Loading ...
Sorry, an error occurred while loading the content.

Re: can't upload new version of my plugin

Expand Messages
  • tyru
    ... I tried to upload with chromium-browser, that did it. thanks! ... -- You received this message from the vim_dev maillist. Do not top-post! Type your
    Message 1 of 3 , Jun 29, 2011
    • 0 Attachment
      2011/6/30 lilydjwg <lilydjwg@...>:
      > On Thu, Jun 30, 2011 at 02:15:51AM +0900, tyru wrote:
      >> www.vim.org login page is not working?
      >>
      >> 1. plugin's page
      >> 2. click "upload new version" button
      >> 3. login page shows up even if I already logged in.
      >>
      >> I met this issue in this page:
      >> http://www.vim.org/scripts/script.php?script_id=3133
      >>
      >> No message "Authentication failed." in login page
      >> so ID and password should be correct.
      >> As a trial, I emptied password input field and click "Login" button.
      >> "Authentication failed." message showed up.
      >
      > I met this once. This is due to cache as Firebug showed to me. Also,
      > recently, after uploading or editing details, the page is also cached
      > (no HTTP request), until a manually refresh.
      >
      > Not knowing why, though.

      I tried to upload with chromium-browser, that did it.
      thanks!

      >
      > --
      > Best regards,
      > lilydjwg
      >
      > Linux Vim Python 我的博客
      > http://lilydjwg.is-programmer.com/
      >
      > --
      > You received this message from the "vim_dev" maillist.
      > Do not top-post! Type your reply below the text you are replying to.
      > For more information, visit http://www.vim.org/maillist.php
      >

      --
      You received this message from the "vim_dev" maillist.
      Do not top-post! Type your reply below the text you are replying to.
      For more information, visit http://www.vim.org/maillist.php
    Your message has been successfully submitted and would be delivered to recipients shortly.