Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Static Webalizer on Solaris x86?

Expand Messages
  • jediknyht
    I m getting a core dump when trying to run a statically linked webalizer on solaris 7/8, x86. I m configuring with the following command line: ./configure
    Message 1 of 1 , Jan 7, 2002
    • 0 Attachment
      I'm getting a core dump when trying to run a statically linked
      webalizer on solaris 7/8, x86.

      I'm configuring with the following command line:
      ./configure --enable-static --prefix=/opt/webalizer
      --with-gd=/opt/include --with-gdlib=/opt/lib --with-zlib=/usr/lib
      --with-z-inc=/usr/include --with-png=/opt/lib --with-png-inc=/opt/include

      The only error I'm getting while compiling is this:
      webalizer.c: In function `main':
      webalizer.c:1004: warning: subscript has type `char'

      However, when I try to run webalizer from the command line, it
      segfaults and dumps core.

      I don't have a debugger installed presently, but here's the output of
      truss.
      #truss ./webalizer
      execve("./webalizer", 0x08047E20, 0x08047E28) argc = 1
      getuid() = 0 [0]
      getuid() = 0 [0]
      getgid() = 1 [1]
      getgid() = 1 [1]
      Incurred fault #6, FLTBOUNDS %pc = 0x080A72DA
      siginfo: SIGSEGV SEGV_MAPERR addr=0x00000000
      Received signal #11, SIGSEGV [default]
      siginfo: SIGSEGV SEGV_MAPERR addr=0x00000000
      *** process killed ***


      Any help would be greatly appreciated.

      Brian Johnson
      jediknyht@...
    Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.