Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.
 

Current Conditions Screen

Expand Messages
  • Ian Gregg
    Sorry for the dumb question, but I think my mind is playing tricks on me. I need to confirm if there are supposed to 4 different Icons/Graphics displayed
    Message 1 of 7 , Mar 29, 2009
      Sorry for the dumb question, but I think my mind is playing tricks on me. I need to confirm if there are supposed to 4 different Icons/Graphics displayed showing updated data just to the right of the "English" & "Metric" units radial buttons at the top of the WUHU screen.

      On my screen:
      First area shows Clouds.
      Second area is blank.
      Thirda area shows Wind Direction.
      Fourth area shows the squiggly line animation.

      I don't recall the second area being blank, but am not 100% sure what would have been there to begin with. (Wind speed?)

      I looked for screenshots, but the only one I could find was in the WUHU Manual, and that example all four areas are blank. :-)

      Thanks!!
    • steve_03222
      second one is pressure trends
      Message 2 of 7 , Mar 29, 2009
        second one is pressure trends

        --- In wuhu_software_group@yahoogroups.com, "Ian Gregg" <ka7sol@...> wrote:
        >
        > Sorry for the dumb question, but I think my mind is playing tricks on me. I need to confirm if there are supposed to 4 different Icons/Graphics displayed showing updated data just to the right of the "English" & "Metric" units radial buttons at the top of the WUHU screen.
        >
        > On my screen:
        > First area shows Clouds.
        > Second area is blank.
        > Thirda area shows Wind Direction.
        > Fourth area shows the squiggly line animation.
        >
        > I don't recall the second area being blank, but am not 100% sure what would have been there to begin with. (Wind speed?)
        >
        > I looked for screenshots, but the only one I could find was in the WUHU Manual, and that example all four areas are blank. :-)
        >
        > Thanks!!
        >
      • Ian Gregg
        Ok, thanks. I uploaded a screenshot and circled the area in red. http://s154.photobucket.com/albums/s247/ka7sol/?action=view¤t=WUHU_Screen.jpg Any
        Message 3 of 7 , Mar 29, 2009
          Ok, thanks. I uploaded a screenshot and circled the area in red.

          http://s154.photobucket.com/albums/s247/ka7sol/?action=view¤t=WUHU_Screen.jpg


          Any idea's why it would not be showing the trend? I reset the station a couple hours ago - so possibly it needs time to calculate?

          Thanks




          --- In wuhu_software_group@yahoogroups.com, "steve_03222" <steve_03222@...> wrote:
          >
          > second one is pressure trends
          >
          > --- In wuhu_software_group@yahoogroups.com, "Ian Gregg" <ka7sol@> wrote:
          > >
          > > Sorry for the dumb question, but I think my mind is playing tricks on me. I need to confirm if there are supposed to 4 different Icons/Graphics displayed showing updated data just to the right of the "English" & "Metric" units radial buttons at the top of the WUHU screen.
          > >
          > > On my screen:
          > > First area shows Clouds.
          > > Second area is blank.
          > > Thirda area shows Wind Direction.
          > > Fourth area shows the squiggly line animation.
          > >
          > > I don't recall the second area being blank, but am not 100% sure what would have been there to begin with. (Wind speed?)
          > >
          > > I looked for screenshots, but the only one I could find was in the WUHU Manual, and that example all four areas are blank. :-)
          > >
          > > Thanks!!
          > >
          >
        • wuhu_software
          What type of station do you use? If it is a La Crosse, it should show up right away.
          Message 4 of 7 , Mar 29, 2009
            What type of station do you use?

            If it is a La Crosse, it should show up right away.


            --- In wuhu_software_group@yahoogroups.com, "Ian Gregg" <ka7sol@...> wrote:
            >
            > Ok, thanks. I uploaded a screenshot and circled the area in red.
            >
            > http://s154.photobucket.com/albums/s247/ka7sol/?action=view¤t=WUHU_Screen.jpg
            >
            >
            > Any idea's why it would not be showing the trend? I reset the station a couple hours ago - so possibly it needs time to calculate?
            >
            > Thanks
            >
            >
            >
            >
            > --- In wuhu_software_group@yahoogroups.com, "steve_03222" <steve_03222@> wrote:
            > >
            > > second one is pressure trends
            > >
            > > --- In wuhu_software_group@yahoogroups.com, "Ian Gregg" <ka7sol@> wrote:
            > > >
            > > > Sorry for the dumb question, but I think my mind is playing tricks on me. I need to confirm if there are supposed to 4 different Icons/Graphics displayed showing updated data just to the right of the "English" & "Metric" units radial buttons at the top of the WUHU screen.
            > > >
            > > > On my screen:
            > > > First area shows Clouds.
            > > > Second area is blank.
            > > > Thirda area shows Wind Direction.
            > > > Fourth area shows the squiggly line animation.
            > > >
            > > > I don't recall the second area being blank, but am not 100% sure what would have been there to begin with. (Wind speed?)
            > > >
            > > > I looked for screenshots, but the only one I could find was in the WUHU Manual, and that example all four areas are blank. :-)
            > > >
            > > > Thanks!!
            > > >
            > >
            >
          • Ian Gregg
            Yes, it s a WS-2308. On the La Crosse screen, it is showing the Tendancy - with Partial Sunny icon. I ve stopped the WUHU Software a couple times - nothing.
            Message 5 of 7 , Mar 29, 2009
              Yes, it's a WS-2308.

              On the La Crosse screen, it is showing the Tendancy - with Partial Sunny icon.

              I've stopped the WUHU Software a couple times - nothing.
              Just did a factory reset on the WS-2308 - nothing.

              Hmmm. I'll keep watching.


              --- In wuhu_software_group@yahoogroups.com, "wuhu_software" <wuhu_software@...> wrote:
              >
              >
              > What type of station do you use?
              >
              > If it is a La Crosse, it should show up right away.
              >
              >
              > --- In wuhu_software_group@yahoogroups.com, "Ian Gregg" <ka7sol@> wrote:
              > >
              > > Ok, thanks. I uploaded a screenshot and circled the area in red.
              > >
              > > http://s154.photobucket.com/albums/s247/ka7sol/?action=view¤t=WUHU_Screen.jpg
              > >
              > >
              > > Any idea's why it would not be showing the trend? I reset the station a couple hours ago - so possibly it needs time to calculate?
              > >
              > > Thanks
              > >
              > >
              > >
              > >
              > > --- In wuhu_software_group@yahoogroups.com, "steve_03222" <steve_03222@> wrote:
              > > >
              > > > second one is pressure trends
              > > >
              > > > --- In wuhu_software_group@yahoogroups.com, "Ian Gregg" <ka7sol@> wrote:
              > > > >
              > > > > Sorry for the dumb question, but I think my mind is playing tricks on me. I need to confirm if there are supposed to 4 different Icons/Graphics displayed showing updated data just to the right of the "English" & "Metric" units radial buttons at the top of the WUHU screen.
              > > > >
              > > > > On my screen:
              > > > > First area shows Clouds.
              > > > > Second area is blank.
              > > > > Thirda area shows Wind Direction.
              > > > > Fourth area shows the squiggly line animation.
              > > > >
              > > > > I don't recall the second area being blank, but am not 100% sure what would have been there to begin with. (Wind speed?)
              > > > >
              > > > > I looked for screenshots, but the only one I could find was in the WUHU Manual, and that example all four areas are blank. :-)
              > > > >
              > > > > Thanks!!
              > > > >
              > > >
              > >
              >
            • wuhu_software
              On the console, just under the time on the left side, it should show and arrow pointing up or down. That is basically what is shown in box #2. BTW - Box #4,
              Message 6 of 7 , Mar 30, 2009
                On the console, just under the time on the left side, it should show and arrow pointing up or down. That is basically what is shown in box #2.

                BTW - Box #4, the little chart moves when new data comes in from the console.


                --- In wuhu_software_group@yahoogroups.com, "Ian Gregg" <ka7sol@...> wrote:
                >
                >
                > Yes, it's a WS-2308.
                >
                > On the La Crosse screen, it is showing the Tendancy - with Partial Sunny icon.
                >
                > I've stopped the WUHU Software a couple times - nothing.
                > Just did a factory reset on the WS-2308 - nothing.
                >
                > Hmmm. I'll keep watching.
                >
                >
                > --- In wuhu_software_group@yahoogroups.com, "wuhu_software" <wuhu_software@> wrote:
                > >
                > >
                > > What type of station do you use?
                > >
                > > If it is a La Crosse, it should show up right away.
                > >
                > >
                > > --- In wuhu_software_group@yahoogroups.com, "Ian Gregg" <ka7sol@> wrote:
                > > >
                > > > Ok, thanks. I uploaded a screenshot and circled the area in red.
                > > >
                > > > http://s154.photobucket.com/albums/s247/ka7sol/?action=view¤t=WUHU_Screen.jpg
                > > >
                > > >
                > > > Any idea's why it would not be showing the trend? I reset the station a couple hours ago - so possibly it needs time to calculate?
                > > >
                > > > Thanks
                > > >
                > > >
                > > >
                > > >
                > > > --- In wuhu_software_group@yahoogroups.com, "steve_03222" <steve_03222@> wrote:
                > > > >
                > > > > second one is pressure trends
                > > > >
                > > > > --- In wuhu_software_group@yahoogroups.com, "Ian Gregg" <ka7sol@> wrote:
                > > > > >
                > > > > > Sorry for the dumb question, but I think my mind is playing tricks on me. I need to confirm if there are supposed to 4 different Icons/Graphics displayed showing updated data just to the right of the "English" & "Metric" units radial buttons at the top of the WUHU screen.
                > > > > >
                > > > > > On my screen:
                > > > > > First area shows Clouds.
                > > > > > Second area is blank.
                > > > > > Thirda area shows Wind Direction.
                > > > > > Fourth area shows the squiggly line animation.
                > > > > >
                > > > > > I don't recall the second area being blank, but am not 100% sure what would have been there to begin with. (Wind speed?)
                > > > > >
                > > > > > I looked for screenshots, but the only one I could find was in the WUHU Manual, and that example all four areas are blank. :-)
                > > > > >
                > > > > > Thanks!!
                > > > > >
                > > > >
                > > >
                > >
                >
              • Ian Gregg
                Thanks for all the replies. Happy to report that this morning I had an arrow in the Trends box. Looks like everything is working as expected. Thanks again!
                Message 7 of 7 , Mar 30, 2009
                  Thanks for all the replies.

                  Happy to report that this morning I had an arrow in the Trends box. Looks like everything is working as expected.

                  Thanks again!



                  --- In wuhu_software_group@yahoogroups.com, "wuhu_software" <wuhu_software@...> wrote:
                  >
                  >
                  > On the console, just under the time on the left side, it should show and arrow pointing up or down. That is basically what is shown in box #2.
                  >
                  > BTW - Box #4, the little chart moves when new data comes in from the console.
                  >
                  >
                  > --- In wuhu_software_group@yahoogroups.com, "Ian Gregg" <ka7sol@> wrote:
                  > >
                  > >
                  > > Yes, it's a WS-2308.
                  > >
                  > > On the La Crosse screen, it is showing the Tendancy - with Partial Sunny icon.
                  > >
                  > > I've stopped the WUHU Software a couple times - nothing.
                  > > Just did a factory reset on the WS-2308 - nothing.
                  > >
                  > > Hmmm. I'll keep watching.
                  > >
                  > >
                  > > --- In wuhu_software_group@yahoogroups.com, "wuhu_software" <wuhu_software@> wrote:
                  > > >
                  > > >
                  > > > What type of station do you use?
                  > > >
                  > > > If it is a La Crosse, it should show up right away.
                  > > >
                  > > >
                  > > > --- In wuhu_software_group@yahoogroups.com, "Ian Gregg" <ka7sol@> wrote:
                  > > > >
                  > > > > Ok, thanks. I uploaded a screenshot and circled the area in red.
                  > > > >
                  > > > > http://s154.photobucket.com/albums/s247/ka7sol/?action=view¤t=WUHU_Screen.jpg
                  > > > >
                  > > > >
                  > > > > Any idea's why it would not be showing the trend? I reset the station a couple hours ago - so possibly it needs time to calculate?
                  > > > >
                  > > > > Thanks
                  > > > >
                  > > > >
                  > > > >
                  > > > >
                  > > > > --- In wuhu_software_group@yahoogroups.com, "steve_03222" <steve_03222@> wrote:
                  > > > > >
                  > > > > > second one is pressure trends
                  > > > > >
                  > > > > > --- In wuhu_software_group@yahoogroups.com, "Ian Gregg" <ka7sol@> wrote:
                  > > > > > >
                  > > > > > > Sorry for the dumb question, but I think my mind is playing tricks on me. I need to confirm if there are supposed to 4 different Icons/Graphics displayed showing updated data just to the right of the "English" & "Metric" units radial buttons at the top of the WUHU screen.
                  > > > > > >
                  > > > > > > On my screen:
                  > > > > > > First area shows Clouds.
                  > > > > > > Second area is blank.
                  > > > > > > Thirda area shows Wind Direction.
                  > > > > > > Fourth area shows the squiggly line animation.
                  > > > > > >
                  > > > > > > I don't recall the second area being blank, but am not 100% sure what would have been there to begin with. (Wind speed?)
                  > > > > > >
                  > > > > > > I looked for screenshots, but the only one I could find was in the WUHU Manual, and that example all four areas are blank. :-)
                  > > > > > >
                  > > > > > > Thanks!!
                  > > > > > >
                  > > > > >
                  > > > >
                  > > >
                  > >
                  >
                Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.