Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.
 

RE: [webalizer] RE: Webalizer 1.3 stopped working on Cobalt RAQ 3

Expand Messages
  • michael johnson
    I have the same problem on a RAQ4 and downloading the latest pkg does not resolve it. Anyone any ideas Michael Johnson Director BPEnet Humphrey Consulting
    Message 1 of 3 , Jan 30, 2002
      I have the same problem on a RAQ4 and downloading the latest pkg does not
      resolve it. Anyone any ideas

      Michael Johnson
      Director
      BPEnet Humphrey Consulting Limited
      13 Austin Friars London EC2N 2JX
      Tel +44(0)1323 438975
      Fax +44(0)1323 738355
      email michael@...
      URL www.bpenet.net
      Also in Dublin & Luxembourg

      -----Original Message-----
      From: Gregory Galant [mailto:galant@...]
      Sent: 30 January 2002 19:00
      To: webalizer@yahoogroups.com
      Cc: chris_koeln25
      Subject: [webalizer] RE: Webalizer 1.3 stopped working on Cobalt RAQ 3


      I did find a solution, and it's much easer than I thought. It was in
      fact a
      bug in the program, but all you have to do is run the pkg file found at this
      location that will update it:
      http://pkg.nl.cobalt.com/packages/raq/3/#webalizer

      Good luck.

      Gregory Galant
      President/CEO, Halenet, Inc.
      (631) 673-7157 -- Fax: (631) 673-5557
      galant@... -- www.halenet.com


      > -----Original Message-----
      > From: chris_koeln25 [mailto:nc-schneije@...]
      > Sent: Wednesday, January 30, 2002 9:16 AM
      > To: Gregory Galant
      > Subject: Re: Webalizer 1.3 stopped working on Cobalt RAQ 3
      >
      >
      > Hi there,
      >
      > I got the same Problem as it is explained by Gregory.
      > Is there someone who knows the answer ??
      >
      > thankx
      >
      > Chris
      >
      >
      > --- In webalizer@y..., "Gregory Galant" <galant@h...> wrote:
      > > Hello,
      > >
      > > I've running Webalizer 1.3 successfully on a Cobalt RAQ 3 for
      > quite some
      > > time (installed from a PKG file). On some select sites on my server
      > it
      > > hasn't updated any stats since October 2001, though on other sites
      > it has
      > > been updating the stats regularly to date. Any idea about the cause?
      > >
      > > Thanks.
      > >
      > > Gregory Galant
      > > President/CEO, Halenet, Inc.
      > > (631) 673-7157 -- Fax: (631) 673-5557
      > > galant@h... -- www.halenet.com
      >



      To unsubscribe from this group, send an email to:
      webalizer-unsubscribe@egroups.com
      Webalizer homepage: http://www.webalizer.org
      Webalizer for NT: http://www.medasys-lille.com/webalizer/




      Your use of Yahoo! Groups is subject to http://docs.yahoo.com/info/terms/
    Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.