Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.
 
 • Back
 • About Group

 • Join Group
No activity in last 7 days

Group Description

+~+~+*+*+*+~+~+

Mire se vini ne boten e vizioneve!
Lexoni dhe dergoni ketu shkrime dhe perkthime frymezuese per vizionet me te ndritshme per njeriun dhe per boten, per larmine e feve te botes, per psikologji dhe vetendihme, meditime, poezi, nganjehere edhe nje peticion apo aksion social ... le te frymezoheni per te miren tone, te njerezve qe na rrethojne si dhe per Shqiperine dhe Kosoven tone te bekuar!
Te sherohemi dhe te zhvillohemi gjithmone e me tej si person ... te jetojme lidhur me njeri-tjetrin, me gjithe rruzullin tokesor, me kozmosin ... te veprojme per te miren e pergjithshme ... Utopite na sherbejne si qellim dhe frymezim. Realizimi i tyre ia jep jetes kuptimin e vet.
Une jam nje e ashtuquajtur punetore drite - nje levizje boterore spirituale - dhe kam parasysh qe puna e ngritjes se vetedijes shpirterore te njerezit e tjere fillonj te vetja ime. Krahas kesaj, kjo liste eshte vegla ime kryesore e angazhimit tim shpirteror per shqiptaret, me te cilet jam lidhur perhere.
Ju ftoj te gjithe te merreni pjese aktivisht ne kete liste.

+~+~+*+*+*+~+~+

Group Information

 • 221
 • Albania
 • Apr 12, 2002
 • English

Group Settings

 • This is a public group.
 • Attachments are permitted.
 • Members cannot hide email address.
 • Listed in Yahoo Groups directory.
 • Membership does not require approval.
 • Messages require approval.
 • All members can post messages.

Message History