Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Re: [wuhu_software_group] Re: WUHU works with WS-2316?

Expand Messages
  • Norman E. Avila G.
    Glad your are up an running, I did not realized that it could be that setting ? congrats Norman E. Avila G. ... USA (415) 287-0310 GUA (502) 2360-9950
    Message 1 of 26 , Jan 23, 2009
    • 0 Attachment
      Glad your are up an running, I did not realized that it could be that setting ? congrats


      Norman E. Avila G.
      -------------------------------
      USA (415)  287-0310
      GUA (502) 2360-9950


      On Fri, Jan 23, 2009 at 7:13 AM, davidmc36 <davidmc36@...> wrote:

      That was the problem. Thank-you for your patience and assistance. My
      station ID is IONOTTAW14. The data that is up there right now is
      bogus since I just have everything inside on the table making sure it
      was working. I will be installing it now later today. Now it is
      starting to get fun!



      --- In wuhu_software_group@yahoogroups.com, "wuhu_software"
      <wuhu_software@...> wrote:
      >
      >
      > Correct, the attempts number should be changing...
      >
      > There is a little checkbox in the upper right corner of the Weather
      > Underground section. That must be checked to allow uploads. Did you
      > accidently un-check it?
      >
      > That might explain a few things.
      >
      >
      > --- In wuhu_software_group@yahoogroups.com, "davidmc36"
      > <davidmc36@> wrote:
      > >
      > > I saw that on the WU site. I have had an account for a couple of
      days
      > > now. Then I discovered that the first time I registered the
      station
      > > it did not work so I re-did it about an hour or two ago. I
      pointed
      > > that out a few posts ago then somebody in an earlier reply here
      said
      > > that it should show up right away. Even if the site is not quite
      set
      > > up with my station the numbers below the password should show
      > > attempts to upload should they not?
      > >
      > > --- In wuhu_software_group@yahoogroups.com, Jaye Ellen
      > > <jaye.ellen@> wrote:
      > > >
      > > > How long has your account been active? It can take up to 24
      hours
      > > before
      > > > your data shows up as expected. This got me when I first used
      > > WUHU ...
      > > >
      > > > Jaye Ellen KTNGALLA2
      > > >
      > > > On Thu, Jan 22, 2009 at 8:21 PM, davidmc36 <davidmc36@> wrote:
      > > >
      > > > > Yes I pressed start. The numbers show 0/0. I am on the XP
      > > machine now
      > > > > and still the same result. The WUHU program is getting data
      > > because I
      > > > > can see the gauges move but nothing is going to WU.
      > > > >
      > > > > --- In
      wuhu_software_group@yahoogroups.com<wuhu_software_group%
      > > 40yahoogroups.com>,
      > > > > "wuhu_software"
      > > > > <wuhu_software@> wrote:
      > > > > >
      > > > > >
      > > > > > Did you press start?
      > > > > >
      > > > > > If there is an error during the upload, the log button
      would be
      > > > > flashing.
      > > > > >
      > > > > > In the Weather Underground section, there are a couple of
      > > numbers
      > > > > > under the password box that track uploads. The meaning of
      the
      > > > > numbers
      > > > > > is success/attempts.
      > > > > >
      > > > > >
      > > > > > --- In
      wuhu_software_group@yahoogroups.com<wuhu_software_group%
      > > 40yahoogroups.com>,
      > > > > "davidmc36"
      > > > > > <davidmc36@> wrote:
      > > > > > >
      > > > > > > Well I discovered that the station was not registered. I
      re-
      > > did
      > > > > the
      > > > > > > station and see it now on WU but still do not seem to be
      > > > > uploading. I
      > > > > > > even copied and pasted the ID like it suggested and no
      dice.
      > > I'm
      > > > > a
      > > > > > > little stumped!
      > > > > > >
      > > > > > > --- In
      > > wuhu_software_group@yahoogroups.com<wuhu_software_group%
      > > 40yahoogroups.com>,
      > > > > "davidmc36"
      > > > > > > <davidmc36@> wrote:
      > > > > > > >
      > > > > > > > Must be an account issue. I get a password or id
      invalid
      > > message
      > > > > > > >
      > > > > > > > --- In
      > > wuhu_software_group@yahoogroups.com<wuhu_software_group%
      > > 40yahoogroups.com>,
      > > > > "Norman E. Avila
      > > > > G."
      > > > > > > > <neavilag@> wrote:
      > > > > > > > >
      > > > > > > > > try this in your browser, this is the way the
      programs
      > > upload
      > > > > pws
      > > > > > > to
      > > > > > > > > wunderground.com change the ID and password to your's
      and
      > > > > also
      > > > > > > the
      > > > > > > > dateutc
      > > > > > > > > parameter
      > > > > > > > >
      > > > > > > > >
      > > > > > > >
      > > > > > >
      > > > >
      > >
      http://weatherstation.wunderground.com/weatherstation/updateweathersta
      > > > > > > > tion.php?ID=YOURPWSID&PASSWORD=XXXXXX&dateutc=2000-01-
      01+10%
      > > > > 3A32%
      > > > > > > >
      > > > > > >
      > > > >
      > >
      3A35&winddir=230&windspeedmph=12&windgustmph=12&tempf=70&rainin=0&baro
      > > > > > > >
      > > > >
      > >
      min=29.1&dewptf=68.2&humidity=90&weather=&clouds=&softwaretype=vws%
      > > > > > > > 20versionxx&action=updateraw
      > > > > > > > >
      > > > > > > > >
      > > > > > > > > Norman E. Avila G.
      > > > > > > > > -------------------------------
      > > > > > > > > USA (415) 287-0310
      > > > > > > > > GUA (502) 2360-9950
      > > > > > > > >
      > > > > > > > >
      > > > > > > > > On Thu, Jan 22, 2009 at 3:55 PM, davidmc36
      <davidmc36@>
      > > wrote:
      > > > > > > > >
      > > > > > > > > > I tried a test message to myself is that what you
      are
      > > > > saying
      > > > > > > or
      > > > > > > > > > something else?
      > > > > > > > > >
      > > > > > > > > >
      > > > > > > > > > --- In
      > > > > wuhu_software_group@yahoogroups.com<wuhu_software_group%
      > > 40yahoogroups.com>
      > > > > <wuhu_software_group%
      > > > > > > > 40yahoogroups.com>,
      > > > > > > > > > "Norman E. Avila G."
      > > > > > > > > > <neavilag@> wrote:
      > > > > > > > > > >
      > > > > > > > > > > no, is normal http try to post directly to the
      url to
      > > > > test the
      > > > > > > > > > user / pwd
      > > > > > > > > > > and account
      > > > > > > > > > >
      > > > > > > > > > > Norman E. Avila G.
      > > > > > > > > > > -------------------------------
      > > > > > > > > > > USA (415) 287-0310
      > > > > > > > > > > GUA (502) 2360-9950
      > > > > > > > > > >
      > > > > > > > > > >
      > > > > > > > > > > On Thu, Jan 22, 2009 at 3:25 PM, davidmc36
      > > <davidmc36@>
      > > > > wrote:
      > > > > > > > > > >
      > > > > > > > > > > > I do have it into an actual comm port 1, I did
      not
      > > use
      > > > > the
      > > > > > > USB
      > > > > > > > > > > > adapter. Everythihg seems to be going to the
      > > computer
      > > > > fine.
      > > > > > > I
      > > > > > > > do
      > > > > > > > > > have
      > > > > > > > > > > > a router between the computer and the DSL
      modem. Do
      > > I
      > > > > need
      > > > > > > to
      > > > > > > > > > forward
      > > > > > > > > > > > a port or something?
      > > > > > > > > > > >
      > > > > > > > > > > > --- In
      > > > > > > > wuhu_software_group@yahoogroups.com<wuhu_software_group%
      > > 40yahoogroups.com>
      > > > > <wuhu_software_group%
      > > > > > > > 40yahoogroups.com>
      > > > > > > > > > <wuhu_software_group%
      > > > > > > > > > 40yahoogroups.com>,
      > > > > > > > > > > > "Norman E. Avila G."
      > > > > > > > > > > > <neavilag@> wrote:
      > > > > > > > > > > > >
      > > > > > > > > > > > > David, So this station comes with a usb-to-
      serial
      > > > > > > adapter,
      > > > > > > > since
      > > > > > > > > > > > you have
      > > > > > > > > > > > > it directly connected to the com1 ??? is a WS-
      2316
      > > > > > > right???
      > > > > > > > > > > > > Regarding WU upload, it should be
      inmediatelly,
      > > seems
      > > > > > > > something
      > > > > > > > > > > > wrong with
      > > > > > > > > > > > > the WU account, of you are behind a proxy
      > > server ??
      > > > > > > > > > > > >
      > > > > > > > > > > > > regards
      > > > > > > > > > > > >
      > > > > > > > > > > > >
      > > > > > > > > > > > > Norman E. Avila G.
      > > > > > > > > > > > > -------------------------------
      > > > > > > > > > > > > Guatemala
      > > > > > > > > > > > >
      > > > > > > > > > > > > On Thu, Jan 22, 2009 at 3:08 PM, davidmc36
      > > > > <davidmc36@>
      > > > > > > > wrote:
      > > > > > > > > > > > >
      > > > > > > > > > > > > > I have just recently purchased that
      station. It
      > > > > seems
      > > > > > > to
      > > > > > > > be
      > > > > > > > > > > > working
      > > > > > > > > > > > > > with the WUHU software and I have it in
      direct
      > > to
      > > > > comm
      > > > > > > > port
      > > > > > > > > > mode,
      > > > > > > > > > > > that
      > > > > > > > > > > > > > way you don't have to run heavy weather
      which I
      > > see
      > > > > some
      > > > > > > > > > people
      > > > > > > > > > > > say is
      > > > > > > > > > > > > > a resource hog. It did seem to slow the
      computer
      > > > > down a
      > > > > > > > fair
      > > > > > > > > > bit.
      > > > > > > > > > > > I
      > > > > > > > > > > > > > have it on an older W98 laptop. I don't see
      > > > > anything
      > > > > > > > showing
      > > > > > > > > > on my
      > > > > > > > > > > > > > wunderground page yet though. I have had the
      > > > > account
      > > > > > > > activated
      > > > > > > > > > > > for over
      > > > > > > > > > > > > > 24 hours but don't see it yet. Maybe I just
      > > have to
      > > > > wait
      > > > > > > > > > longer.
      > > > > > > > > > > > > >
      > > > > > > > > > > > > > --- In
      > > > > > > > > >
      wuhu_software_group@yahoogroups.com<wuhu_software_group%
      > > 40yahoogroups.com>
      > > > > <wuhu_software_group%
      > > > > > > > 40yahoogroups.com>
      > > > > > > > > > <wuhu_software_group%
      > > > > > > > > > 40yahoogroups.com>
      > > > > > > > > > > > <wuhu_software_group%
      > > > > > > > > > > > 40yahoogroups.com>,
      > > > > > > > > > > > > > "normanavila"
      > > > > > > > > > > > > > <neavilag@> wrote:
      > > > > > > > > > > > > > >
      > > > > > > > > > > > > > > Hi, I will order some stations, since
      LaCrosse
      > > > > tells
      > > > > > > me
      > > > > > > > > > this is
      > > > > > > > > > > > the
      > > > > > > > > > > > > > > newest model and is USB interfaced, will
      this
      > > > > work
      > > > > > > with
      > > > > > > > > > WUHU, i
      > > > > > > > > > > > guess
      > > > > > > > > > > > > > > via the HeavyWeather software ?? but will
      > > like to
      > > > > > > > confirm
      > > > > > > > > > with
      > > > > > > > > > > > you.
      > > > > > > > > > > > > > >
      > > > > > > > > > > > > > > Thanks,
      > > > > > > > > > > > > > >
      > > > > > > > > > > > > > > Norman
      > > > > > > > > > > > > > >
      > > > > > > > > > > > > > > www.ClimaYa.com <http://www.climaya.com/>
      > > > > > > > > > > > > > >
      > > > > > > > > > > > > >
      > > > > > > > > > > > > >
      > > > > > > > > > > > > >
      > > > > > > > > > > > >
      > > > > > > > > > > >
      > > > > > > > > > > >
      > > > > > > > > > > >
      > > > > > > > > > >
      > > > > > > > > >
      > > > > > > > > >
      > > > > > > > > >
      > > > > > > > >
      > > > > > > >
      > > > > > >
      > > > > >
      > > > >
      > > > >
      > > > >
      > > >
      > >
      >


    Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.