Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

13868Re: Need Help

Expand Messages
  • steve_03222
    Mar 1, 2009

      Rick, scroll to th ebottom of this page, see if this is the cord you are looking for.

       

      http://www.greatbigoutlet.com/shopdisplayproducts.asp?Search=Yes&sppp=100

      steve


      --- In wuhu_software_group@yahoogroups.com, "Rick" <cfr301@...> wrote:
      >
      > I wondered about that..but can't find that cord on line anywhere sold
      > separately?
      >
      > Rick
      > KOHWAPAK1
      > www.wapakweather.com
      >
      > --- In wuhu_software_group@yahoogroups.com, "va3xq" va3xq@ wrote:
      > >
      > > Probably the cord from the console to the computer. Mine just died one
      > > day, console continued to worked no problem.
      > > jeff
      > >
      > > --- In wuhu_software_group@yahoogroups.com, "Rick" <cfr301@> wrote:
      > > >
      > > > I reset the Console after Shutting it down removing the batteries and
      > > > so forth several times..Tried it on another computer had the same
      > > > errors. I'm thinking something is going bad in the console maybe a
      > > > diode or something I ordered a new console if it happens again I'll
      > > > replace it. This was very strange. Clocks were Exactly on the same
      > > > second so that error was just plain goofy.
      > > >
      > > > Thanks Steve
      > > >
      > > > Rick
      > > > KOHWAPAK1
      > > >
      > > >
      > > > --- In wuhu_software_group@yahoogroups.com, "steve_03222"
      > > > <steve_03222@> wrote:
      > > > >
      > > > > Rick, the log you posted stated thet the PC clock and the console
      > > > > clock were not the same. Perhaps one of them autoupdated.
      > > > > steve
      > > > >
      > > > >
      > > > > --- In wuhu_software_group@yahoogroups.com, "Rick" <cfr301@>
      > > > > wrote:
      > > > > >
      > > > > > I have NO FREAKING IDEA WHY..but as suddenly as it stopped working
      > > > > > around 2pm it started working at 6:10pm this is nuts!
      > > > > >
      > > > > > Rick
      > > > > > KOHWAPAK1
      > > > > >
      > > > > >
      > > > > > --- In wuhu_software_group@yahoogroups.com, "Rick" <cfr301@>
      > wrote:
      > > > > > >
      > > > > > > log is showing....
      > > > > > >
      > > > > > > Sat Feb 28 16:19:19 2009 > Could not verify console clock.
      > > > > > > Sat Feb 28 16:19:19 2009 > Cannot retrieve console history
      > > > > because the
      > > > > > > PC clock and console clock are too far out of sync.
      > > > > > > Sat Feb 28 16:19:19 2009 > Console history was not read
      > > > > completely. 0
      > > > > > > records were collected. 0 records were stored. 0 records were
      > > > > > > uploaded. 0 records were uploaded to Hamweather
      > > > > > >
      > > > > > >
      > > > > > >
      > > > > > > --- In wuhu_software_group@yahoogroups.com, "Rick" <cfr301@>
      > > > > wrote:
      > > > > > > >
      > > > > > > > My Weather station Heavy Weather 2310 has sTopped
      > > > > communicating with
      > > > > > > > the Computer. Its receiving data from the remote displays on
      > > > > the
      > > > > > > > console but will not update from the console to WUHU. Ive
      > > > > replaced
      > > > > > > > the serial to usb converted reloaded the driver for that,
      > I've
      > > > > loaded
      > > > > > > > the latest WUHU again, still nothing? Any ideas??
      > > > > > > >
      > > > > > > >
      > > > > > > > Rick
      > > > > > > > KOHWAPAK1
      > > > > > > >
      > > > > > >
      > > > > >
      > > > >
      > > >
      > >
      >

    • Show all 23 messages in this topic