Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.
 

RE: [wtl] using setup80.js to set up wizard

Expand Messages
  • Keith McIlvride
    Hi Alain, I downloaded windows script 5.6, installed and the problem was fixed. Cheers, Keith From: wtl@yahoogroups.com [mailto:wtl@yahoogroups.com] On Behalf
    Message 1 of 6 , May 31, 2007
      Hi Alain,



      I downloaded windows script 5.6, installed and the problem was fixed.



      Cheers,



      Keith



      From: wtl@yahoogroups.com [mailto:wtl@yahoogroups.com] On Behalf Of Keith
      McIlvride
      Sent: Thursday, 31 May 2007 3:46 PM
      To: wtl@yahoogroups.com
      Subject: RE: [wtl] using setup80.js to set up wizard



      Hi Alain,

      I tried uninstalling some programs, did a registry fix but still the same.

      I think I will try to use repair windows.

      Thanks for your suggestions.

      Keith

      From: wtl@yahoogroups.com <mailto:wtl%40yahoogroups.com>
      [mailto:wtl@yahoogroups.com <mailto:wtl%40yahoogroups.com> ] On Behalf Of
      Alain
      Rist
      Sent: Thursday, 31 May 2007 3:15 PM
      To: wtl@yahoogroups.com <mailto:wtl%40yahoogroups.com>
      Subject: Re: [wtl] using setup80.js to set up wizard

      Hi Keith,

      Already seen that on a computer with some video shareware installed.
      Happily the uninstall was clean and restored correctly the registry.

      Good luck,
      AR

      [Non-text portions of this message have been removed]

      __________ NOD32 2300 (20070531) Information __________

      This message was checked by NOD32 antivirus system.
      http://www.eset.com

      [Non-text portions of this message have been removed]



      __________ NOD32 2300 (20070531) Information __________

      This message was checked by NOD32 antivirus system.
      http://www.eset.com



      [Non-text portions of this message have been removed]
    Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.