Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

353Re: Debug Assertion Failed

Expand Messages
  • ejzyskowski
    Dec 12, 2005
    • 0 Attachment
      Sorry.... File name : wincore.cpp



      --- In wuhu_software_group@yahoogroups.com, "wuhu_software"
      <wuhu_software@y...> wrote:
      >
      >
      > Do me a favor, double check that the .ini file (in the wuhu
      install
      > directory) does not have the read-only attributes set. If the
      > attribute is set, please remove it and retry.
      >
      > If that does not work, attempt to reinstall the application from
      the
      > setup.
      >
      > If neither of those solutions work, let me know.
      >
      > Thanks.
      >
      > --- In wuhu_software_group@yahoogroups.com, "ejzyskowski"
      > <finalquest@e...> wrote:
      > >
      > > No file number just the line number. It's when I try to load up
      > > WUHU. Line 709. Running 32 bit WUHU and Heavy is up to date,
      beta
      > > 2.0.
      > >
      > >
      > >
      > > --- In wuhu_software_group@yahoogroups.com, "wuhu_software"
      > > <wuhu_software@y...> wrote:
      > > >
      > > >
      > > > Finalquest,
      > > >
      > > > Does it give a file name with the error?
      > > >
      > > > Are you running the latest version?
      > > >
      > > > Thanks.
      > > >
      > > > --- In wuhu_software_group@yahoogroups.com, "ejzyskowski"
      > > > <finalquest@e...> wrote:
      > > > >
      > > > > Running Heavy Weather 2.0 Beta on a LaCrosse 2315. I've been
      > > running
      > > > > WUHU for awhile with no problem but now I'm getting a DEBUG
      > > ASSERTION
      > > > > FAILURE - Line 709 when I try to load WUHU. If I hit retry
      it
      > > goes to
      > > > > a Microsoft Error Report Screen. If I ignore it all seems
      well.
      > > Any
      > > > > ideas on this???
      > > > > Thanks !
      > > > >
      > > >
      > >
      >
    • Show all 6 messages in this topic