Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.
 

Re: [wpmac] Re: Non-Critical Problem Noted

Expand Messages
  • Geoff Gilbert
    And me, too (OS 8.6). I wondered if it was trying to find more help files on the web, but that may be a more recent phenomenon than 8.6. Geoff Geoff Gilbert
    Message 1 of 3 , Dec 21, 2010
      And me, too (OS 8.6). I wondered if it was trying to find more help
      files on the web, but that may be a more recent phenomenon than 8.6.
      Geoff

      Geoff Gilbert
      Professor of Law
      Editor-in-Chief, International Journal of Refugee Law
      School of Law and Human Rights Centre
      University of Essex
      Wivenhoe Park
      Colchester
      CO4 3SQ

      Tel: +44 (0)1206 872557
      Fax: +44 (0)1206 873428
      Email: geoff (for those outside the University, add @ followed by essex.ac.uk)


      On 21/12/2010 07:50, John R wrote:
      >
      > Happens here too. System help files are present -- I think I'll reinstall the system for the next SS-WP update. Thanks.
      >
      > John R.
      >
      >
      >
      > --- In wordperfectmac@yahoogroups.com, Joseph Bush<konajoe@...> wrote:
      >
      >> Hi,
      >>
      >> Today I was working with WP then JPEG Viewer. I forgot that I had
      >> quit both programs (isnʻt eggnog great this time of year?) and
      >> clicked ʻHelpʻ -> Mac OS Help on the Menubar by mistake. SheepShaver
      >> opened the help dialog but crashed before populating it with text.
      >>
      >> I rebooted SS, got the message about improper shutdown& let Disk
      >> First Aid do itʻs thing. I then deliberately retraced my actions
      >> after quitting WP and without running another program. Verified that
      >> clicking on Help -> Mac OS Help generates an unpopulated help dialog,
      >> then crashes SS. Program-specific help files seem to display fine.
      >>
      >> Not a big issue for me, as I donʻt normally use the Mac OS Help in
      >> SS, but thought Iʻd post it in case the help files got misplaced or
      >> went missing in the build (1.2.5), or maybe got clobbered during my
      >> install.
      >>
      >> Anyone else notice this?
      >>
      >> Joe
      >>
      >>
      >
      >
      >
      > ------------------------------------
      >
      > Yahoo! Groups Links
      >
      >
      >
      > .
      >
      >
    Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.