Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Hapi dyert e zemres, 1/7/2012, 12:00 am

Expand Messages
 • vizione@yahoogroups.com
  Reminder from: vizione Yahoo! Group http://groups.yahoo.com/group/vizione/cal Hapi dyert e zemres Saturday January 7, 2012 All Day (This event repeats every
  Message 1 of 1 , Jan 6, 2012
  • 0 Attachment
   Reminder from: vizione Yahoo! Group
    
   Title: Hapi dyert e zemres
    
   Date: Saturday January 7, 2012
   Time: All Day
   Repeats: This event repeats every year.
   Notes: Mos mbyll kurre zemren tende dhe mendjen tende.
   Mos ki kurre frike nga e reja, e cuditshmja, origjinalja.
   Ji i gatshem dhe i hapur per ta degjuar intuiten tende, frymezimi, qe mund te te zbuloje dicka aq plotesisht te re saqe as nuk ka as forme as permbajtje dhe ti vete duhet t'i gjesh fjale.
   Krenaria intelektuale mund te jete nje hendikep ne kete rruge spirituale dhe nje pengese e mirefillte per te verteten.
   Nuk eshte intelekti qe te duhet, jane frymezimi dhe intuita.
   Intelekti vjen nga jashte, ndersa frymezimi dhe intuita vijne nga brenda dhe nuk mund te ndikohen nga asgje nga jashte.
   Le te vije mesimi yt nga brenda; merr nga gjithcka qe ke brenda vetes.
   Do te habites se sa shume qenka.
   Eshte e pakufi sepse vjen nga Une, dhe UNE JAM i pakufi, dhe gjithcka qe eshte nga Une eshte e pakufi dhe e amshuar.

   Zoti/Eileen Caddy
    
   Copyright © 2012  Yahoo! Inc. All Rights Reserved | Terms of Service | Privacy Policy
  Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.