Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

3661webalizer & libdb problems

Expand Messages
  • Brock Noland
    May 9, 2008
    • 0 Attachment
      Greetings,

      We have a bunch of cpanel servers which use webalizer:

      # /usr/local/cpanel/3rdparty/bin/english/webalizer -V
      Webalizer V2.01-10 (Linux 2.6.9-67.0.4.ELsmp) English
      Copyright 1997-2001 by Bradford L. Barrett

      Every once in a while webalizer will stop dead in its tracks and take
      up 100% of the cpu. It can sit for days without making any progress.
      The file its processing this last time was ~40MB. Here are two back
      traces:

      #0 0x0084f2a1 in __ham_func5 () from /lib/tls/i686/libdb-4.2.so
      #1 0x007e2b18 in __ham_call_hash () from /lib/tls/i686/libdb-4.2.so
      #2 0x007edfa2 in __ham_split_page () from /lib/tls/i686/libdb-4.2.so
      #3 0x007e407c in __ham_init_dbt () from /lib/tls/i686/libdb-4.2.so
      #4 0x00000005 in ?? ()
      #5 0x00000015 in ?? ()
      #6 0xbff1cae8 in ?? ()
      #7 0xb7fdfa38 in ?? ()
      #8 0x0051b1c0 in _rtld_local () from /lib/ld-linux.so.2
      #9 0x00000000 in ?? ()


      #0 0x005890ec in memcpy () from /lib/tls/libc.so.6
      #1 0x0083d880 in __db_retcopy () from /lib/tls/i686/libdb-4.2.so
      #2 0x0083d9b1 in __db_ret () from /lib/tls/i686/libdb-4.2.so
      #3 0x007edf7e in __ham_split_page () from /lib/tls/i686/libdb-4.2.so
      #4 0x007e407c in __ham_init_dbt () from /lib/tls/i686/libdb-4.2.so
      #5 0x00000005 in ?? ()
      #6 0x00000015 in ?? ()
      #7 0xbff1cae8 in ?? ()
      #8 0xb7fdfa38 in ?? ()
      #9 0x0051b1c0 in _rtld_local () from /lib/ld-linux.so.2
      #10 0x00000000 in ?? ()

      Are there any known issues regarding this? It seems there was a few
      problems which sound like this fixed in the last release. I am
      wondering if there are any additional fixes in source control but not
      released?

      Thanks,
      Brock
    • Show all 3 messages in this topic