Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

18920Re: WUHU does not honor main display wind unit setting set in INI-file

Expand Messages
  • wuhu_software
    Mar 13, 2011
    • 0 Attachment
      You have to manually add this line if you want to enable the feature.

      --- In wuhu_software_group@yahoogroups.com, Radu Eugen <eugenraduoradea@...> wrote:
      >
      >
      >
      > Hello Juha Laiho,
      > where exactly did you find the INI file settings (=MPS) ?
      > I was looking everywhere in my wuhu.configuration.data.ini but I didn't find
      > anywhere this MPS...
      > Best regards, Eugen Radu, Oradea, Romania
      >
      >
      > ________________________________
      > From: J.Laiho <jjantti2@...>
      > To: wuhu_software_group@yahoogroups.com
      > Sent: Sun, March 13, 2011 11:51:26 AM
      > Subject: [wuhu_software_group] Re: WUHU does not honor main display wind unit
      > setting set in INI-file
      >
      >
      > Ok, back with the results.
      > After installing B182, WUHU now shows wind speed units as per INI file settings
      > (=MPS).
      >
      > What is strange is that it seemed not to work with B181 at all and if I remember
      > correctly, this feature was introduced somewhere between B127 and B150. I
      > suspect this problem was at our end.
      >
      > At any rate, I'll recommend people updating their WUHU's to B182. Should any
      > problems arise, I'll let you know. I am sorry for jumping the gun on this
      > matter.
      >
      > Best Regards,
      > Juha Laiho
      > Weather Station Operator
      > Finland Weather Exchange (FinWX)
      > Helsinki, Finland
      > CW4473 / IUUSIMAA2
      >
      > --- In wuhu_software_group@yahoogroups.com, "J.Laiho" <jjantti2@> wrote:
      > >
      > > Hi.
      > >
      > > I was running B181, the same version is ran by other station operators as
      > well.
      > >
      > > Just a few moments ago I updated WUHU from B181 to B182, but there's no wind at
      > >the moment, so I can't verify if the update has provided any changes.
      > >
      > > I will report back once the wind picks up.
      > >
      > > Best Regards,
      > > Juha Laiho
      > > Weather Station Operator
      > > Finland Weather Exchange (FinWX)
      > > Helsinki, Finland
      > > CW4473 / IUUSIMAA2
      > >
      > >
      > > --- In wuhu_software_group@yahoogroups.com, "wuhu_software" <wuhu_software@>
      > >wrote:
      > > >
      > > >
      > > > That is very odd. I have run the debugger on my setup and it works as
      > >expected.
      > > >
      > > > Are you running the latest version (B182) or an earlier version?
      > > >
      > > >
      > > > --- In wuhu_software_group@yahoogroups.com, "J.Laiho" <jjantti2@> wrote:
      > > > >
      > > > > Hi.
      > > > >
      > > > > Yes, I'm absolutely positive.
      > > > > This line is located under [General Settings] and there are no double
      > >entries under that category or the file. Same goes for the rest of the people I
      > >received replies from.
      > > > >
      > > > > As a safe bet, I double-checked the file's contents before replying you and
      > >the result's the same:
      > > > > Despite the line, wind speed units are still shown at km/h in WUHU's main
      > >display.
      > > > >
      > > > > Best Regards,
      > > > > Juha Laiho
      > > > > Weather Station Operator
      > > > > Finland Weather Exchange (FinWX)
      > > > > Helsinki, Finland
      > > > > CW4473 / IUUSIMAA2
      > > > >
      > > > >
      > > > > --- In wuhu_software_group@yahoogroups.com, "H. Smith" <wuhu_software@>
      > >wrote:
      > > > > >
      > > > > >
      > > > > > Are you sure that the setting is being place in the [General Settings]
      > >section of the file and that there is not a duplicate line for this setting? If
      > >there are duplicates, I would guess that the first one will be used and the
      > >second would be ignored.
      > > > > >
      > > > > > --- On Fri, 3/11/11, J.Laiho <jjantti2@> wrote:
      > > > > >
      > > > > > From: J.Laiho <jjantti2@>
      > > > > > Subject: [wuhu_software_group] WUHU does not honor main display wind unit
      > >setting set in INI-file
      > > > > > To: wuhu_software_group@yahoogroups.com
      > > > > > Date: Friday, March 11, 2011, 5:59 AM
      > > > > >
      > > > > >
      > > > > >
      > > > > >
      > > > > >
      > > > > >
      > > > > >
      > > > > >
      > > > > >
      > > > > >
      > > > > >
      > > > > >
      > > > > >
      > > > > >
      > > > > >
      > > > > >
      > > > > > Â
      > > > > >
      > > > > >
      > > > > >
      > > > > >
      > > > > >
      > > > > >
      > > > > >
      > > > > >
      > > > > >
      > > > > > Hi all!
      > > > > >
      > > > > >
      > > > > >
      > > > > > I have received reports from several WUHU users, that the following
      > >feature seem not to work as planned:
      > > > > >
      > > > > >
      > > > > >
      > > > > > ------------------
      > > > > >
      > > > > >
      > > > > >
      > > > > > 102) Added a new variable to the [General Settings] section of the INI
      > >file that allows you to choose the units for wind speed on the main display.
      > > > > >
      > > > > >
      > > > > >
      > > > > > Example: Change the wind speed units to Meters Per Second.
      > > > > >
      > > > > >
      > > > > >
      > > > > > [General Settings]
      > > > > >
      > > > > >
      > > > > >
      > > > > > …
      > > > > >
      > > > > >
      > > > > >
      > > > > > Display Wind Units=MPS
      > > > > >
      > > > > >
      > > > > >
      > > > > > Allowable values are MPH, KPH, MPS, FPS (Feet Per Second).
      > > > > >
      > > > > >
      > > > > >
      > > > > > --------------------
      > > > > >
      > > > > >
      > > > > >
      > > > > > Users are reporting that changing the INI-file's line:
      > > > > >
      > > > > > Display Wind Units=0
      > > > > >
      > > > > >
      > > > > >
      > > > > > to:
      > > > > >
      > > > > > Display Wind Units=MPS
      > > > > >
      > > > > >
      > > > > >
      > > > > > does not change the wind speed values to meters per second as expected.
      > >Instead, the displayed values on the main display remain at km/h.
      > > > > >
      > > > > >
      > > > > >
      > > > > > All users have shut down WUHU before editing the INI file and their main
      > >display values set to Metric from the radio button on the upper left corner of
      > >the main display.
      > > > > >
      > > > > >
      > > > > >
      > > > > > Have we missed something important here?
      > > > > >
      > > > > >
      > > > > >
      > > > > > Best Regards,
      > > > > >
      > > > > > Juha Laiho
      > > > > >
      > > > > > Weather Station Operator
      > > > > >
      > > > > > Finland Weather Exchange (FinWX)
      > > > > >
      > > > > > Helsinki, Finland
      > > > > >
      > > > > > CW4473 / IUUSIMAA2
      > > > > >
      > > > >
      > > >
      > >
      >
    • Show all 17 messages in this topic