Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.
  • Back
  • About Group

  • Join Group

In last 7 days

No Activity

Group Description

Sugeng rawuh ing Milis Wiki-jv.
Milis Wiki_jv iki sawijining panggonan silaturahmi, takon tinakon, tukar pikiran, dhiskusi, ngobrol lan sesrawungan kanggone para pangurus, panganggo lan para sutrisna Wikipedia Abasa Jawa, Ensiklopedia bebas nganggo basa Jawa. Mangga para sutrisna Wikipedia kita aturi posting topik dhiskusi apa wae, utamane bab kang magepokan karo Wikipedia jroning Basa Jawa, nanging bisa uga jroning Bahasa Indonesia utawa Basa Inggris.

Group Information

  • 52
  • Education
  • Jan 20, 2008
  • English

Group Settings

  • This is a restricted group.
  • Attachments are permitted.
  • Members cannot hide email address.
  • Listed in Yahoo Groups directory.
  • Membership requires approval.
  • Messages are not moderated.
  • All members can post messages.

Message History