Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

20789Re: WUHU-Tweet Hashtags?

Expand Messages
  • scarabdrowner
    Jun 2, 2012
    • 0 Attachment
      Yep, I checked the character count. If all numbers were in the 100's (only likely for temps), I'd still have 9 characters left to use, after adding the " • #COwx".

      I have not yet tried just a "#" by itself yet, no.

      --- In wuhu_software_group@yahoogroups.com, Don Lafferty <don@...> wrote:
      >
      > Did you count the number of characters before you add that? Remember the
      > 140 character limit.
      >
      > If it's less than 140 then I don't know what could be the problem. did you
      > try just a #?
      >
      > Don
      >
      > On Sat, Jun 2, 2012 at 6:29 PM, scarabdrowner <scarabdrowner@...>wrote:
      >
      > > **
      > >
      > >
      > > Odd. Here is the line I was trying to use that didn't post:
      > >
      > > WUHU_Tweet.exe "%TimeHHMM% • Temp
      > > (d=0)%[hourly_averages]average_outdoor_temperature_deg_F%F • Hum
      > > (d=0)%[hourly_averages]average_outdoor_humidity%%% • Pres
      > > %[hourly_averages]average_outdoor_relative_pressure_inhg% inHg and
      > > %[hourly_rates_of_change]outdoor_relative_pressure_trend% • Wind
      > > %[hourly_averages]average_outdoor_wind_direction_letters% @
      > > (d=0)%[hourly_averages]average_outdoor_wind_speed_mph% MPH, Gusting to
      > > (d=0)%OutdoorWindGustSpeedMPH% MPH • %OutdoorRain24HrIN%" Rain last 24hrs •
      > > #COwx"
      > >
      > >
      > > --- In wuhu_software_group@yahoogroups.com, Don Lafferty <don@> wrote:
      > > >
      > > > Ok, I added a #test to the line and it worked fine. It was the last thing
      > > > on the line but it posted.
      > > >
      > > > Don
      > > >
      > > > On Sat, Jun 2, 2012 at 4:03 PM, Don Lafferty <don@> wrote:
      > > >
      > > > > I have not tried to add a # to a tweet but I'll try it a bit later.
      > > > >
      > > > > Don
      > > > >
      > > > >
      > > > > On Sat, Jun 2, 2012 at 3:43 PM, scarabdrowner <scarabdrowner@
      > > ...>wrote:
      > > > >
      > > > >> **
      > >
      > > > >>
      > > > >>
      > > > >> Hi there.
      > > > >>
      > > > >> I just attempted to add a #COwx hashtag to my WUHU-Tweet action, but
      > > it
      > > > >> didn't work. With the hashtag included, the tweet would not send.
      > > Without
      > > > >> it, it sends properly. I think the "#" is disliked by either WUHU or
      > > > >> WUHU-Tweet.
      > > > >>
      > > > >> Any confirmations of this bug? Workarounds? I'd to try use the ascii
      > > or
      > > > >> unicode codes to see if that will work instead, but I'm not sure
      > > quite how
      > > > >> to use them in an action.
      > > > >>
      > > > >>
      > > > >>
      > > > >
      > > > >
      > > > >
      > > > > --
      > > > > The day Microsoft starts making vacuum cleaners is the day they start
      > > > > making something that doesn't suck.
      > > > >
      > > >
      > > >
      > > >
      > > > --
      > > > The day Microsoft starts making vacuum cleaners is the day they start
      > > > making something that doesn't suck.
      > > >
      > >
      > >
      > >
      >
      >
      >
      > --
      > The day Microsoft starts making vacuum cleaners is the day they start
      > making something that doesn't suck.
      >
    • Show all 8 messages in this topic