > > > Are you running in wireless mode?
      > > > > > > > > Steve
      > > > > > > > >
      > > > > > > >
      > > > > > > > Steve,
      > > > > > > >
      > > > > > > > I'm running in wired mode.
      > > > > > > >
      > > > > > > > Ron
      > > > > > > >
      > > > > > >
      > > > > >
      > > > >
      > > >
      > >
      >
    • alrjr2001
      Hi Ron, sorry that wasnt the issue, I found that whenever I started seeing those com errors it was because the clocks had drifted apart for whatever reason.
      Message 2 of 13 , Aug 17, 2010
        Hi Ron, sorry that wasnt the issue, I found that whenever I started seeing those com errors it was because the clocks had drifted apart for whatever reason.

        Arnold In The Smokies
        DW1121

        --- In wuhu_software_group@yahoogroups.com, "ronw72" <1rondee@...> wrote:
        >
        > Arnold,
        >
        > I checked the computer time and the console time and they are in sync.
        >
        > Thanks,
        >
        > Ron
        >
      Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.