Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Re: +lua/dyn does not work on Cygwin

Expand Messages
  • Bram Moolenaar
    ... Thanks. I m not 100% sure this works properly in every possible situation, best way is to include it and wait until someone complains... -- Men may not be
    Message 1 of 2 , Oct 3, 2012
    • 0 Attachment
      Ken Takata wrote:

      > I found that +lua/dyn does not work on Cygwin.
      > When +lua/dyn is specified on Cygwin, Vim tries to load liblua.so.
      > However the actual name of the DLL is cyglua-5.1.dll.
      >
      > Attached patch fixes this problem.

      Thanks. I'm not 100% sure this works properly in every possible
      situation, best way is to include it and wait until someone complains...

      --
      Men may not be seen publicly in any kind of strapless gown.
      [real standing law in Florida, United States of America]

      /// Bram Moolenaar -- Bram@... -- http://www.Moolenaar.net \\\
      /// sponsor Vim, vote for features -- http://www.Vim.org/sponsor/ \\\
      \\\ an exciting new programming language -- http://www.Zimbu.org ///
      \\\ help me help AIDS victims -- http://ICCF-Holland.org ///

      --
      You received this message from the "vim_dev" maillist.
      Do not top-post! Type your reply below the text you are replying to.
      For more information, visit http://www.vim.org/maillist.php
    Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.