Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Re: WUHU failing to upload

Expand Messages
  • jsmithnb
    Thanks, that took care of it. Running B19 and it seems to be running like a champ. ... a ... computer ... What
    Message 1 of 4 , Feb 25, 2008
    • 0 Attachment
      Thanks, that took care of it. Running B19 and it seems to be running
      like a champ.



      --- In wuhu_software_group@yahoogroups.com, "jsmithnb" <jared@...>
      wrote:
      >
      > Thanks, I'll try it now.
      >
      >
      >
      >
      >
      >
      > --- In wuhu_software_group@yahoogroups.com, "wuhu_software"
      > <wuhu_software@> wrote:
      > >
      > >
      > > Jared,
      > >
      > > Are you running this new Beta?
      > >
      > > If not, give it a try. There were several bug fixes that may have
      > > addressed the issue.
      > >
      > >
      > > --- In wuhu_software_group@yahoogroups.com, "jsmithnb" <jared@>
      > > wrote:
      > > >
      > > > My system has been operating flawlessly for months, then all of
      a
      > > > sudden getting hours of upload failures. Restarting the
      computer
      > gets
      > > > it going for a few uploads then the it begins to fail again.
      What
      > can
      > > > be causing the upload failures ?
      > > >
      > > > LaCrosse ws2317 in direct serial access on com1
      > > >
      > > > Jared
      > > > KFLNEPTU2
      > > >
      > >
      >
    Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.