Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Re: Patch 7.3.1005

Expand Messages
  • Cesar Romani
    ... before. ... I did a make clean and then after building it again and testing, it worked. Sorry for the noise, Regards, -- Cesar -- -- You received this
    Message 1 of 7 , May 23, 2013
    View Source
    • 0 Attachment
      On 23/05/2013 11:32 a.m., Bram Moolenaar wrote:
      >
      > Cesar Romani wrote:
      >
      >> On 22/05/2013 08:17 p.m., h_east wrote:
      >> > Hi, Cesar
      >> >
      >> > 2013/5/23(Thu) 8:04:11 UTC+9 Cesar:
      >> >> It doesn't solve the issue for "%s/^\n\+/\r". It gets stuck as
      before.
      >> >
      >> > Really?
      >> > My vim7.3.1005 works well. It appears to have solved for me.
      >> >
      >> > Best regards,
      >> > Hirohito Higashi
      >> >
      >>
      >> It doesn't work. It only works with set re=1
      >> I'm using vim 7.3.1005 on Windows 7.
      >
      > Works fine for me too.
      >
      > Please verify you are actually at 7.3.1005, not missing any patch.
      > Do you use Mercurial?
      >
      > It could be a Windows-specific problem or perhaps a 64-bit specific
      > problem. What compiler are you using? What optional features do you
      > build with?
      >

      I did a 'make clean' and then after building it again and testing, it
      worked. Sorry for the noise,

      Regards,

      --
      Cesar

      --
      --
      You received this message from the "vim_dev" maillist.
      Do not top-post! Type your reply below the text you are replying to.
      For more information, visit http://www.vim.org/maillist.php

      ---
      You received this message because you are subscribed to the Google Groups "vim_dev" group.
      To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email to vim_dev+unsubscribe@....
      For more options, visit https://groups.google.com/groups/opt_out.
    Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.