Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Re: Program Stopped Running.

Expand Messages
  • pompyr2003
    I have never had to schedule anything before. The program ran fine off of what ever was default. What would I be scheduling and how? When I go to scheduler
    Message 1 of 3 , Mar 18, 2008
    • 0 Attachment
      I have never had to schedule anything before. The program ran fine off
      of what ever was default. What would I be scheduling and how? When I
      go to scheduler (and my manual) there are no instructions on how to
      set something up and when it should run.

      --- In webalizer@yahoogroups.com, "no_commercial_message" <rsnow@...>
      wrote:
      >
      > So - in Plesk can you access scheduled tasks?
      > That should be where your entry for the daily run of webalizer is.
      >
      > Rich
      >
      > --- In webalizer@yahoogroups.com, "pompyr2003" <alphapyrs@> wrote:
      > >
      > > Hello all,
      > > I am somewhat of a novice in dealing with webalizer.I am not a
      > server
      > > tech but am responcible for the server and make do the best I can.
      > > A quick background. I work for a small website dev company that
      > > specializes in those who are somewhat technically challenged. We
      > only
      > > host clients whose sites we dev.
      > > We are leasing a windows server (I know, I know, Windows is where
      > the
      > > owner started and we are pretty much committed to this server for
      > now)
      > > that comes with Plesk as the CP program. The server program is a
      > > windows 2003 web edition, with Plesk 7.5.61 reloaded, Microsoft IIS
      > > 6, Apache Tomcat 5.5.4. I am not sure of the Webalizer version
      > because
      > > it doesn't show up on my services panel and I am not sure where else
      > > ot locate the ver.
      > > The issue is that for some reason the service has stopped updating
      > as
      > > of the 22nd of last month (the same day that I had to manually
      > update
      > > the Dr.Web anti virus. coincidence or not?). When the Clients access
      > > their web-stats page, it only shows up to the 22nd of last month.
      > The
      > > log files are there on the server so I am not sure what the issue
      > is.
      > > SWSoft's (now Parallel)forum is completely useless and I am hoping
      > > someone here can point me in the right direction.
      > >
      >
    Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.