Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

14254RE: [wuhu_software_group] WUHU death again?

Expand Messages
  • Radu Eugen
    Mar 31, 2009
    • 0 Attachment
      For IE8 it takes one minute to display the WU page, and the updates in rapid fire mode are more than 1 minute intervals.


      --- On Tue, 3/31/09, Stephen Krala <stephen_krala@...> wrote:

      > From: Stephen Krala <stephen_krala@...>
      > Subject: RE: [wuhu_software_group] WUHU death again?
      > To: "wuhu_software_group@yahoogroups.com" <wuhu_software_group@yahoogroups.com>
      > Date: Tuesday, March 31, 2009, 11:52 AM
      > How much time does ie8 take?
      > ________________________________
      > From: wuhu_software_group@yahoogroups.com
      > [wuhu_software_group@yahoogroups.com] On Behalf Of Radu
      > Eugen [eugenraduoradea@...]
      > Sent: Tuesday, March 31, 2009 10:48 AM
      > To: wuhu_software_group@yahoogroups.com
      > Subject: Re: [wuhu_software_group] WUHU death again?
      >
      >
      > Jaye Ellen, don,t worry, you have no problems. I,m
      > experiencing the same problem like you do. Mozilla can,t
      > open the WUHU, IE8 opens it but it takes quite some time,
      > plus that in rapid fire mode instead of 2-3 seconds update I
      > have updates every 30 seconds. There must be some technical
      > problems with WUHU server, other sites run perfectly on any
      > browser.
      > Eugen
      >
      > --- On Tue, 3/31/09, Jaye Ellen
      > <jaye.ellen@...<mailto:jaye.ellen%40gmail.com>>
      > wrote:
      >
      > > From: Jaye Ellen
      > <jaye.ellen@...<mailto:jaye.ellen%40gmail.com>>
      > > Subject: Re: [wuhu_software_group] WUHU death again?
      > > To:
      > wuhu_software_group@yahoogroups.com<mailto:wuhu_software_group%40yahoogroups.com>
      > > Date: Tuesday, March 31, 2009, 11:27 AM
      > > Hello Eugen,
      > > I have done all you suggested...most of our 5
      > computers run
      > > 24/7, except the
      > > laptops. I was a computer IT tech, keep drives
      > defragged
      > > and am
      > > virus-free. Our router, a Netgear wireless, may be the
      > > problem. All
      > > computers, wired and wireless, experience the same
      > problem.
      > > I just do not
      > > know.
      > >
      > > Jaye Ellen
      > >
      > > On Tue, Mar 31, 2009 at 10:13 AM, Radu Eugen
      > >
      > <eugenraduoradea@...<mailto:eugenraduoradea%40yahoo.com>>wrote:
      > >
      > > >
      > > > Dear Jay Ellen, when you have these kind of
      > problems
      > > most likely the
      > > > problem is the PC, you have to check your
      > computer,
      > > run an antivirus scan,
      > > > then check the hard disk for errors, clean the
      > hard
      > > disk of all the
      > > > unnecessary stuff, defragment your hard disk and
      > shut
      > > it down completely for
      > > > 15 minutes, then start it again. Check if your
      > > internet service runs
      > > > properly. I have a modest PC equipment that runs
      > 24/7,
      > > a desktop Sempron
      > > > 1.6GHz, 80Giga hard disk and 1.2Giga memory, XP
      > pro
      > > sp2 and a weather
      > > > station like yours, La Crosse 3600 with Inspeed
      > Vortex
      > > wind sensor and I
      > > > must say that it runs almost flawlessly.
      > Sometimes
      > > WUHU has some technical
      > > > problems but other than that I only have words of
      > > appreciation.
      > > > Right now I,m facing the same problems like you,
      > it
      > > takes a very long time
      > > > to see WUHU running on the internet.
      > > > Best greetings, Eugen Radu, Oradea, Romania
      > > > IBIHOROR9
      > > >
      > > > --- On Tue, 3/31/09, Jaye Ellen
      > >
      > <jaye.ellen@...<mailto:jaye.ellen%40gmail.com><jaye.ellen%40gmail.com>>
      > > > wrote:
      > > >
      > > > > From: Jaye Ellen
      > <jaye.ellen@...<mailto:jaye.ellen%40gmail.com>
      > > <jaye.ellen%40gmail.com>>
      > > > > Subject: [wuhu_software_group] WUHU death
      > again?
      > > > > To:
      > >
      > wuhu_software_group@yahoogroups.com<mailto:wuhu_software_group%40yahoogroups.com><wuhu_software_group%40yahoogroups.com>
      > > > > Date: Tuesday, March 31, 2009, 9:53 AM
      > > >
      > > > > I'm having problems with WUHU taking
      > forever
      > > to load (if
      > > > > it doesn't time
      > > > > out). Is this just me, or is it more
      > widespread?
      > > > >
      > > > > Jaye Ellen KTNGALLA2
      > > >
      > > >
      > > >
    • Show all 20 messages in this topic