Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

13675Re: Wundercam

Expand Messages
  • plasmaboy3
    Feb 8, 2009
      Thanks all! I'm on my way home. I'll check my setup.

      Pete

      --- In wuhu_software_group@yahoogroups.com, "steve_03222"
      <steve_03222@...> wrote:
      >
      > OK here also..
      > Steve
      >
      >
      > --- In wuhu_software_group@yahoogroups.com, Greg <gw33340@> wrote:
      > >
      > > Mine seems to be ok, too.
      > >
      > > --- On Sun, 2/8/09, Rick <cfr301@> wrote:
      > > From: Rick <cfr301@>
      > > Subject: [wuhu_software_group] Re: Wundercam
      > > To: wuhu_software_group@yahoogroups.com
      > > Date: Sunday, February 8, 2009, 3:41 PM
      > >
      > >
      > >
      > >
      > >
      > >
      > >
      > >
      > >
      > >
      > >
      > >
      > > Working Ok here
      > >
      > >
      > >
      > > Rick
      > >
      > >
      > >
      > > KOHWAPAK1
      > >
      > > www.wapakweather. com
      > >
      > >
      > >
      > > --- In wuhu_software_ group@yahoogroup s.com, "plasmaboy3"
      > <pjweix@>
      > >
      > > wrote:
      > >
      > > >
      > >
      > > > Is the wundercam upload broken? I keep getting errors while
      > trying to
      > >
      > > > upload. It has been working just fine for the last couple of
      > weeks.
      > >
      > > >
      > >
      > > > Pete
      > >
      > > >
      > >
      >
    • Show all 37 messages in this topic