Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

hentam

Expand Messages
  • mylias
    i just happened to watch the TV3 news this evening. MB Perak kena hentam, macam Joe Frazier kena hentam dengan Mohd Ali. Hentam hentam ......... sampai
    Message 1 of 3 , May 2, 2008
    • 0 Attachment
      i just happened to watch the TV3 news this evening.

      MB Perak kena hentam, macam Joe Frazier kena hentam dengan Mohd Ali. Hentam hentam ......... sampai knockout blow. Phew!.



      --
      visit my blog at http://when-i-m-65.blogspot.com

      or http://17606.leisureaudiosales.com/retail.cgi
    • mylias
      tetapi disebalek tu ada hikmahnya. sekarang orang bukan Islam tahu di mana sebenarnya Islam di Malaysia ni, mereka tak boleh mempermain2 kan Islam, mungkin MB
      Message 2 of 3 , May 2, 2008
      • 0 Attachment
        tetapi disebalek tu ada hikmahnya. sekarang orang bukan Islam tahu di mana sebenarnya Islam di Malaysia ni, mereka tak boleh mempermain2 kan Islam, mungkin MB Perak hanya sebagai 'tool' sahaja kepada 'the bigger picture of Islam' di Malaysia.

        gambaran yang sebenar tentang 'transfer' tu, hanya Allah SWT sahaja yang mengetahui.

        On Sat, May 3, 2008 at 2:12 PM, <hamzahkama@...> wrote:
        Tu lah pembnkang jgn jadi kaduk naik junjung cpt perasn dn syiok sendiri. Kita kena ingat orng yng pandai pidto tu tak smesti nya pandai memerintah..kesian orng kita ...melayu bolih...
        Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

        -----Original Message-----
        From: mylias <mylias@...>

        Date: Fri, 2 May 2008 22:56:13
        To:wangsamaju@yahoogroups.com, xpert@yahoogroups.com
        Subject: [wangsamaju] hentam


        i just happened to watch the TV3 news this evening.

         MB Perak kena hentam, macam Joe Frazier kena hentam dengan Mohd Ali. Hentam hentam ......... sampai knockout blow. Phew!.



        --
        visit my blog at http://when- <http://when-i-m-65.blogspot.com> i-m-65.blogspot.com

        or http://17606. <http://17606.leisureaudiosales.com/retail.cgi> leisureaudiosales.com/retail.cgi
        ------------------------------------

        Please spread the words around & invite more members to join the eGroup. Ask your neighbours and friends nearby (or even further away from you living in Wangsa Maju)to join.

        Visit our blog http://wangsa-maju.blogspot.com/ (click to enter) and be a Contributor (by writing your request to the eGroup).

        Yahoo! Groups Links

        <*> To visit your group on the web, go to:
           http://groups.yahoo.com/group/wangsamaju/

        <*> Your email settings:
           Individual Email | Traditional

        <*> To change settings online go to:
           http://groups.yahoo.com/group/wangsamaju/join
           (Yahoo! ID required)

        <*> To change settings via email:
           mailto:wangsamaju-digest@yahoogroups.com
           mailto:wangsamaju-fullfeatured@yahoogroups.com

        <*> To unsubscribe from this group, send an email to:
           wangsamaju-unsubscribe@yahoogroups.com

        <*> Your use of Yahoo! Groups is subject to:
           http://docs.yahoo.com/info/terms/




        --
        visit my blog at http://when-i-m-65.blogspot.com

        or http://17606.leisureaudiosales.com/retail.cgi
      • hamzahkama@yahoo.com
        Tu lah pembnkang jgn jadi kaduk naik junjung cpt perasn dn syiok sendiri. Kita kena ingat orng yng pandai pidto tu tak smesti nya pandai memerintah..kesian
        Message 3 of 3 , May 2, 2008
        • 0 Attachment
          Tu lah pembnkang jgn jadi kaduk naik junjung cpt perasn dn syiok sendiri. Kita kena ingat orng yng pandai pidto tu tak smesti nya pandai memerintah..kesian orng kita ...melayu bolih...
          Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

          -----Original Message-----
          From: mylias <mylias@...>

          Date: Fri, 2 May 2008 22:56:13
          To:wangsamaju@yahoogroups.com, xpert@yahoogroups.com
          Subject: [wangsamaju] hentam


          i just happened to watch the TV3 news this evening.

          MB Perak kena hentam, macam Joe Frazier kena hentam dengan Mohd Ali. Hentam hentam ......... sampai knockout blow. Phew!.



          --
          visit my blog at http://when- <http://when-i-m-65.blogspot.com> i-m-65.blogspot.com

          or http://17606. <http://17606.leisureaudiosales.com/retail.cgi> leisureaudiosales.com/retail.cgi
        Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.