Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Re: [webalizer] Webalizer Version 2.01 (stat issue)

Expand Messages
  • Bradford L. Barrett
    ... It sure does! ... Makes no difference.. each domain is run seperate, and there is no relationship between them unless you have some weird setup. ... Read
    Message 1 of 4 , Apr 10 10:50 AM
    View Source
    • 0 Attachment
      > Nope does not apply.

      It sure does!

      > All my other subdomain stats are
      > fine just this one is not.

      Makes no difference.. each domain is run seperate, and there is no
      relationship between them unless you have some weird setup.

      > How do I fix it so it
      > starts again for this one sub domain?

      Read the FAQ entry.. can't fix something without any information.
      Just saying it 'stopped' doesn't provide much. Think of it this way,
      suppose I call you up and say 'my car stopped, how do I fix it'..
      what would your response be?

      > --- "Bradford L. Barrett" <brad@...> wrote:
      >
      > >
      > > > I have Webalizer Version 2.01 installed and
      > > running
      > > > fine but one of my websites stopped getting stats
      > > in
      > > > August 2005. Why is this? This site is in the
      > > > subdomain stat side on a shared host server.
      > >
      > > http://www.webalizer.org/faq.html (See #19)
      > >
      > > --
      > > Bradford L. Barrett
      > > brad@...
      > > A free electron in a sea of neutrons DoD#1750
      > > KD4NAW
      > >
      > > The only thing Micro$oft has done for society, is
      > > make people
      > > believe that computers are inherently unreliable.
      > >
      --
      Bradford L. Barrett brad@...
      A free electron in a sea of neutrons DoD#1750 KD4NAW

      Those that can, do... Those that can't... Run Windows!!
    Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.