Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.
 

Re: [wsjtgroup] WSJT-X v1.1 r3496 wrong frequency to Commander

Expand Messages
  • Joe Taylor
    Hi Bjarne, Indeed you are correct that there is a problem in communication between WSJT-X and Commander if your system is configured to use , as the decimal
    Message 1 of 3 , Jul 29, 2013
      Hi Bjarne,

      Indeed you are correct that there is a problem in communication between
      WSJT-X and Commander if your system is configured to use ',' as the
      decimal separator.

      I will post a corrected version soon -- probably on Wednesday of this week.
      -- 73, Joe, K1JT

      On 7/29/2013 12:25 PM, oz6dr wrote:
      > Hello All
      >
      > I updated to WSJT-X v1.1 r3496. now the Cat link to Commander(DXlab) does not Work any more. It transfers a wrong frequency (1000 times too high). It worked fine with WSJT-X v1.1 r3487. Perhaps it has something to do with the national decimal separator. Here we use ',' not '. "as in the United States. How do I fix this. All other applications work fine with Commander. Running Win7 64bit.
      >
      > 73 - OZ6DR - Bjarne
      >
      >
      >
      > ------------------------------------
      >
      > To unsubscribe, send an email to:
      > wsjtgroup-unsubscribe@yahoogroups.com
      >
      > WSJTGroup Homepage --> http://www.wsjtgroup.org/
      >
      >
      >
      >
      >
      > Yahoo! Groups Links
      >
      >
      >
    • Bjarne Thestrup
      Hi Joe Thank you 73 OZ6DR Bjarne
      Message 2 of 3 , Jul 30, 2013

        Hi Joe

        Thank you

        73 OZ6DR Bjarne

      Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.