Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

19178Re: WUHU Not Working

Expand Messages
  • fish_water_black
    May 4, 2011
    • 0 Attachment
      My station is not showing on the Weather Underground list of other weather stations in my area.

      http://www.wunderground.com/cgi-bin/findweather/getForecast?query=49056

      --- In wuhu_software_group@yahoogroups.com, "wuhu_software" <wuhu_software@...> wrote:
      >
      >
      > Which arrow shows that the data is being sent? The pressure up arrow?
      >
      > If you go in the setup, click the WU tab, there is an Uploads field with two numbers, that tells you whether the uploads are actually happening.
      >
      > Check the log to make sure that all of the sensors are reporting in and that there is no Internet / Network issue going on.
      >
      >
      > --- In wuhu_software_group@yahoogroups.com, "fish_water_black" <fish_water_black@> wrote:
      > >
      > > I have noticed today that my data is not being transmitted to the internet. I have dial-up and never had any problems till today. Noticed on my forum that the panel is not showing my current data. The forum page is a this link - http://weathermann.proboards.com/index.cgi?board=weather .
      > >
      > > I shut down WUHU and re-opened it. Still not working. Shut down my PC and restarted it, still not working. I have the graphs, it shows on the main page the arrow that moves showing the data is being sent, but I see no new data updates on my data page or on my forum.
      > >
      > > I don't have time during the work week to fiddle around with this. And it doesn't help having dial-up, but that is all that is available out here in the sticks. Or at least what I can afford.
      > >
      >
    • Show all 8 messages in this topic